Obelix

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Obelix

Príspevok od používateľa Drago »

LOL, len sa chcem spytat co tam preboha porobil obelix v sekci Kultura :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Vyzerá to tak, že pripravuje nové témy na diskutovanie (aby ľudia nezakladali tú istú tému sto krát). :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Ked som pozadoval na pospajanie HH tem, tak som nechcel, aby to vyzeralo takto.. A to Hip-Hip, si z nas robite srandu ? :shock:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

6 topic-kov o hip-hope?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

okonenipica: už to opravujem na hip-hop, obelix to zrejme iba kopíroval tak spravil v jednom a aj ostatných chybu
Te-wei: možno sa to zredukuje
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

snazim sa to tam konecne usporiadat aby sa nezakladala stale nova tema ked vyjde new klip,piesen, album ...
zatial je to takto a spajam temy ktore patria do tej ktorej temy cize v tom bude trosku misung ale co uz inac sa to urobit neda ... trosku trpezlivosti a potom si na to casom zvyknete ;)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:okonenipica: už to opravujem na hip-hop, obelix to zrejme iba kopíroval tak spravil v jednom a aj ostatných chybu
Te-wei: možno sa to zredukuje
A tiez som nepochopil tu temu na Hip-Hop Diskusia (ano ci nie). To ma byt zasa tema na flame-war ?? Myslim ze hojko.com je uz dost velke na to aby potrebovalo temy, kde sa budu ludia len donekonecna hadat. Preco sa tu vo velkom toleruje flame proti HH a v HH temach ? Preco to vazeny moderatori moderujete ? Sak nech sa my niggas & gangstaz venujeme sebe. Preco nam do hh tem stale niekto pise kraviny a chce sa hadat, a ked dostane slusnu a rozumnu odpoved, tak sa aj tak zachova ako debil a stale si bude piskat tie svoje rozumy proti hh :roll:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

okonenipica napísal:A tiez som nepochopil tu temu na Hip-Hop Diskusia (ano ci nie). To ma byt zasa tema na flame-war ?? Myslim ze hojko.com je uz dost velke na to aby potrebovalo temy, kde sa budu ludia len donekonecna hadat. Preco sa tu vo velkom toleruje flame proti HH a v HH temach ? Preco to vazeny moderatori moderujete ? Sak nech sa my niggas & gangstaz venujeme sebe. Preco nam do hh tem stale niekto pise kraviny a chce sa hadat, a ked dostane slusnu a rozumnu odpoved, tak sa aj tak zachova ako debil a stale si bude piskat tie svoje rozumy proti hh :roll:
Toto si nemal pisat, lebo z temy Obelix vznikne zase tema a hh vs. metalistoch a pod. Navrhujem Lock

// Edit: Este by ma zaujimalo preco su len temy o hh hodnotene ako dvolezite? To ine hudobne styly su out a nemaju pravo na zviditelnenie? Alebo to je kvoli tomu ze hh je tak "ziadany"?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dôvod sa dozvieš v oznámení, ktoré tam o pár chvíľ pribudne
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

okonenipica napísal:A tiez som nepochopil tu temu na Hip-Hop Diskusia (ano ci nie). To ma byt zasa tema na flame-war ?? Myslim ze hojko.com je uz dost velke na to aby potrebovalo temy, kde sa budu ludia len donekonecna hadat. Preco sa tu vo velkom toleruje flame proti HH a v HH temach ? Preco to vazeny moderatori moderujete ? Sak nech sa my niggas & gangstaz venujeme sebe. Preco nam do hh tem stale niekto pise kraviny a chce sa hadat, a ked dostane slusnu a rozumnu odpoved, tak sa aj tak zachova ako debil a stale si bude piskat tie svoje rozumy proti hh :roll:
lol :D ja si pametam temu HipHop jednoznacne nie...neviem kto sa tam ako choval :roll:
/edit:je to fajn co ste spravili len sa mi nezda fer ze maju az 4 topicy a k tomu su vsetky dolezite :roll:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pinacolada napísal:lol :D ja si pametam temu HipHop jednoznacne nie...neviem kto sa tam ako choval :roll:
/edit:je to fajn co ste spravili len sa mi nezda fer ze maju az 4 topicy a k tomu su vsetky dolezite :roll:
zavidis :P
ze vase temy o hudbe niesu :P
( fun + spam ) :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

okonenipica: Ak sa ti niečo nepáči, prečítaj si pravidlo č.16.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:okonenipica: Ak sa ti niečo nepáči, prečítaj si pravidlo č.16.
neviem preco mi toto pises. naco si ja budem citat niake pravidla, ked tu su temy ktore ich priamo porusuju ?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

okonenipica napísal:neviem preco mi toto pises. naco si ja budem citat niake pravidla, ked tu su temy ktore ich priamo porusuju ?
naprilad??
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:naprilad??
Romovia na Slovensku
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Ale chodte do boha, kolko tem o hipkokote je dolezitych, to rovno dajte cele jedno forum hip.hop.hojko.com sak to je neuveritelne ake fuhrerizmus ako keby bol hh najdolezitejsi.
Zamknuté