Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1033.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 129.2 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Som spokojny, teraz uz ziadne vypadky. Len ta rychlost ide kvoli agregacii niekedy tak, niekedy tak. Ale som spokojny, este keby bola stabilna rychlost ako niekedy.
sharky-no napísal:To akoze mi zvysia rychlost internetu alebo co??? Bez toho aby som si nieco priplatil??? Nebude to naodou len nejaka nova sluzba od nich???
sharky-no napísal:Hmm tak to som nevedel..inetrnet mam od nich od septembra...a o kolko to zvysovali...dajme tomu ze mam 512/128 bude to aj badatelne zrychlenie???
zvysenie rychlosti internetu ( programov ), kt. ma T-Com v ponuke je momentalne vo faze zvazovania, preto Vam blizsie informacie nevieme poskytnut. Akonahle dôjde k zmene ponuky produktu / sluzby T-Com, su zakaznici o tom vopred informovani oficialnou standardnou formou a to prostrednictvom rôznych medii.
Zvýšenie rýchlosti ADSL nieje jednoduché,už zvýšit rýchlost na 1024/256
trvala príprava pol roka a ešte teraz sú problemi.Mometalne teraz bude iba testovanie ak bude dobré tak rýchlost zvýšia tento rok,ale pochybujem!
ppk napísal:Zvýšenie rýchlosti ADSL nieje jednoduché,už zvýšit rýchlost na 1024/256
trvala príprava pol roka a ešte teraz sú problemi.Mometalne teraz bude iba testovanie ak bude dobré tak rýchlost zvýšia tento rok,ale pochybujem!
T-Com poskytuje aj TV,hudbu,filmy... cez internet a aby to mohli ľudia využívať, budú im musieť dať vyššiu rýchlosť (to je podľa mňa hlavný dôvod, prečo idú tú rýchlosť zvyšovať).
Oni tie rychlosti vyrazne zvysovali ale skryto.
Ako asi myslite ze by fungovalo Magio TV. Druha vec je ze firmwarom routrov je na Http a sluzby dostupne pre uzivatela pridelenych "iba" 1MBit (samozrejme podla programu to moze byt aj viac Druha novinka je adsl2 ktore uz fungoje v blave ale zase neverejne a vo faze testovania. Bezni ludia si musia holt pockat no.
jjj napísal:Oni tie rychlosti vyrazne zvysovali ale skryto.
Ako asi myslite ze by fungovalo Magio TV. Druha vec je ze firmwarom routrov je na Http a sluzby dostupne pre uzivatela pridelenych "iba" 1MBit (samozrejme podla programu to moze byt aj viac Druha novinka je adsl2 ktore uz fungoje v blave ale zase neverejne a vo faze testovania. Bezni ludia si musia holt pockat no.
chrono napísal:e možno áno a možno nie (pri používaní ich služieb napr. na sledovanie TV to zrýchlia, ale ostatné surfovanie/sťahovanie bude rovnakou rýchlosťou )
Zdielam tvoj nazor, moze to byt za 5 rokov ze mozno spustia ADSL 2+
H@wk napísal:ADSL2+ tu bude zaciatkom buduceho alebo koncom tohoto roka....
No neviem,nahradia dovtedy staru 30 ročnu kabelizaciu?Ak to spustia
tak len v niektorých lokalitach kde je optika.Orange už chystá opticku
siet ale zas len v BA a v Pieštanoch.