ale nechapem ako moze byt furt v TOP 10 jeden hrac ktoy ked som ja hraval on zacinal a az doteraz sa tam dzri !!! to hra kazdy den to iste ? cize uz 7 mesiacov hra TM ??!
Zahrajte si TrackMania Nations ESWC a zviditelnite Slovensko
Bol si 36 na svete ? Tak to uz hej , ale predpokladam , ze to bolo niekedy na zaciatku fungovania tejto hry
Nemyslis DELUXE POWER? Ten sa stale drzi vpredu , vies je moznost ze ten ucet pouzivaju viaceri ludia , aj take su pripady ..Dalej si musis uvedomit , ze nadeo original trate sa uz ani velmi nepouzivaju - kazdy den je nova trat , tak si mas moznost vybrat ...
www.nations.tm-exchange.com
//edit:
www.nations.tm-exchange.com
//edit:
aj som si myslel ..gwixt napísal:on myslel zrejme SK rebricek
on myslel zrejme SK rebricek
a udrzat sa v top10 na slovensku zase dnes az taky problem nie je (ludia tam maju vytvoreny dost naskok) ... ale stale musis byt dobry
davnejsie ked hravalo viacero kvalitnych hracov tak to bolo tazsie ale da sa to aj ked vela nehravas ... ked si dobry tak za chvilu nahras relativne dost bodov
a udrzat sa v top10 na slovensku zase dnes az taky problem nie je (ludia tam maju vytvoreny dost naskok) ... ale stale musis byt dobry
davnejsie ked hravalo viacero kvalitnych hracov tak to bolo tazsie ale da sa to aj ked vela nehravas ... ked si dobry tak za chvilu nahras relativne dost bodov
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
veru veru .. a ano na SVK som bol 36.gwixt napísal:on myslel zrejme SK rebricek![]()
drzal som sa tam dlho ......
qwixt a teraz uz niesu kvalitny ?
pametas taky lamer ! to bol hrac
Hej Zr Lamer ma rekordy az do dnes , takisto je fajn Agipov, Rage, Biznis a spol..
Zo zahraniciarov ma najviac zaujal jednoznacne Asdas a Deluxe Power
Inak ak to bude este jeden chalan hravat , tak ma velku sancu byt najlepsi JAZDEC ( nemyslim bodovo ) na Slovensku , vola sa 5 - EX , najprv som si myslel ,.ze to je Lamer s novym uctom
Zo zahraniciarov ma najviac zaujal jednoznacne Asdas a Deluxe Power
Inak ak to bude este jeden chalan hravat , tak ma velku sancu byt najlepsi JAZDEC ( nemyslim bodovo ) na Slovensku , vola sa 5 - EX , najprv som si myslel ,.ze to je Lamer s novym uctom
-
JohnFrusciante
Star
-
JohnFrusciante
Star
no to je jasne ze musim trenovat. ja to velmi casto nehram a neviem ako dlho ma to este bude bavit. a kde zistim ake miesto som v svetovom rebricku? a za co sa davaju body? najme v Time Attack. lebo ked som napr na mieste 10 mam 4,5 bodov a niekto je a mieste 25 a ma 15 bodov. ako je to mozne? co vsetko sa berie do bodovania?tom.tom11 napísal:ja som po tyzdni 1000. takze musis este potrenovat ianc vo svete som okolo 56000.
-
tom.tom11
Star
no tak ide o to koho porazis(berie sa jeho rank)....napr. budes prvy a mas RANK-75000 a ostatny maju ranky 75001 a viac tak dostanes 0bodov......ale naopak ked budu mat ostatny RANK- 74999a menej tak dostanes dake tie body ale nvm ako sa to prepocitavaJohnFrusciante napísal:no to je jasne ze musim trenovat. ja to velmi casto nehram a neviem ako dlho ma to este bude bavit. a kde zistim ake miesto som v svetovom rebricku? a za co sa davaju body? najme v Time Attack. lebo ked som napr na mieste 10 mam 4,5 bodov a niekto je a mieste 25 a ma 15 bodov. ako je to mozne? co vsetko sa berie do bodovania?
-
JohnFrusciante
Star
-
R1k1nko
Darca
dnes som si chel po dlhom case zahrat ale nemam update !!
kde ho najdem na oficialnej stranke nieje ( dufam ze netreba tahat new hru )
a este kde sa daju menit tie nicky ? ( niekde to tu je napisane ale hladat to ... ked to mozno niekto vie na spamet )
Edit : takze na prvu moju otazku som si velmi rychlo zodpovedal sam ! ANO TREBA TAHAT CELU HRU ( cize ty ktory to nevedia uz vedia ) , ale stale neviem co stou druhou otazkou ? )
kde ho najdem na oficialnej stranke nieje ( dufam ze netreba tahat new hru )
a este kde sa daju menit tie nicky ? ( niekde to tu je napisane ale hladat to ... ked to mozno niekto vie na spamet )
Edit : takze na prvu moju otazku som si velmi rychlo zodpovedal sam ! ANO TREBA TAHAT CELU HRU ( cize ty ktory to nevedia uz vedia ) , ale stale neviem co stou druhou otazkou ? )