Zhodnotte mi stranku "Grafika"
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Zhodnotte mi stranku "Grafika"
Co rikate na na graficke spracovani?? Je to moje 1 vec Smile)
http://www.q3-wan.wz.cz/index2.htm
Rozliseni je 1024x768 ale pri tomhle mi to pripada moc velke ale da se...nejlepsi je mit tak 1280x1024....Smile)
http://www.q3-wan.wz.cz/index2.htm
Rozliseni je 1024x768 ale pri tomhle mi to pripada moc velke ale da se...nejlepsi je mit tak 1280x1024....Smile)
-
uNreal_saTch^
Professional
stranka posobi na mna fadnym dojmom (ma jednoliaty raaaz)...
font ma vracia do starych cias, ked som na zakladnej skole pisal v T602-ke
hned na uvodnej stranke tie cisto biele pismenka dost tahaju oci...
na tych buttonoch hore...Home Wars...to farebne prelinanie nefunguje vzdy...po chvili prestane a ked chcem, aby sa znova ukazovalo, musim tam kliknut...
to iba tak narychlo, zakladne postrehy...
font ma vracia do starych cias, ked som na zakladnej skole pisal v T602-ke
hned na uvodnej stranke tie cisto biele pismenka dost tahaju oci...
na tych buttonoch hore...Home Wars...to farebne prelinanie nefunguje vzdy...po chvili prestane a ked chcem, aby sa znova ukazovalo, musim tam kliknut...
to iba tak narychlo, zakladne postrehy...
-
profesionale
Amateur
milion veci a predsa nic. Menu je najmizernejsie z toho a evidentne si nezvladol, ani vkladanie flashu do stranky. Teraz sa to robi cez JS. V dizajne je vela dier, napriklad nezmyselne odrezanie pokracovanie pozadie. Grafika je fadna a jedine svetle momenty su fragmenty grafiky, ktore si okukal, alebo niekde stiahol. Napriklad lavy horny roh. Uz len pouzitie patkovych pismen by som povazoval za prehresok. A tie fonty som identifikoval minimalne 3. Nazov stranky "Nova stranka 1" je fakt bombovy a asi budes kreativny mag. Weby sa nemaju optimalizovat pre nejake rozlisenie, ci nadajboze nejaky prehliadac. Dalsou velkou chybou je ze stranka nie je pisana validnym HTML kodom, aj ked priznavam, ze su to iba uvodzovky ci ukoncovacie znacky. Konkretne 19 chýb na titulke. Tolko na uvod, no, chce to viac na sebe makat. Ale drzim palce.
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja delal je grafiku je to moje 1 takze zadny zazrak...ten Flash, talcitka a fonty uz si tam daval ten borec sam takze s tim ja uz nemam nic spolecneho !!! A navic dole je to psano kdo delal grafiku a kdo tam delal Cody...cyko napísal:milion veci a predsa nic. Menu je najmizernejsie z toho a evidentne si nezvladol, ani vkladanie flashu do stranky. Teraz sa to robi cez JS. V dizajne je vela dier, napriklad nezmyselne odrezanie pokracovanie pozadie. Grafika je fadna a jedine svetle momenty su fragmenty grafiky, ktore si okukal, alebo niekde stiahol. Napriklad lavy horny roh. Uz len pouzitie patkovych pismen by som povazoval za prehresok. A tie fonty som identifikoval minimalne 3. Nazov stranky "Nova stranka 1" je fakt bombovy a asi budes kreativny mag. Weby sa nemaju optimalizovat pre nejake rozlisenie, ci nadajboze nejaky prehliadac. Dalsou velkou chybou je ze stranka nie je pisana validnym HTML kodom, aj ked priznavam, ze su to iba uvodzovky ci ukoncovacie znacky. Konkretne 19 chýb na titulke. Tolko na uvod, no, chce to viac na sebe makat. Ale drzim palce.
To je jedno kto tam co robil, dal si to sem aby sme ti ohodnotili grafiku. A ta je podla mojho nazoru hnusna. Takto by som svoj web nikdy nespravil. Plati vsetko co bolo vyssie povedane. Radsej to sprav odznova.elpopel napísal:Ja delal je grafiku je to moje 1 takze zadny zazrak...ten Flash, talcitka a fonty uz si tam daval ten borec sam takze s tim ja uz nemam nic spolecneho !!! A navic dole je to psano kdo delal grafiku a kdo tam delal Cody...