Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?

O športe...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

vandal666 napísal:68,5 km/h , Kellys Madman, teren z Jahodnej cez Bankov smerom na KVP... fakt niektorymi miestami brutal useky :D
Tú cestu poznám: cesta smrti :D
Vieš čo ti odporúčam?
Z Kavečan dole do Košíc. Lepšiu jazdu na okolí nenájdeš. Ideš asi 3 kilometre z kopca akurát v zákrutách treba spomaliť aby si nevyletel do protismeru.
Raz som na jednej obiehal 29 :lol: To bol ťažký lóóóóól :lol:
Keby dačo vyletelo v protismere, tak toto by som ti tu už nenapísal.
Ale adrenalín jak prasa
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

75km/h horsky bike Merida Kalahari, na ceste zo Stefanikovej mohyly [Brezova pod Bradlom], boli sme blazni, nemali sme prilby, v zakrutach sme s kamosom pribrzdali,ale aj tak sme vylietavali do protismeru, vodic skodovky sa vtedy musel riadne chytat za hlavu ked sme vyleteli a predbehli ho :( Never again taku hlupost bez prilby. Zjazdovy kopec v Kalnici je dost zaujimavy, clovek tam celkom naberie slusnu rychlost,ale pri 60km/h to silne doporucujem brzdit ;)
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

eritrocit napísal:Z Kavečan dole do Košíc.
ee, z bukovca dole do myslavy :D tam som asi v zivote v tych zakrutach nebol vo svojom pruhu :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

to Kibo no musky poznam ale to ustojim raz v lete este ked som mal Full bike tak taky ani nie moc drsny zjazd akuat trocha od traktorov rozbite no proste pretoze to bol uplne primityvny zjazd tak som nemal ani jeden chranic no a vletel mi cmeliak za ucho (nabural domna) no a ludsky reflex hned si ucho chytit ako som pustil rajdy hned koleso v jame mna to pekne katapultovalo a zloemne zapasite :-D a nikde nikto v okruhu 3km tak som si slapal jak lol hehe
Entrocit ked palis gumky tak mas bud velmi zlu zmes alebo zle nastavene brzdy alebo nevies brzdit :-) inak ako zmes odporucam 3 farebne BBB nesu moc drahe a mna celkom uspokojuju, lebo pri zjazde su zaklad dobre brzdy len kotuce su neni vhodne podla mna lebo nemaju taku plynulu regulaciu unas ich uz seci zhodily a maju bud LXove brzdy alebo Avid 7 , a podalsie ked brzdis navaz sa dozadu a dost davaj do prednej brzdy ale neskusaj to 1x vo velkej rychlosti lebo to treba vediet inak pomer predna/zadna brzda bol tusim 70/30% brzdej sily
Moham3d 200km na biku je nerealne ako svetovy rekord vlastnou silou je okolo 200km a to tak ze ten ujo slapal v boxe specialne upravene auto kde pajac bol v takej sklenenej miestnosti proste 0odpor vetru
sorry za OT ja len tak
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

dal som 63km/h ale na horskom bicykli s plastami hrubky 2.0
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

tiez neakych 60km/h na gumach kenda 2.35
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ja som dal na horskom biku cca 65 dole strmou asfaltkou. Juj, ale strach v ococh bol. :lol:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Dobre, to je sice pekne, ze si isiel dolu kopcom cez 60, ale to vie kazdi kto dokaze aj brzdit. Skor sa pochvalte, kolko ste isli na rovinke bez odporu.... A aj na akom biku, pretoze, je rozdiel na horskom a na cestnom.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

JumperAL napísal:Skor sa pochvalte, kolko ste isli na rovinke bez odporu.... A aj na akom biku, pretoze, je rozdiel na horskom a na cestnom.
Ani rovinku nemáš najobjektívnejšiu.. keďže tam to závisí od vetra. :) Ja napr. na starom horskom biku.. Mountagner (min. 17kg).. šiel nonstop Košice -> Kechnec/maďarská hranica ... 45-50km/h :D
(šiel som vlastne s vetrom opreteky.. s peknou búrkou za chrbtom.. a cesta späť bolo zatiaľ moje najväčšie utrpenie zakončené defektom na začiatku Barce)
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

JumperAL napísal:Dobre, to je sice pekne, ze si isiel dolu kopcom cez 60, ale to vie kazdi kto dokaze aj brzdit. Skor sa pochvalte, kolko ste isli na rovinke bez odporu.... A aj na akom biku, pretoze, je rozdiel na horskom a na cestnom.

Na rovinke 45 km/h na horskom (sme si s kamošom povedali že prekročíme rýchlosť bo tam bola štyridsiatka :D )
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Runes napísal:...
Runes, na bicykli jazdím už 17 rokov, dosť sa tým zaoberám... Ale diky za lekciu. Aj keď ti budem oponovať. Neviem či poznáš tie kopce, ktoré som spomínal. Kavečany- Košice, priebežne musíš pribrzďovať, inak sa zabiješ. Už spomenutý Bukovec-Košice /inak naň som zabudol-tiež odporúčam/ tam ak by si nepribrzďoval tiež si mŕtvy do 30 sekúnd. A keď na konci kopca brzdíš zo 60 tkovej rýchlosti, čo myslíš? Aké budeš mať brzdy? Osviežujúco chladné? :wink: Rozdiel je len v brzdnej sile aj pri vyšších teplotách,a v odolnosti, ale aj drahé brzdy sa ti zohrejú tak že ich do ruky nechytíš.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

no mne to dalo 71 a potom dig more sak to uz tu odbocujem :)

(toto dig more bolo len tak ze sranda, inac nesom cigan, som biely jak vapno)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

86,1 km/h
bol to horsky, gumy boli slicky a navyse ocelovy ram dost tazky. a bolo to na kopci medzi terchovou a zazrivou (14%), kto pozna vie ake je to maso
karol279
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karol279 »

ROKI49 napísal:86,1 km/h
bol to horsky, gumy boli slicky a navyse ocelovy ram dost tazky. a bolo to na kopci medzi terchovou a zazrivou (14%), kto pozna vie ake je to maso
Tak to si potom musel mat pekne nervy... Nedvihalo ti bike od zeme? Mal si aj nejake specialne oblecenie? nejaky dres?
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

karol279 napísal:Tak to si potom musel mat pekne nervy... Nedvihalo ti bike od zeme? Mal si aj nejake specialne oblecenie? nejaky dres?
no bike bol ocel takze bol tazky a mal som klasicku cyklo vystroj, dres, prilbu atd. bol som na tom max. polozeny, je mozne ze ta hodnota je dako +/- 4km/hale lepilo mi najma tam je taka ostra zakruta hned takze strach bol.
DaNiX64
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DaNiX64 »

Na horskom bajku Author OPUS ´04 (1,95˝ plaste):
- po terene dolu kopcom: 64km/h (ake pekne cislo :) )
- po asfaltke dolu kopcom: 73km/h
- po asfaltke na rovine: 52km/h
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

ja len 55 km ale mal som dost . bol to taky horsky s kotucom ale hladke vysuchane gumy dolu asfaltovym kopcom .
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

65km/h Dole z kopca STU FEI ... Mi tak slzili oci ze som nic nevidel ... ale zazitok nadherny ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Horsky bike - 46KM/h
Cestny - 56KM/h
Zavodny - 65KM/h
viac by som sa už bál... :surrender:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

inac a brat si kuipl bycikel za 20000 cestny a hovoril mi ze po dedine isiel (po rovine) ze isiel 60 . je to mozne ? na rovine ? ze obiehal auta :D
Napísať odpoveď