to Kibo no musky poznam ale to ustojim raz v lete este ked som mal Full bike tak taky ani nie moc drsny zjazd akuat trocha od traktorov rozbite no proste pretoze to bol uplne primityvny zjazd tak som nemal ani jeden chranic no a vletel mi cmeliak za ucho (nabural domna) no a ludsky reflex hned si ucho chytit ako som pustil rajdy hned koleso v jame mna to pekne katapultovalo a zloemne zapasite

a nikde nikto v okruhu 3km tak som si slapal jak lol hehe
Entrocit ked palis gumky tak mas bud velmi zlu zmes alebo zle nastavene brzdy alebo nevies brzdit

inak ako zmes odporucam 3 farebne BBB nesu moc drahe a mna celkom uspokojuju, lebo pri zjazde su zaklad dobre brzdy len kotuce su neni vhodne podla mna lebo nemaju taku plynulu regulaciu unas ich uz seci zhodily a maju bud LXove brzdy alebo Avid 7 , a podalsie ked brzdis navaz sa dozadu a dost davaj do prednej brzdy ale neskusaj to 1x vo velkej rychlosti lebo to treba vediet inak pomer predna/zadna brzda bol tusim 70/30% brzdej sily
Moham3d 200km na biku je nerealne ako svetovy rekord vlastnou silou je okolo 200km a to tak ze ten ujo slapal v boxe specialne upravene auto kde pajac bol v takej sklenenej miestnosti proste 0odpor vetru
sorry za OT ja len tak