No bez nabijacej faze..ehm no to je dost relativne, creatin je proste latka, 100%na. Neviem co je hento co si napisal presne zac, ale asi tam budu primiesane dalsie latky. Vyznam nabijacej fazy, je pocas celeho uzivanie najpocitelnejsi, vtedy treba makat.. Na tvojom mieste by som zobral klasiku creatin monohydrate, ktory je cisty, overeny, ucinny. Aj ked netvrdim ze hento co si napisal ty nie je, nechce sa mi pozerat co to presne jematus121 napísal:ani nie, ale pocul som, ze je dobry a je bez nabijacej fazy(od Biotechu) ... ja sa len pytam, ze aky by ste mi odporucali
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Grosay
Star
V podstate by nemal byt rozdiel medzi nim a monohydratom. Az na to, ze pri nom nepotrebujes nasycovaciu fazu. Ale ber kapsulovu formu - praskova je vraj dost hnusna.matus121 napísal:ani nie, ale pocul som, ze je dobry a je bez nabijacej fazy(od Biotechu) ... ja sa len pytam, ze aky by ste mi odporucali
presne ... suhlsim ... a este sa mi nepaci aj to, ze sa tu furt tie umeliny rozoberaju ... ako keby sa bez tych chemikalii cvicit ani nedalo ... podla mna sport by mal byt o zdravom zivotnom style a nie o chemikaliach. co tak namiesto gainera pouzivat nejaky med? hmm? a podobne? a co si myslite preco je jeden creatin(pripravok) lepsi ako druhy? hmm? asize do toho lepsieho davaju aj nieco navysedavis napísal:to su take na nic diskusije ja napisem nieco niekto odpise a zase do toho niekto skoci a uz sa nerozobera nic a kazdy si len sakce do reci je to na nic. ako cvicite ? kazdy cvik jednu seriu a do okola cviky alebo tri serie zostanete pri jednom cvyku a zase dalsi a tri serie a dalsi a dalsi ??
a spät k teme.
aj ja cvicievam 3-4 cviky po 3-4serie cize dokopy cca 10-12 serii ... podla toho ako sa citim (vecsie partie) ,
mensie partie 2serie na kazdy cvik a dokopy cca 6-8 serii.
obcas na danu cast poznam tolko cvikov, ze robim z kazdeho jednu seriu(male partie).
ja idem na silu takze sa rozcvicim a idem s vahou s ktorou spravym 5-7 opakovani, ale teraz presedlam na 10 opakovani aby si nezvykli svali.
ps: precital som pozorne otazku ... ano najskor z jedneho druhu cviku par serii potom z dalsieho typu zas par serii atd atd
Nerad sa vyjadrujem off-topic ale kedze je toto tema o cviceni tak kazdy ma pravo na svoju otazku(aj ked niekedy rusi rozbehnutu diskusiu). A to, ze sa niekto bavi o "chemikaliach" - no s tym nic nespravis (ak ta to otravuje, tak to necitaj). Tiez si myslim, ze sport by mal byt o zdravom zivotnom style ale niekedy su suplementy velmi dolezite - preco sa teda nespytat?pom napísal:presne ... suhlsim ... a este sa mi nepaci aj to, ze sa tu furt tie umeliny rozoberaju ... ako keby sa bez tych chemikalii cvicit ani nedalo ... podla mna sport by mal byt o zdravom zivotnom style a nie o chemikaliach. co tak namiesto gainera pouzivat nejaky med? hmm? a podobne?
PS: S tym medom by to nefungovalo - gainer je komplex(pomale+rychle sacharidy + ine veci), med dobry akurat do caju.
-
Holubar
Darca
pom:K tym "chemikaliam": Neviem o tom, ze by suplementy ako su gainer, kreatin, proteiny atd. obsahovali latky, ktore nie su prirodzenymi zlozkami ludskeho tela. To, ze sa predavaju v cistej resp. koncentrovanej forme povazujem skor za vyhodu tejto doby.
Med namiesto gaineru? Preco nie, med je vynikajuce sladidlo, obsahuje mnozstvo vitaminov, enzymov, glukozu aj fruktozu v roznych pomeroch, ak clovek nie je hlupy a neprida ho do horuceho caju, tak med je naozaj vynikajucou zivinou. Oproti gainerom zaostava snad len v obsahu proteinov, rozpustnostou, ale ma zase ine, uz spominane vyhody.
A len tak pre zaujimavost: Aka je tvoja denna spotreba medu v gramoch?aspon priblizne
A rozdiel v cenach kreatinov?Urcite nie je sposobeny pridavkom "niecoho", co by nebolo napisane na obale. Rozdiel byva spravidla kvoli znacke a teda cistote. Casto sa stava, ze kvoli pouzitej technologii, mavaju kreatinove pripravky vyssi obsah kreatininu, co je metabolicky produkt kreatinu v ludskom tele, teda nevyuzitelna forma... Takyto kreatin ma teda potom nizsiu ucinnost a viac zatazuje oblicky a zucastnene organy...Preto napriklad nedam dopustit na Scitec, sice zaplatin za gram 2sk, ale ked som ho v skole pustil cez HPLC, cistota bola 98%. Kto vie, ako by dopadli tie lacnejsie...
Med namiesto gaineru? Preco nie, med je vynikajuce sladidlo, obsahuje mnozstvo vitaminov, enzymov, glukozu aj fruktozu v roznych pomeroch, ak clovek nie je hlupy a neprida ho do horuceho caju, tak med je naozaj vynikajucou zivinou. Oproti gainerom zaostava snad len v obsahu proteinov, rozpustnostou, ale ma zase ine, uz spominane vyhody.
A len tak pre zaujimavost: Aka je tvoja denna spotreba medu v gramoch?aspon priblizne
A rozdiel v cenach kreatinov?Urcite nie je sposobeny pridavkom "niecoho", co by nebolo napisane na obale. Rozdiel byva spravidla kvoli znacke a teda cistote. Casto sa stava, ze kvoli pouzitej technologii, mavaju kreatinove pripravky vyssi obsah kreatininu, co je metabolicky produkt kreatinu v ludskom tele, teda nevyuzitelna forma... Takyto kreatin ma teda potom nizsiu ucinnost a viac zatazuje oblicky a zucastnene organy...Preto napriklad nedam dopustit na Scitec, sice zaplatin za gram 2sk, ale ked som ho v skole pustil cez HPLC, cistota bola 98%. Kto vie, ako by dopadli tie lacnejsie...
ja uz mesiacpom napísal:skoro kazdy den zjem po cviceni balicek polomacanych s medom.v gramoch neviem kolko to je, ale je to super vec ten med.
namiesto megamasu ... tvaroh,rezne, riza ...
... atd
ja viem ze je to tema asi uz prebrana ale pre istotu aby som pochopil lebo do teraz som cvicil stale do okola cviky vsetko jednu seriu a zas do okola ale teraz uz robim tri serie z kazdeho cviku narazGrosay napísal:ta otazka je tusim stranku alebo 2 dozadu. rob viac serii pre jeden cvik , nie 1.seria 1.cvik, 2.seria 2.cvik...
//edit: fuu ha asi ma tu nemate radi karmu mam v minuse hmm tak radcej nepisem hm