Motoristi budú svietiť celý rok
-
Stenky
Professional
KONECNE
ja svietim dobrovolne celorocne, nie koli sebe ale hlavne koli inym (+netraba pamatat datumy kedy treba/netreba svietit)
podla mna nesvietiace auto== stojace auto, svietenie je takmer zaradmo, tak preco nezapnut jeden cudlik pri nastartovani navyse vsak?
krsny si namontoval taku vec ze ked nastartuje sa mu automaticky zasvieti...
ja svietim dobrovolne celorocne, nie koli sebe ale hlavne koli inym (+netraba pamatat datumy kedy treba/netreba svietit)
podla mna nesvietiace auto== stojace auto, svietenie je takmer zaradmo, tak preco nezapnut jeden cudlik pri nastartovani navyse vsak?
krsny si namontoval taku vec ze ked nastartuje sa mu automaticky zasvieti...
Nuž moja skúsenosť.. práve naopak.. keď sa leskne vozovka vplyvom slnka, tak je strašne ťažké zaregistrovať protiidúce auto bez rozsvietených svetiel. Keď svieti, vidím ho v pohode už z diaľky.misokgb napísal:Mam taku skusenost, ze ked idem v lete (bez slnecnych okuliarov), tak sa mi leskne vozovka a ja ledva vidim kam idem, a este ked oproti svieti, sice menej intenzivnejsie svetlo ako slnko, tak to nie je ktovie co
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
miki690
Medium Professional
Re: Motoristi budú svietiť celý rok
Podla mna dobra vec ... je to bezpecnejsie a v podstate vas to nic naviac nestoji ... uz to tu malo byt davno aa btw co s tym ma zakaz fajcenia ? To je o niecom uuuplne inom a maju to na starosti iny ludia ako ti co maju na starosti zakony pre motoristov ...Reli.c napísal:Môj osobný názor: Prečo tie kurwy neschvália napr. zákaz fajčenia v baroch a reštauráciach, ale takú *censored*.
-
Reli.C
Medium Star
ty si myslíš že sem píše 15 - 16 ročný user? hm?eritrocit napísal:... Okrem výnimiek, je tu vôbec v tejto téme nejaký šofér?...
ja som si isty, ze to nehodovost znizi ! nie je o com, lahsie rozoznas vzdialenost vozidiel, rychlost vozidiel, prechody medzi svetlom a tienom ... musi byt menej celnych zrazok a ako dakto spomenul - aj keby to zachranilo 1 zivot, tak to za to stoji.
vlastne nie je o com diskutovat, cudujem sa tym, co este nezistili ake je to prospesne ... bud maju najazdene 5 tis. km (aj to mozno len ako spolujazdec
) alebo jazdia po polnych cestach.
vlastne nie je o com diskutovat, cudujem sa tym, co este nezistili ake je to prospesne ... bud maju najazdene 5 tis. km (aj to mozno len ako spolujazdec
-
erytrocyt
VIP
Nikoho nebudem konkretizovať, ale ešte raz si pozorne prečítaj všetky príspevky. Polovica, tu za volantom ešte nesedela.Reli.c napísal:ty si myslíš že sem píše 15 - 16 ročný user? hm?... podľa mňa sem píše iba ten, kto so šoferovaním ma nejaké-také skúsenosti. či nie? a samotný šofér vie asi podľa mňa najlepšie či mu tie svetlá budú vadiť alebo nie. imho. a osobne si myslím, že to nehodovosť nejak veľmi neovplyvní. kretén ostane stále kreténom. jeho rýchlosť to neovplyvní nijak, ale budiš.
no tak to je sku*veny zakon. este len vcera som dostal pokutu za svetla a tom ma vodicak mesiac a za taku somarinu mam prvy priestupok. nepoviem ze keby som isiel rychlo lebo by som na stopku nezastavil alebo inu znacku. ale pre poj*b*ne svetla teraz dva roky si davat bacha aby ma za nejaku somarinu nestopli.
//vyjadruj sa slušne, tým že tu nadávaš z teba väčší macher nebude. Aj pred policajtami si si tak pekne zahrešil? Či si mal sklopené oči ako zbabelý pes? eritrocit
//vyjadruj sa slušne, tým že tu nadávaš z teba väčší macher nebude. Aj pred policajtami si si tak pekne zahrešil? Či si mal sklopené oči ako zbabelý pes? eritrocit
-
vendo
Guru
hmm nesadaj uz do auta urobis tym dobre sebe aj inymbody25 napísal:no tak to je sku*veny zakon. este len vcera som dostal pokutu za svetla a tom ma vodicak mesiac a za taku somarinu mam prvy priestupok. nepoviem ze keby som isiel rychlo lebo by som na stopku nezastavil alebo inu znacku. ale pre poj*b*ne svetla teraz dva roky si davat bacha aby ma za nejaku somarinu nestopli.
tak ja neviem, ale ked sa taku trivialnost v autoskole nenaucil tak to je na povazenieReli.c napísal:vôbec nechápem tvojej poznámke. mohol by si mi ju vysvetliť?! preto lebo si raz zabudol rozsvietiť svetla ma teraz sedieť doma a už nikdy v živote si nesadnúť za volant?! tak to ti poviem. fakt tým niekomu pomôže.ci boha
a btw co je na tom ze si teraz musi davat pozor? podla teba je normalne kazdy tyzden/mesiac schytat pokutu?
-
Reli.C
Medium Star
kde som napísal že si nemá dávať pozor?!. takže teraz body25 ma sedieť doma 2 roky, kým mu neprejde skúšobná doba a až potom sadnúť za volant?sundevil napísal:tak ja neviem, ale ked sa taku trivialnost v autoskole nenaucil tak to je na povazenie
a btw co je na tom ze si teraz musi davat pozor? podla teba je normalne kazdy tyzden/mesiac schytat pokutu?
chlape staraj sa o seba a radsej davaj pozor na cestach aby som nahodou nesiel lebo na takych debilkov urcite nedavam pozor... tych beriem aj s obrubnikom....vendo napísal:hmm nesadaj uz do auta urobis tym dobre sebe aj inym
moja prva pokuta a ty tu uz rozoberas tyzdne/mesiace dopredu... len mi nehovor ze ty si nezabudol niekedy na svetla alebo pas alebo si nieco neporusil.. ty si dokonaly nie?? (ale ak si robil autoskolu na trikrat tak potom sa necudujem) btw. na svetla teraz urcite uz nezabudnem mam ponaucenie..sundevil napísal:tak ja neviem, ale ked sa taku trivialnost v autoskole nenaucil tak to je na povazenie
-
pancuska26
Expert
ty si sa nikdy nepomylil??..ako kazdy tyzden..?.pokial viem....ak by si kazdy tyzden schytil neaku tu pokutu za volant by si si tak skoro nesadol!!...a kedze bol aj dost nervozny(zo mna) tak nato zabudol!!...a ty ked si hned vsetko vedel ani si sa to nemusel ucit tak nechaj toto privilegium aspon ostatnym...ja nechapem naco ides niekoho poucovat v niecom co sa tebe este nikdy nestalo.....!!!!...tak radsej mlc!!!....a ak si si nevsimol ma este len mesiac vodicak!!sundevil napísal:tak ja neviem, ale ked sa taku trivialnost v autoskole nenaucil tak to je na povazenie
//pre všetkých: Vrátťe sa k pôvodnej téme a nehádajte sa. Bude zamknutá, príspevky vymazané a previnilci potrestaní. eritrocit