Ja som ho s tým 3-litrom počul v Blave pred hotelom Crown Plaza. To je brutalny rachot. Počuť a zomrieť. Rád by som vedel ako to má vyriešený výfuk. Aj ja chcem takýnordkapp_pb napísal:...
auto z cobry11
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
uNreal_saTch^
Professional
Naklady na vyvoj dosiahli 10 mil. €, takze ak niekto udava hodnotu tohto prototypu vratane nakladov na vyvoj... Odhadovana cena v prip. vyroby je 2 - 2,2 mil. €, no nakolko Maybach o vyrobe neuvazuje, vsetko je vylucne v rovine dohadov a spekulacii.krupica_dnb napísal:Neverím že stojí 9melónov a že ho niekto kúpil. Keď maybach 62 stojí 18mil SKK a veyron cca 1 mil euro. Toto sa nedá, motžno niekto spravil dražbu a teraz udáva túto cenu...
-
Lord PROXI
King
-
misokgb
King
Za tie love mohla byt polovicka svetu hladujucich nakrmena, a volakto si v tom zalud vyvaza a ohrozuje premavku

A inak to auto sa mi nejak eXtra nepaci, ba naopak, ked si predstavim tu cenu, tak normalne az odpor... OMG sak za tu cenu si zozenem inzinierov, dielne, laboratorium a postavim si take iste auto a este mi aj na zuvacky ostane
A inak to auto sa mi nejak eXtra nepaci, ba naopak, ked si predstavim tu cenu, tak normalne az odpor... OMG sak za tu cenu si zozenem inzinierov, dielne, laboratorium a postavim si take iste auto a este mi aj na zuvacky ostane
-
will.i.am
Darca
Zaklad ceny robi to velke M na kapote a na volante... Urcite rucna vyroba, a dalsia vec ze je to stale len prototyp pokial viem...Danny_Vin napísal:Ak mi niekto vysvetli co na tom aute stoji 9 000 000 eur, tak si ho kupim a kazdeho kto do tejto temy napise, osobne v nom odveziem alebo poziciam na vikend![]()
ALe tak 9 mil € to uz fakt prehnali...
jednoduche:Danny_Vin napísal:Ak mi niekto vysvetli co na tom aute stoji 9 000 000 eur, tak si ho kupim a kazdeho kto do tejto temy napise, osobne v nom odveziem alebo poziciam na vikend![]()
1. je to prototyp, nepredava sa a ak by ho niekto tak velmi chcel, tak by zaplatil aj 9 mil. euro
2. Maybach vyraba najkvalitnejsie spracovane a prepracovane auta na svete a toto zrejme tiez nie je vynimkou
3. dalsi kus uz neplanuju vyrobit