Obelix
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
A tiez som nepochopil tu temu na Hip-Hop Diskusia (ano ci nie). To ma byt zasa tema na flame-war ?? Myslim ze hojko.com je uz dost velke na to aby potrebovalo temy, kde sa budu ludia len donekonecna hadat. Preco sa tu vo velkom toleruje flame proti HH a v HH temach ? Preco to vazeny moderatori moderujete ? Sak nech sa my niggas & gangstaz venujeme sebe. Preco nam do hh tem stale niekto pise kraviny a chce sa hadat, a ked dostane slusnu a rozumnu odpoved, tak sa aj tak zachova ako debil a stale si bude piskat tie svoje rozumy proti hhaudiotrack napísal:okonenipica: už to opravujem na hip-hop, obelix to zrejme iba kopíroval tak spravil v jednom a aj ostatných chybu
Te-wei: možno sa to zredukuje
-
dudinko
Light Professional
Toto si nemal pisat, lebo z temy Obelix vznikne zase tema a hh vs. metalistoch a pod. Navrhujem Lockokonenipica napísal:A tiez som nepochopil tu temu na Hip-Hop Diskusia (ano ci nie). To ma byt zasa tema na flame-war ?? Myslim ze hojko.com je uz dost velke na to aby potrebovalo temy, kde sa budu ludia len donekonecna hadat. Preco sa tu vo velkom toleruje flame proti HH a v HH temach ? Preco to vazeny moderatori moderujete ? Sak nech sa my niggas & gangstaz venujeme sebe. Preco nam do hh tem stale niekto pise kraviny a chce sa hadat, a ked dostane slusnu a rozumnu odpoved, tak sa aj tak zachova ako debil a stale si bude piskat tie svoje rozumy proti hh
// Edit: Este by ma zaujimalo preco su len temy o hh hodnotene ako dvolezite? To ine hudobne styly su out a nemaju pravo na zviditelnenie? Alebo to je kvoli tomu ze hh je tak "ziadany"?
-
pinacolada
Guru wannabe
lolokonenipica napísal:A tiez som nepochopil tu temu na Hip-Hop Diskusia (ano ci nie). To ma byt zasa tema na flame-war ?? Myslim ze hojko.com je uz dost velke na to aby potrebovalo temy, kde sa budu ludia len donekonecna hadat. Preco sa tu vo velkom toleruje flame proti HH a v HH temach ? Preco to vazeny moderatori moderujete ? Sak nech sa my niggas & gangstaz venujeme sebe. Preco nam do hh tem stale niekto pise kraviny a chce sa hadat, a ked dostane slusnu a rozumnu odpoved, tak sa aj tak zachova ako debil a stale si bude piskat tie svoje rozumy proti hh
/edit:je to fajn co ste spravili len sa mi nezda fer ze maju az 4 topicy a k tomu su vsetky dolezite
-
okonenipica
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe
-
okonenipica
Zablokovaný