Zhodnotte mi stranku "Grafika"

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
fikotek
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zhodnotte mi stranku "Grafika"

Príspevok od používateľa fikotek »

Co rikate na na graficke spracovani?? Je to moje 1 vec Smile)

http://www.q3-wan.wz.cz/index2.htm

Rozliseni je 1024x768 ale pri tomhle mi to pripada moc velke ale da se...nejlepsi je mit tak 1280x1024....Smile)
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Čo ja viem mohla by byť lepšie spracovaná (logo, menu) . :) Ale keď je to prvá tvoja web stránka tak je to good ! :P
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

hlavne sa a mi pacia tie fotky :lol:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

M4jk1:-) napísal:hlavne sa a mi pacia tie fotky :lol:
lol tomu ver, kindermafia rulez :D

k dizajnu - trochu viac kontrastny by mohol byt... napr. to menu ked je "aktivne" (hover) tak je fajn, ale inak je vsetko take nenapadne jednofarebne, co sa mne osobne moc nepaci...
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

stranka posobi na mna fadnym dojmom (ma jednoliaty raaaz)...
font ma vracia do starych cias, ked som na zakladnej skole pisal v T602-ke :)
hned na uvodnej stranke tie cisto biele pismenka dost tahaju oci...
na tych buttonoch hore...Home Wars...to farebne prelinanie nefunguje vzdy...po chvili prestane a ked chcem, aby sa znova ukazovalo, musim tam kliknut...
to iba tak narychlo, zakladne postrehy...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

To je gay web? Grafik si asi zabudol dat svoju dennu davku matrosu [abo naopak to prehnal :D ] :oops: Nepaci sa mi moc :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nic moc, dokonca velmi zle citatelne na notebooku. Font pisma je podla mna zle zvoleny, taktiez kontrast a celkove graficke prevedenie sa mi nepaci. Co tak zvolit nejake vhodne farebne kombinacie alebo sa nechat inspirovat strankou templatemonster.com???
profesionale
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa profesionale »

podla mna je to strasne kompikovany design...je tam kopu veci...a to menu sa mi moc nepaci.....take zvlastne......vobec sa tam nehodi......
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

milion veci a predsa nic. Menu je najmizernejsie z toho a evidentne si nezvladol, ani vkladanie flashu do stranky. Teraz sa to robi cez JS. V dizajne je vela dier, napriklad nezmyselne odrezanie pokracovanie pozadie. Grafika je fadna a jedine svetle momenty su fragmenty grafiky, ktore si okukal, alebo niekde stiahol. Napriklad lavy horny roh. Uz len pouzitie patkovych pismen by som povazoval za prehresok. A tie fonty som identifikoval minimalne 3. Nazov stranky "Nova stranka 1" je fakt bombovy a asi budes kreativny mag. Weby sa nemaju optimalizovat pre nejake rozlisenie, ci nadajboze nejaky prehliadac. Dalsou velkou chybou je ze stranka nie je pisana validnym HTML kodom, aj ked priznavam, ze su to iba uvodzovky ci ukoncovacie znacky. Konkretne 19 chýb na titulke. Tolko na uvod, no, chce to viac na sebe makat. Ale drzim palce.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

cyko napísal:milion veci a predsa nic. Menu je najmizernejsie z toho a evidentne si nezvladol, ani vkladanie flashu do stranky. Teraz sa to robi cez JS. V dizajne je vela dier, napriklad nezmyselne odrezanie pokracovanie pozadie. Grafika je fadna a jedine svetle momenty su fragmenty grafiky, ktore si okukal, alebo niekde stiahol. Napriklad lavy horny roh. Uz len pouzitie patkovych pismen by som povazoval za prehresok. A tie fonty som identifikoval minimalne 3. Nazov stranky "Nova stranka 1" je fakt bombovy a asi budes kreativny mag. Weby sa nemaju optimalizovat pre nejake rozlisenie, ci nadajboze nejaky prehliadac. Dalsou velkou chybou je ze stranka nie je pisana validnym HTML kodom, aj ked priznavam, ze su to iba uvodzovky ci ukoncovacie znacky. Konkretne 19 chýb na titulke. Tolko na uvod, no, chce to viac na sebe makat. Ale drzim palce.
Ja delal je grafiku je to moje 1 takze zadny zazrak...ten Flash, talcitka a fonty uz si tam daval ten borec sam takze s tim ja uz nemam nic spolecneho !!! A navic dole je to psano kdo delal grafiku a kdo tam delal Cody...
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

hmm,grafika na výbornú,no ten font stranky by som zmenil :cry:
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

elpopel napísal:Ja delal je grafiku je to moje 1 takze zadny zazrak...ten Flash, talcitka a fonty uz si tam daval ten borec sam takze s tim ja uz nemam nic spolecneho !!! A navic dole je to psano kdo delal grafiku a kdo tam delal Cody...
To je jedno kto tam co robil, dal si to sem aby sme ti ohodnotili grafiku. A ta je podla mojho nazoru hnusna. Takto by som svoj web nikdy nespravil. Plati vsetko co bolo vyssie povedane. Radsej to sprav odznova.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

noo nato ze je to 1 sa to da ale mohlo to byt lepsie mi to pripada ako praca za pol hodinu :) ... :wink:
Napísať odpoveď