auto z cobry11

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nordkapp_pb napísal:...
Ja som ho s tým 3-litrom počul v Blave pred hotelom Crown Plaza. To je brutalny rachot. Počuť a zomrieť. Rád by som vedel ako to má vyriešený výfuk. Aj ja chcem taký :twisted:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Neverím že stojí 9melónov a že ho niekto kúpil. Keď maybach 62 stojí 18mil SKK a veyron cca 1 mil euro. Toto sa nedá, motžno niekto spravil dražbu a teraz udáva túto cenu...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

den333 napísal:...inac viete ze si dali postavil 2 km dialnice aby tam mohli natacat a neobmedzovali premavku(1km dialnice - 200 mil. Sk)
myslim ze to bolo nieco cez 5km....a je to zapisane niekde (nebudem hovorit, ze v guinessovke :D ) ako najvacsia filmova kulisa na svete...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

krupica_dnb napísal:Neverím že stojí 9melónov a že ho niekto kúpil. Keď maybach 62 stojí 18mil SKK a veyron cca 1 mil euro. Toto sa nedá, motžno niekto spravil dražbu a teraz udáva túto cenu...
Naklady na vyvoj dosiahli 10 mil. €, takze ak niekto udava hodnotu tohto prototypu vratane nakladov na vyvoj... Odhadovana cena v prip. vyroby je 2 - 2,2 mil. €, no nakolko Maybach o vyrobe neuvazuje, vsetko je vylucne v rovine dohadov a spekulacii.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

uu... auto nadherne, ale mam taku jednu otazocku, nemate, alebo neviete kde by som nasiel blueprinty na Excellero?
uja googla som skusal, a nenasiel som nic :(
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

SatchBoogie napísal:myslim ze to bolo nieco cez 5km....a je to zapisane niekde (nebudem hovorit, ze v guinessovke :D ) ako najvacsia filmova kulisa na svete...
moze to byt 5km som sa sekol ale to skou kulisou som dekde pocul...
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

Ale jaki frajeri boli Diter a Bonrad ked z neho vystupili :lol:

Ale to Auto je fakt Delo. :new05:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Za tie love mohla byt polovicka svetu hladujucich nakrmena, a volakto si v tom zalud vyvaza a ohrozuje premavku :roll: :twisted:

A inak to auto sa mi nejak eXtra nepaci, ba naopak, ked si predstavim tu cenu, tak normalne az odpor... OMG sak za tu cenu si zozenem inzinierov, dielne, laboratorium a postavim si take iste auto a este mi aj na zuvacky ostane :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Danny_Vin napísal:Ak mi niekto vysvetli co na tom aute stoji 9 000 000 eur, tak si ho kupim a kazdeho kto do tejto temy napise, osobne v nom odveziem alebo poziciam na vikend :wink: :lol:
Zaklad ceny robi to velke M na kapote a na volante... Urcite rucna vyroba, a dalsia vec ze je to stale len prototyp pokial viem...
ALe tak 9 mil € to uz fakt prehnali...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Danny_Vin napísal:Ak mi niekto vysvetli co na tom aute stoji 9 000 000 eur, tak si ho kupim a kazdeho kto do tejto temy napise, osobne v nom odveziem alebo poziciam na vikend :wink: :lol:
jednoduche:
1. je to prototyp, nepredava sa a ak by ho niekto tak velmi chcel, tak by zaplatil aj 9 mil. euro :)
2. Maybach vyraba najkvalitnejsie spracovane a prepracovane auta na svete a toto zrejme tiez nie je vynimkou
3. dalsi kus uz neplanuju vyrobit
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

inak mimochodom pani, cloveka, ktory stoji za slovenskym K1 ATTACK poznam osobne, tak ak by ste mali niekto zaujem, rad vam to dohodim (aj cenu vybavim)...=)
Napísať odpoveď