Najkrajší pohľad...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Najkrajší pohľad...

Príspevok od používateľa kafiatko »

Pamätáte si na takú chvílku kedy, vám Váš partner/ka pripadali strašne krásny... (myslím tým , niečo ako ked stál/a v daždi, alebo na ňu/neho zasvietilo slniečo, atd. .) proste pohlad ktorý bol v tú chvílu krásny a dlho ste ho mali v pamäti... :smt057
echo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa echo »

Super tema kafiatko k+ . A mne ostalo v pamati ked som ju videl prvy krat. Sedela v bare pri pulte pila kavicku a zo stresneho okna jej svetlo dopadalo na dlhe cierne vlasy a vtedy som si povedal ta je nadherna prisadol som k nej a uz bola ruka v rukave. :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Najkrajší pohľad?
Tých bolo samozrejme viac, ale tak skúsim niečo vybrať.
Tak asi ten najkrajší pohľad na mňa uprela priateľka, keď som jej prvý krát povedal že ju ľúbim. Sedeli sme v jednom bare sami vedľa seba, hrala krásna hudba a vtedy to prišlo. Pozrela sa na mňa, a ja som vedel že je tá pravá chvíľa. Chytil som ju za ruky a povedal som to...
Pohľad ktorý nasledoval potom nedokážem opísať. Bol tak krásny...

Ďalší prišiel pár mesiacov po tom, pri našom prvom milovaní. Po tom všetkom si ľahla vedľa mňa, pritúlila sa ku mne a vtedy sa na mňa tak krásne zaľúbene pozrela. Ten pohľad mám v očiach dodnes.

Iný prišiel vo vlaku. Cestovali sme v rýchliku, po našom prvom spoločnom výlete. Boli sme v Tatrách, na Popradskom plese. Prvý krát spolu a sami.
Večer sme šli v rýchliku domov, ona si ľahla na sedadlá, hlavičku si položila mne na kolená a vtedy sa na mňa prenádherne pozrela so slovami, že krajší deň pre ňu nikto nikdy neurobil. Nikdy ma žiadne slová neurobili tak šťastným ako tie vtedy.

Bolo ich viac, ale tie mi najviac utkveli v pamäti...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak ja si na to pamatam a celkom presne s mojou vtedy este len tak zaciatocnou laskou som sedel pri krasnej oblohe a padla hviezda, vtedy som si zelal z celeho srdca nech sme spolu a pozrel som sa na nu a to bol najkrajsi pohlad a tvar ktoru som kedy v zivote videl a v tej chvili som uz vedel ze bez nej ja stastny nebudem a nastastie zelanie sa mi prvy krat v zivote splnilo a som najstastnejsi na svete :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Fúú, Indigo niečo si mi pripomenul.
So svojou priateľkou som sa bol večer prejsť na futbalové ihrisko v ich dedine. Vtedy bola prenádherná obloha plná hviezd.
Pozrel som sa hore, ona zo zvedavosti tiež a opýtal som sa jej:
ja:,,Koľko vidíš hviezd na nebi?"
ona:,,Musia ich byť milióny."
a vtedy som sa na ňu pozrel a povedal som jej že ja vidím jedinú...
Ten pohľad bol neskutočne krásny. To objatie a pusy sa nedajú opísať. :)

//Inak dnes oslavujem na fóre malé výročie. Dnes je tomu polroka, čo som prvý krát prišiel na Hojka.com :aasmile3: :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Jednoznacne ked som jej podal ruku , bol to okamih v ktorom som chcel prezit zvysok zivota :smt050 . Ale nakoniec sa situacia vyklula tak ze budem do konca zivota :smt022
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

eritrocit napísal:Fúú, Indigo niečo si mi pripomenul.
So svojou priateľkou som sa bol večer prejsť na futbalové ihrisko v ich dedine. Vtedy bola prenádherná obloha plná hviezd.
Pozrel som sa hore, ona zo zvedavosti tiež a opýtal som sa jej:
ja:,,Koľko vidíš hviezd na nebi?"
ona:,,Musia ich byť milióny."
a vtedy som sa na ňu pozrel a povedal som jej že ja vidím jedinú...
Ten pohľad bol neskutočne krásny. To objatie a pusy sa nedajú opísať. :)

//Inak dnes oslavujem na fóre malé výročie. Dnes je tomu polroka, čo som prvý krát prišiel na Hojka.com :aasmile3: :D
chalan musim sklonit hlavu za pol roka tolko prispevkov tak potom ja sa asi ulievam som tu uz vyse roka a mam len 401 :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Hej pamätám. Bola zima a husto snežilo. bolo to na na úplnom konci roka 2005, keď bola v BA snežná kalamita. Husto snežilo. Stáli sme na nekrytej zastávke trolejbusu a mali jediný dáždnik, ktorý pod náporom snehu vŕzgal a pred návalmi snehu iba ťažko ubránil dve osoby. Nad nami svietila pouličná lampa a vrhala žlté svetlo tlmené prívalom snehu. Obidvom nám bola zima a vlasy mokré od snehu jej rozfúkaval vietor. Jeden pramienok jej krásnych hnedých vlasov jej pristál na tvári. Nastavila ju vetru a vtedy na ňu dopadlo matné svetlo lampy. Keď si v tom svetle odhŕňala ten neposlušný pramienok, vyzerala tak nádherne, že som mal chuť zabiť sneh a utíšiť vietor, aby ju už dalej neobťažovali. Toto bol prvý okamih, keď som si pripadal paralyzovaný jej nádherou, pokorou a pokojom. Nepovedala asi slovo, iba stála. Nakoniec keď sme začuli kvílenie elektromotora trolejbusu sme sa pohli. Keď sme nakoniec premrznutí dorazili ku mne, vysušila si vlasy a sadla si ku mne. Tá vôňa bola božská. Toto bol druhý okamih....Nakoniec sme prežili krásny večer :smt057
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

pamatam jasne ze ano...Pamatam si ako sedela na lavicke vonka v jednom nemenovanom podniku,,a ja som si tam sadol s kamosmi,,,a potom sme tam ostali iba mi dvaja,,,pamatam si doteraz presne ako to bolo...Na to sa nezabuda
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hej, jasne ze pamatam. Bola hrozna zima, sneh napadany ale nesnezilo. A tak sme sa prechadzali po parku, vsade krasne nasnezene, cisto. A zobrala mi rukavice a zacala ma gulovat a trosku sme sa nahanali a ked som ju dobehol, tak som ju jemne chytil za ramena a ona si tymi rukami, tak ako keby podoprela bradu. Vtedy sa na mna pozrela svojimi krasnymi ocami a ten obraz ako na mna pozerala, tak jemne, detsky, milo, hravo a pritom s laskou...ten obraz mam teraz stale pred ocami a nikdy nan nezabudnem, lebo to bola...proste nadhera...krasa...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Pre mňa- dnb párty, mám zlú náladu, ľudia sa bavia a zrazu niekto dá niečo od "Seba & Paradox- domyslite že čo. ... a potom pohľad do očí a hlbokosiahla konverzácia... toe pohľad
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Najkrajsi pohlad na moju polovicku je
Ked zaspava s usmevom na tvari.. celkovo ma usmev ktory ked na mna namieri ma ihned odzbroji :oops:
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

dodnes si pamatam pohlad mojho draheho,ked sme sa spoznali..stal pod lampou pri jednej restike a pozeral na mna, ako keby mi chcel povedat : teba chcem :lol:
a tiez si pamatam na pohlad, ked sa na mna dlhoooo pozeral a potom povedal : si pekna :twisted:

a zboznujem, ked ma niekedy nahneva a potom sa vtiera a tak sa vtiera tymi jeho modrymi ockami..tak ako take bábo..vtedy ma vždy obmäkčí :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Uz som to tu niekde pisal.Strasne prsalo.Bolo poobedie.Auta uz velmi nechodili.Ani vonku nikto nebol.Bol som len ja a ona,vtedy ma este nepoznala.Sla oproti mne cela zmocena,bez makeupu bez vsetkeho,voda jej stekala po tvari tak isto ako mne a ked sme presli okolo seba tak sme akoby spomalili a tak milo nevinne na mna pozrela no ja som nemohol. :cry:
Inac dobra tema,pretoze ja neviem jak to niektore dievcata robia ale niektore holky vedia naozaj pozriet tak ze to polozi chlapa so srcom z kamena.Jednoducho som si to vsimol.Nie vsetky dievcata,niektore sa iba pretvaruju alebo to robia pretoze daco chcu to si vsimnem. Ale u niektorych je to proste nadherne. :oops:
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Bola tak neuveritelne krasna ,ze Fabrizzio zartom zamumlal:Jezisi Kriste,primi moju dusu,umieram,a Michael Corleone len stál a srdce mu prudko bilo v hrudi.Cítil sa ako omámený.Poznáte tento úrivik z Krstného otca?Ked sa mike :shock: do Apollonia zbláznil?To je pre mna ako naj co som cítal ale v skutocnosti som nezazil ete nieco také skoro ale to az neskor :)
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

kazdy pohlad na mojho milacika je jedinecny a krasny...ale naposledy sa mi zapacil taky, ked sme cestovali do Trnavy a on sedel na sedacke a bol zababuseny lebo bola zima a spinkal...bolo to velmi pekne a mile...alebo ked mi lezi na kolenach a kuka na mna velkymi ocami:)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

super tema, ja si velmi zivo pamatam ako vyzerala... vtedy sme boli u mna a po veceri co som uvaril a par filmoch som ju prvy raz pobozkal a potom sme sa bozkavali skoro celu noc a ja si pamatam moment ako skoncil bozk a ona sa svojimi krasnymi ocami v tom šere na mna pozerala do tych mojich... aaaaaach ako ja ju milujem :oops:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Najkrajsi pohlad je vzdy vtedy, ked som s nou v objati a povieme si ze sa lubime, ten uprimny pohlad by rozpustil snad kazdeho, je to neopisatelne a clovek sa vtedy citi maximalne stastny.

Dalsi krasny pohlad bol vtedy ked som sa zobudil, ona stala nadomnou, krasna, ospata, nenamalovana, proste prirodna a pozrela sa na mna a usmiala sa a ten pohlad mi dal vsetku lasku co ku mne citi, vtedy nebolo treba hovorit ani slovo.

Urcite viete ze tych pohladov je neurekom a tazko napisat vsetky tak to nejdem trapit hadam to staci :P
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

doteraz mam v pamäti ten obrazok...8.7 Domasa fest okolo 00:30 lezime pod neakym pristreskom...nepozname sa ja som nevedala ani jeho meno..proste laska na prvy pohlad :).....a ja z nenazdajky:,,Nechces som nou chodit?"....to bolo proste kraaaaaaaasneee take ocka rozsvietene..plne ocakavani a trosku aj strachu...kraaaaasa na tento pohlad nikdy nezabudnem :smt049
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

Nemozem napisat ze moj najkrasi pohlad v zivote bol ked som prvy krat uvidel svoju piratelku. Lebo mne pripada stale velmi krasna stale ked ju uvidim ist proti mne z busu alebo z vlaku vychadzat, mam chut sa rozbehnut a dat jej strasne velku pusu. Ja prezivam najkrasi pohlad stale ked jej pozeram do oci a ona mi povie ze ma lubi, stale ked sa smeje. Milujem ten jej smiech. Najkrajsi pohlad prezivam stale ked ju vidim v plavkach stale ju mam v mysli na Domasi ked som ju videl prvy krat v plavkach :) Spominam aj ako na mne lezala v mokrich plavkach velmi krasne spomienky. Verim tomu ze este budu aj krajsie.. lebo ona je same prekvapenie.. lubim ju..
Napísať odpoveď