Motoristi budú svietiť celý rok

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

KONECNE

ja svietim dobrovolne celorocne, nie koli sebe ale hlavne koli inym (+netraba pamatat datumy kedy treba/netreba svietit)

podla mna nesvietiace auto== stojace auto, svietenie je takmer zaradmo, tak preco nezapnut jeden cudlik pri nastartovani navyse vsak?

krsny si namontoval taku vec ze ked nastartuje sa mu automaticky zasvieti...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

misokgb napísal:Mam taku skusenost, ze ked idem v lete (bez slnecnych okuliarov), tak sa mi leskne vozovka a ja ledva vidim kam idem, a este ked oproti svieti, sice menej intenzivnejsie svetlo ako slnko, tak to nie je ktovie co :roll:
Nuž moja skúsenosť.. práve naopak.. keď sa leskne vozovka vplyvom slnka, tak je strašne ťažké zaregistrovať protiidúce auto bez rozsvietených svetiel. Keď svieti, vidím ho v pohode už z diaľky.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

OT: som chcel len tolko, ze svetlo NEINTERFERUJE, cize najsilnejsi zdroj svetla ti prehlusi ten slabsi. to by som rad videl tie svetla co pocas letneho dna svietia silnejsie ako slnko ktore nas oslepuje....

ak ta uz daco oslepi dalsie slabsie svetlo to uz nijak neovplyvni
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jednoznacne suhlasim sice si bude treba zvyknut ale oplati sa :wink:
ovela lepsie vidno auta ci uz cez zamraceny den alebo aj slnecny
ale zase teraz sa mozno niekto moze spoliehat na to ze vsetci svietia pozre nevidi svetielko zacne obiehat a zrazu bum blbec co nezasvietil je v nom :?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Takže predsa len existujú na našom Slovensku zázraky. Pôjdem to osláviť do nejakého podniku a ožerem sa. :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Som za...viac osvetlenych vozidiel sposobuje menej dopravnych nehod, cim menej nehod, tym menej obeti, cim menej obeti, tym menej smutku, cim menej smutku, tym viac radosti :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Motoristi budú svietiť celý rok

Príspevok od používateľa miki690 »

Reli.c napísal:Môj osobný názor: Prečo tie kurwy neschvália napr. zákaz fajčenia v baroch a reštauráciach, ale takú *censored*. :?
Podla mna dobra vec ... je to bezpecnejsie a v podstate vas to nic naviac nestoji ... uz to tu malo byt davno aa btw co s tym ma zakaz fajcenia ? To je o niecom uuuplne inom a maju to na starosti iny ludia ako ti co maju na starosti zakony pre motoristov ...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

eritrocit napísal:... Okrem výnimiek, je tu vôbec v tejto téme nejaký šofér?...
ty si myslíš že sem píše 15 - 16 ročný user? hm? :roll: ... podľa mňa sem píše iba ten, kto so šoferovaním ma nejaké-také skúsenosti. či nie? a samotný šofér vie asi podľa mňa najlepšie či mu tie svetlá budú vadiť alebo nie. imho. a osobne si myslím, že to nehodovosť nejak veľmi neovplyvní. kretén ostane stále kreténom. jeho rýchlosť to neovplyvní nijak, ale budiš. :?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

ja som si isty, ze to nehodovost znizi ! nie je o com, lahsie rozoznas vzdialenost vozidiel, rychlost vozidiel, prechody medzi svetlom a tienom ... musi byt menej celnych zrazok a ako dakto spomenul - aj keby to zachranilo 1 zivot, tak to za to stoji.
vlastne nie je o com diskutovat, cudujem sa tym, co este nezistili ake je to prospesne ... bud maju najazdene 5 tis. km (aj to mozno len ako spolujazdec :D) alebo jazdia po polnych cestach.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Reli.c napísal:ty si myslíš že sem píše 15 - 16 ročný user? hm? :roll: ... podľa mňa sem píše iba ten, kto so šoferovaním ma nejaké-také skúsenosti. či nie? a samotný šofér vie asi podľa mňa najlepšie či mu tie svetlá budú vadiť alebo nie. imho. a osobne si myslím, že to nehodovosť nejak veľmi neovplyvní. kretén ostane stále kreténom. jeho rýchlosť to neovplyvní nijak, ale budiš. :?
Nikoho nebudem konkretizovať, ale ešte raz si pozorne prečítaj všetky príspevky. Polovica, tu za volantom ešte nesedela.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

podla mna je to tiez spravne svietit cely rok aspon bude menej nehod
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Frikso napísal:Slováci asi ťažko pochopia, že maju svietiť cez deň na aute, keď si ani nedokážu osvetliť bicykel v noci :roll:
Svata pravda, tod dokaz za Ziarom nad Hronom, ked chodia robosi do fabriky nad ranom, ked je este tma, do hlinikarne, ti sa daju kosit.
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

no tak to je sku*veny zakon. este len vcera som dostal pokutu za svetla a tom ma vodicak mesiac a za taku somarinu mam prvy priestupok. nepoviem ze keby som isiel rychlo lebo by som na stopku nezastavil alebo inu znacku. ale pre poj*b*ne svetla teraz dva roky si davat bacha aby ma za nejaku somarinu nestopli.
//vyjadruj sa slušne, tým že tu nadávaš z teba väčší macher nebude. Aj pred policajtami si si tak pekne zahrešil? Či si mal sklopené oči ako zbabelý pes? eritrocit
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

body25 napísal:no tak to je sku*veny zakon. este len vcera som dostal pokutu za svetla a tom ma vodicak mesiac a za taku somarinu mam prvy priestupok. nepoviem ze keby som isiel rychlo lebo by som na stopku nezastavil alebo inu znacku. ale pre poj*b*ne svetla teraz dva roky si davat bacha aby ma za nejaku somarinu nestopli.
hmm nesadaj uz do auta urobis tym dobre sebe aj inym :roll:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

vendo napísal:hmm nesadaj uz do auta urobis tym dobre sebe aj inym :roll:
tak by som to nedefinoval, to je uz krute. skor neurobis zle sebe a ani inym :)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vôbec nechápem tvojej poznámke. mohol by si mi ju vysvetliť?! preto lebo si raz zabudol rozsvietiť svetla ma teraz sedieť doma a už nikdy v živote si nesadnúť za volant?! tak to ti poviem. fakt tým niekomu pomôže. :roll: ci boha
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Reli.c napísal:vôbec nechápem tvojej poznámke. mohol by si mi ju vysvetliť?! preto lebo si raz zabudol rozsvietiť svetla ma teraz sedieť doma a už nikdy v živote si nesadnúť za volant?! tak to ti poviem. fakt tým niekomu pomôže. :roll: ci boha
tak ja neviem, ale ked sa taku trivialnost v autoskole nenaucil tak to je na povazenie
a btw co je na tom ze si teraz musi davat pozor? podla teba je normalne kazdy tyzden/mesiac schytat pokutu? :roll:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:tak ja neviem, ale ked sa taku trivialnost v autoskole nenaucil tak to je na povazenie
a btw co je na tom ze si teraz musi davat pozor? podla teba je normalne kazdy tyzden/mesiac schytat pokutu? :roll:
kde som napísal že si nemá dávať pozor?!. takže teraz body25 ma sedieť doma 2 roky, kým mu neprejde skúšobná doba a až potom sadnúť za volant? :roll:, raz si zabudol rozsvietiť svetlá, a vy poviete že nevie jazdiť?! ... aha jasné to iba vendo je dokonalý :roll:
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

chlape staraj sa o seba a radsej davaj pozor na cestach aby som nahodou nesiel lebo na takych debilkov urcite nedavam pozor... tych beriem aj s obrubnikom.... :smt068
sundevil napísal:tak ja neviem, ale ked sa taku trivialnost v autoskole nenaucil tak to je na povazenie
moja prva pokuta a ty tu uz rozoberas tyzdne/mesiace dopredu... len mi nehovor ze ty si nezabudol niekedy na svetla alebo pas alebo si nieco neporusil.. ty si dokonaly nie?? (ale ak si robil autoskolu na trikrat tak potom sa necudujem) btw. na svetla teraz urcite uz nezabudnem mam ponaucenie..
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

ty si sa nikdy nepomylil??..ako kazdy tyzden..?.pokial viem....ak by si kazdy tyzden schytil neaku tu pokutu za volant by si si tak skoro nesadol!!...a kedze bol aj dost nervozny(zo mna) tak nato zabudol!!...a ty ked si hned vsetko vedel ani si sa to nemusel ucit tak nechaj toto privilegium aspon ostatnym...ja nechapem naco ides niekoho poucovat v niecom co sa tebe este nikdy nestalo.....!!!!...tak radsej mlc!!!....a ak si si nevsimol ma este len mesiac vodicak!!

//pre všetkých: Vrátťe sa k pôvodnej téme a nehádajte sa. Bude zamknutá, príspevky vymazané a previnilci potrestaní. eritrocit
Napísať odpoveď