nadavky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
magnum
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa magnum »

no v spoločnosti to obmedzujem ale chcel by som to obmedzit celkovo lebo sa nerad hram na niečo čo niesom napr pred babami sa snažim nenadavat ale aj pred nimi sa priznam že nadavam nech nemaju o mne skresleny nazor ved pravda vide na javo vždy:D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

zuzkazuzka ... no bohuzial u mna nadavky nemaju opodstatnenie ... v robote a v skole som si na to proste tak zvykol ze dovi ... stare zlate casy tam som povedal jednu nadavku za cely den aj to ked som bol nasraty ...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

zuzkazuzka napísal:Všetkým nadávajúcim - skúste si obhájiť používanie nadávok.... :)
Len ma zaujíma váš postoj, dôvody a pohnútky...
No moje dovody su take, aby som privelmi nevycnieval z radu :P potom je to velmi dobry ventil hnevu teda aspon pre mna ... a potom je to este urcity zvyk ... proste s kamosom sa obcas oslovujeme "ch*ju,.." :D teda hlavne ked niekto nieco nechape ... "ch*ju to malo byt takto ..."
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Snažím sa to kontrolovať,napríklad cez víkend a prázdniny použijem maximálne jednu nadávky za dva dni,v škole je to inak,hlavne na chémii a telsnej výchove,vtedy je stres a neviem čo robiť aby som sa kontroloval,len to tak vyletí zo mňa :)
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Nevravim ze si nezanadavam pri niektorych situaciach sa neviem kontrolovat ale taky clovek co nadava v beznej reci a vety zacina slovkom do p+ci a pod mi pripada maximalne trapny a vypoveda to o jeho inteligencii ...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

miso03 napísal:Nevravim ze si nezanadavam pri niektorych situaciach sa neviem kontrolovat ale taky clovek co nadava v beznej reci a vety zacina slovkom do p+ci a pod mi pripada maximalne trapny a vypoveda to o jeho inteligencii ...
Hmm inteligencia je velmi relativny pojem :) ale nie ... akoze ja v beznej reci tiez nenadavam... teda obcas, ale to strasne moalokedy ... urcite to nepouzivam v kazdej vete ... a vlastne ja celkovo malo rozpravam alebo rozpravam strasne vela :P proste podla toho ci mam daco povedat, alebo nie ... ked nemam co povedat tak nehovorim nic , alebo len malo a ked hovorim malo tak tam nevsuvan nadavka ... zase ked hovorim vela tak to chcem povedat vsetko rychlo, aby som povedal vsetko co som chcel, cize priestor na nadvky nevznika :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

miso03 napísal:Nevravim ze si nezanadavam pri niektorych situaciach sa neviem kontrolovat ale taky clovek co nadava v beznej reci a vety zacina slovkom do p+ci a pod mi pripada maximalne trapny a vypoveda to o jeho inteligencii ...
o jeho inteligencii to vobec nevypoveda. skor o tom v akom prostredi sa pohybuje.
tiez sa mi nepaci ked dievcence nadavaju nevyberanym sposobom, ale ked obcas daco povedia tak vobec, to je take to korenie. na sebe som si vsimol ze nadavam najme vtedy ked som v strese.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pi*e :D daj tam ANKETU ( hlasovanie )
a daj aspom cislo nad 60 :wink:
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

zelovoc napísal:o jeho inteligencii to vobec nevypoveda. skor o tom v akom prostredi sa pohybuje.
tiez sa mi nepaci ked dievcence nadavaju nevyberanym sposobom, ale ked obcas daco povedia tak vobec, to je take to korenie. na sebe som si vsimol ze nadavam najme vtedy ked som v strese.
nepoznam inteligentneho cloveka ktory by zacinal vetu frazou "do pi*i alebo no do pi*i kur*a a pod"
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja som vsetko mozne len nie slusny clovek..nadavky u mna velmi caste, niekedy aj 3-4 v jednej vete..neviem no...patri to k tomu co robim...sport, teda hokejbal...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

V spoločnosti sa správam slušne, v prítomností dám som nadávku nikdy nezahrešil. Ale keď ma niečo naštve, dokážem vynadať tak že koniec. A keď sa mi nedarí, fajne od pľúc, čo by od pľúc, od päty si zahreším a hneď mi je ľahšie na duši :)
Som proste normálny človek... Nebudem sa tu hrať na svätuškára alebo na slušné ucho s nohavicami nad pupkom, vyrážkou na nose a cestičkou na stred hlavy...
Keby ste niekto chceli vynadať, no problem :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

miso03 napísal:nepoznam inteligentneho cloveka ktory by zacinal vetu frazou "do pi*i alebo no do pi*i kur*a a pod"
asi ipoznas malo ludi.
nehovorim ze kazdu vetu, ale takych zase ja nepoznam.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

miso03 napísal:nepoznam inteligentneho cloveka ktory by zacinal vetu frazou "do pi*i alebo no do pi*i kur*a a pod"
Este raz ... inteligencia je velmi relativny pojem ... poznam cloveka co ma 2 vysoke skoly a bezne sa takto vyjadruje ... Tu ide o prostredie a o slusnost ... o inteligenciu mozno , keby sa takto niekto vyjadroval v nevhodnych situaciach
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

Medzi kamaratmi to vyzera hrozne kazda druha veta - Nadavka...
Ale v sopoločnosti neee.To by vyzeralo :lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zásadne nenadávam, podla mňa je to :aasmile19:
Ak by sa niekto spýtal hocktorého kamaráda, či nadávam, tak sa dozvie, že som nikdy nepovedal jediné sprosté slovo.
Nenadávam, mám na to svedkov. :lol:

Niekedy ale občas pri mojom bratovi sa podarí nejaká soft, ale inak sa kontrolujem. :oops:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

nadávam skoro vždy, väčšinou mám v každej vete zopár nadávok, snažím sa to obmedzovať len pri stretnutiach s novými ženskými, ale ani to mi nevydrží dlho :D
A kto si myslí že kvôli tomu som neinteligentný tak tomu vynadám ešte viac :D veď je to úplne normálna časť jazyka.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja tiez dost casto nadavam ale len medzi kamosmi...na verejnosti a pri dievcatach NENADAVAM!! :D
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

len s kamaratmi ktorych poznam, ked som s nejakou babou, tak vobec to iste ked som v spolocnosti a ked som s niekym koho dobre nepoznam, pride mi to blbe nadavat pri niekom koho poznam len chvilu. a ked som z rodicmi, tak tiez ziadna nadavka
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jo nadavam..najviac v skole a na fore
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nadavam furt...v tejto krajine sa inac neda. Ale co uz, popravde, nie som sam a sami Anglani pouzivaju slovo Fok asi tak 3 krat vo vete a pred kazdym podstatnym menom je Fokin'. Tak som sa nakazil. V spolocnosti to zavisi od ludi, ak ich poznam a viem ze im to nevadi, tak si zanadavam, ak nie, tak sa krotim a cakam ako sa budu vyjadrovat oni. Mimochodom, nieco ako Doboha a tak za nadavky nepovazujem.
Napísať odpoveď