Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

matus121 napísal:ani nie, ale pocul som, ze je dobry a je bez nabijacej fazy(od Biotechu) ... ja sa len pytam, ze aky by ste mi odporucali
No bez nabijacej faze..ehm no to je dost relativne, creatin je proste latka, 100%na. Neviem co je hento co si napisal presne zac, ale asi tam budu primiesane dalsie latky. Vyznam nabijacej fazy, je pocas celeho uzivanie najpocitelnejsi, vtedy treba makat.. Na tvojom mieste by som zobral klasiku creatin monohydrate, ktory je cisty, overeny, ucinny. Aj ked netvrdim ze hento co si napisal ty nie je, nechce sa mi pozerat co to presne je :), chcel som ti len povedat, ze nabojacia faza je pri uzivani kreatinu stale velmi potrebna.
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

matus121 napísal:ani nie, ale pocul som, ze je dobry a je bez nabijacej fazy(od Biotechu) ... ja sa len pytam, ze aky by ste mi odporucali
V podstate by nemal byt rozdiel medzi nim a monohydratom. Az na to, ze pri nom nepotrebujes nasycovaciu fazu. Ale ber kapsulovu formu - praskova je vraj dost hnusna.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No ja neviem, asi vezmem ten monohydrate ... ma s nim niekto dorbe skusenosti?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

matus121 napísal:No ja neviem, asi vezmem ten monohydrate ... ma s nim niekto dorbe skusenosti?
Drviva vacsina jeho uzivatelov.
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

to su take na nic diskusije ja napisem nieco niekto odpise a zase do toho niekto skoci a uz sa nerozobera nic a kazdy si len sakce do reci je to na nic. ako cvicite ? kazdy cvik jednu seriu a do okola cviky alebo tri serie zostanete pri jednom cvyku a zase dalsi a tri serie a dalsi a dalsi ??
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

davis - jednu seriu a potom dalsi cvik? to ma aj vyznam? ja davam 4-7 serii, do 10 opakovani. zalezi na cvicenej partii.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja cvicievam obvykle 3 cviky po 3 serie(12,10,8op.) - na velke partie niekedy aj 4 cviky - zalezi ako sa prave citim..
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

davis napísal:to su take na nic diskusije ja napisem nieco niekto odpise a zase do toho niekto skoci a uz sa nerozobera nic a kazdy si len sakce do reci je to na nic. ako cvicite ? kazdy cvik jednu seriu a do okola cviky alebo tri serie zostanete pri jednom cvyku a zase dalsi a tri serie a dalsi a dalsi ??
presne ... suhlsim ... a este sa mi nepaci aj to, ze sa tu furt tie umeliny rozoberaju ... ako keby sa bez tych chemikalii cvicit ani nedalo ... podla mna sport by mal byt o zdravom zivotnom style a nie o chemikaliach. co tak namiesto gainera pouzivat nejaky med? hmm? a podobne? a co si myslite preco je jeden creatin(pripravok) lepsi ako druhy? hmm? asize do toho lepsieho davaju aj nieco navyse :wink:

a spät k teme.

aj ja cvicievam 3-4 cviky po 3-4serie cize dokopy cca 10-12 serii ... podla toho ako sa citim (vecsie partie) ,
mensie partie 2serie na kazdy cvik a dokopy cca 6-8 serii.
obcas na danu cast poznam tolko cvikov, ze robim z kazdeho jednu seriu(male partie).
ja idem na silu takze sa rozcvicim a idem s vahou s ktorou spravym 5-7 opakovani, ale teraz presedlam na 10 opakovani aby si nezvykli svali.

ps: precital som pozorne otazku ... ano najskor z jedneho druhu cviku par serii potom z dalsieho typu zas par serii atd atd
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

pom napísal:presne ... suhlsim ... a este sa mi nepaci aj to, ze sa tu furt tie umeliny rozoberaju ... ako keby sa bez tych chemikalii cvicit ani nedalo ... podla mna sport by mal byt o zdravom zivotnom style a nie o chemikaliach. co tak namiesto gainera pouzivat nejaky med? hmm? a podobne?
Nerad sa vyjadrujem off-topic ale kedze je toto tema o cviceni tak kazdy ma pravo na svoju otazku(aj ked niekedy rusi rozbehnutu diskusiu). A to, ze sa niekto bavi o "chemikaliach" - no s tym nic nespravis (ak ta to otravuje, tak to necitaj). Tiez si myslim, ze sport by mal byt o zdravom zivotnom style ale niekedy su suplementy velmi dolezite - preco sa teda nespytat?
PS: S tym medom by to nefungovalo - gainer je komplex(pomale+rychle sacharidy + ine veci), med dobry akurat do caju.
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

pom , ty si tu fotil nedavno taky papier co zvysuje a znizuje objem... mohol by si to pls odfotit v lepsiej kvalite?
pom
Light Star
Light Star

4JOKE napísal:pom , ty si tu fotil nedavno taky papier co zvysuje a znizuje objem... mohol by si to pls odfotit v lepsiej kvalite?
mohol ale az o 2tyzdne, lebo az vtedy pojdem do tej posilky.
nezabudol som, cital som ten prispevok.

v tej posilke su aj ine uzitocne plagaty odfotim aj tie a upnem.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

pom:K tym "chemikaliam": Neviem o tom, ze by suplementy ako su gainer, kreatin, proteiny atd. obsahovali latky, ktore nie su prirodzenymi zlozkami ludskeho tela. To, ze sa predavaju v cistej resp. koncentrovanej forme povazujem skor za vyhodu tejto doby.

Med namiesto gaineru? Preco nie, med je vynikajuce sladidlo, obsahuje mnozstvo vitaminov, enzymov, glukozu aj fruktozu v roznych pomeroch, ak clovek nie je hlupy a neprida ho do horuceho caju, tak med je naozaj vynikajucou zivinou. Oproti gainerom zaostava snad len v obsahu proteinov, rozpustnostou, ale ma zase ine, uz spominane vyhody.
A len tak pre zaujimavost: Aka je tvoja denna spotreba medu v gramoch?aspon priblizne

A rozdiel v cenach kreatinov?Urcite nie je sposobeny pridavkom "niecoho", co by nebolo napisane na obale. Rozdiel byva spravidla kvoli znacke a teda cistote. Casto sa stava, ze kvoli pouzitej technologii, mavaju kreatinove pripravky vyssi obsah kreatininu, co je metabolicky produkt kreatinu v ludskom tele, teda nevyuzitelna forma... Takyto kreatin ma teda potom nizsiu ucinnost a viac zatazuje oblicky a zucastnene organy...Preto napriklad nedam dopustit na Scitec, sice zaplatin za gram 2sk, ale ked som ho v skole pustil cez HPLC, cistota bola 98%. Kto vie, ako by dopadli tie lacnejsie...
pom
Light Star
Light Star

skoro kazdy den zjem po cviceni balicek polomacanych s medom.v gramoch neviem kolko to je, ale je to super vec ten med.

namiesto megamasu ... tvaroh,rezne :), riza ...

... atd
davis
Light Expert
Light Expert

pom napísal:skoro kazdy den zjem po cviceni balicek polomacanych s medom.v gramoch neviem kolko to je, ale je to super vec ten med.

namiesto megamasu ... tvaroh,rezne :), riza ...

... atd
ja uz mesiac :D jem stale soju hmm ale vravis chemikalie mas pravdu ale niekto chce okamzite byt svalnac ja zase nechcem byt taky suchar aky som mam pocit ze uz sa to pomaly zlepsuje dnes je mesiac co cvicim cvicim pondelok utorok stvrtok piatok ale stale som cvicil ze napriklad desat brusakov potom 8 talaky 8 francuzke tlaky ....... a zase brusaky a dookola ale teraz spravim 20 brusakov prestavka zase 20 brusakov a zase potom tlaky 8 zase 8 zase 8 co myslis co je lepsie asi sa to pytam po druhy krad ale nemam v tom jasno
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

davis napísal:...
ta otazka je tusim stranku alebo 2 dozadu. rob viac serii pre jeden cvik , nie 1.seria 1.cvik, 2.seria 2.cvik...
davis
Light Expert
Light Expert

Grosay napísal:ta otazka je tusim stranku alebo 2 dozadu. rob viac serii pre jeden cvik , nie 1.seria 1.cvik, 2.seria 2.cvik...
ja viem ze je to tema asi uz prebrana ale pre istotu aby som pochopil lebo do teraz som cvicil stale do okola cviky vsetko jednu seriu a zas do okola ale teraz uz robim tri serie z kazdeho cviku naraz

//edit: fuu ha asi ma tu nemate radi karmu mam v minuse hmm tak radcej nepisem hm
davis
Light Expert
Light Expert

aj tak mi nikkto nepomoze malo kto odpise na to co som sa pytal proste ma tu nehcete
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

chlape si normalny? zatial ti kazdy na nieco odpisal, okrem toho naco pisat dookola to iste - precitaj celu temu od zaciatku, to ako zacat cvicit sa tu uz urcite riesilo...
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Maki napísal:chlape si normalny? zatial ti kazdy na nieco odpisal, okrem toho naco pisat dookola to iste - precitaj celu temu od zaciatku, to ako zacat cvicit sa tu uz urcite riesilo...
hh, tato tema ma 49stran :D :D
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

4JOKE napísal:hh, tato tema ma 49stran :D :D
a co...sak aspon sa nemusime opakovat...tak nech cita :)
Napísať odpoveď