stereotyp, malo sukromia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

JohnFrusciante napísal:si si isty ze ti nikto nepozicia byt??? mam jeden volny byt, jeden volny dom. a ja som fest casto sam doma a nerobi mi problem odpratat sa z domu na cely den. :P
hehe nebolo by ti to blbe ten pocit ze si to rozdavam s frajerkou v tvojom baraku? lebo mne ano.. nevim ale v cudzom baraku len tak..lebo mne by to bolo dost blbe..
maryinka napísal:ahoj..no ja som si myslela,ze mame podobny problem..ale to my sme spolu uz 5rokov,takze uz to nie je len o prvotnej zamilovanosti..ani ja nemam rada zimu,lebo sa neda vypadnut nikam von..celu zimu travime bud u nas..podobne ako ty,ja mam izbu s bratom,ale ten moj ma nastastie uz 19r.,takze sa s nim da dohodnut..skus jej normalne povedat,ze ked si v izb s drahou,nech nedobiedza..mozes ju aj podplatit Twisted Evil napr.ze za nu umyjes riad a pod. Smile
no a ked sme u draheho,tak je to lepsie,kedze ma izbu sam..ale,castokrat za nami chodi jeho podarena sestricka a aj jeho rodicia..a velakrat sa stane,ze ani nezaklopu..takze aj nam dost chyba sukromie..
ale uz vzdy vyuzijeme tu pravu chvilku..napr.,ked uz vsetci spia alebo pod.
inak aj mne by to bolo a aj je blbe sexovat,ked viem, ze sa tam hocikto moze vrutit..asi by som sa prepadla od hanby..ale uz sme velakrat riskovali a este nam zatial na to neprisli Twisted Evil a verim, ze ani nepridu Exclamation
aj ja sa uz tesim na super summer, pretoze bude viacej moznosti..
ale dovtedy to musime vydrzat a ak chces rady, tu ich mas (aj ked nie su uzasne,ale zimu prezit nejako musime..) :
1.zahrajte si nejaku spolocensku hru..kto prehra - musi urobit, co bude chciet ten druhy
2.chodte sa len tak poprechadzat von.smejte sa na okoloiducuch, bozkavajte sa pod lampami, ratajte hviezdy, behnite si do obchodu kupit nejaku dobrotu.
3.chodte do kina, divadla,na koncert
4.stiedajte sa v tom, kto bude vymyslat, co budete robit vecer
5.uvarte si nieco spolu
6.pozrite si nejaky dobry film
7.sadnite si pri seba na postel, pocuvajte dobru muziku a rozpravajte sa, bozkavajte, objimajte..
8. NAJDOLEZITEJSIE : nebudte spolu tak casto a uz vobec nie kazdy den..
to je jasne, ze to zacina byt stereotyp.. nechajte si prisetor na kamosov a jej kamosky a na svoje zaluby..aby ste sa mali spolu o com bavit, aby ste sa na seba tesili, aby ste si boli vzacni Exclamation Exclamation Exclamation

..my nebyvame spolu kazdy den..a ked sme uz spolu..tak pozerame u neho telku, sme vonku s kamosmi - bud niekde v restike alebo na disco, chodime na vecere, ked sme u nas, tak bud sa len rozpravame,alebo vybehneme do obchodov,len tak,aby sme zabili cas..prechadzame sa po vsetkych ulickach a skoro vzdy aj na nieco natrafime..vyzera to byt nudne ,ale nie je, hlavne je,ze sme spolu Exclamation
noo daco podobne sme uz zacali praktizovat :) fakt to ide... je to podstatne lepsie .. ale spolu sme vzdy.. aj ket len 10 minut sa vidime.. ale takmer kazdy den :D furt sadnem na bike a pridem ju pozret a myslim si ze keby sme sa teras prestali tolko stretavat ze by to nebolo dobre nevim ale ja uz ket sedim rano skole tak sa tesim ze poobede sa stretneme u priatelky je to podobne.. .. .. A tie body co si popisala.. je to good.. da sa to. Ale aj tak cem letooo :evil:
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

My sme sa včera ohadzovali plyšovou myšou. Potom sme s ňou hrali volejbal.

Alebo ma priateľka natáčala ako vyplazujem jazyk, lebo som jej povedal, že vyplazuje jazyk ako mačička, a že ja ho vyplazujem inak. Tak som ju začal napodobňovať, a ona sa začala smiať, a potom si to aj natočila, no áno bolo to smiešne :lol:

Ale čo som chcel povedať, sme spolu 2 a pol roka a stereotyp nepoznáme :)

Najviac sme sa aj tak nasmiali na eritrocitovom príspevku vo vtipoch "druhy sraní", som jej dal prečítať, sme sa šúľali, aj sme to rozoberali, každé jedno, sme to ale fekalisti :P :D
Napísať odpoveď