zaujimaju ma hlavne skusenosti, kuknut si ich na homepage viem.
HDD - 400/500Gb, 2kusy
HDD - 400/500Gb, 2kusy
planujem kupu minimalne jedneho, ale na 90 percent dvoch kusov hdd. SATA II, 400 alebo lepsie 500gb, 16mb cache, 7200rpm, dolezita je pre mna hlucnost a zahrievanie sa. vykon je druhorady, budu sluzit ako storage disky takze v pohode. neplanujem zapojit do raid. (ako systemove pojdu 2x250gb do raid stripping - mozete poradit aj toto
).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
O tom, ze Hitachi su tiche disky som pocul uz pred par rokmi, ale ja by som volil jedine WD. Pre Raid by bol najlepsi Raptor, ale ten je dost drahy a tak najlepsia volba podla tvojich predstav bude asi model YS. Je tam predlzena zaruka na 5 rokov + podla popisu je urceny pre Raid, ale neviem cim sa vobec odlisuje od inej serie, no v testoch dopadol YS najlepsie. Storage disky by som volil tiez WD, aj ked mozno by sa dalo uvazovat o Seagate, no tie su podstatne hlucnejsie ako WD.
http://www.wdc.com/en/products/products ... anguage=en
takze nieco taketo? tiez som nanho pozeral, vyjde do 6tisic.
zatial hlavne riesim toto, system bezi dobre, teda tie dva systemove este vydrzia, viac ma trapi kapacita. a 12tisic predsa len nie je malo.
takze nieco taketo? tiez som nanho pozeral, vyjde do 6tisic.
zatial hlavne riesim toto, system bezi dobre, teda tie dva systemove este vydrzia, viac ma trapi kapacita. a 12tisic predsa len nie je malo.
to hojko - to nie, peniaze viem vyuzit aj ucelnejsie:) uvidim, mozno sa do mesiaca kedy to ideme objednavat nieco nove ukaze.
marsman - hm, cenovo a kapacitou mozno, ale bude vacsi hluk a nemam sata konektorov na rozdavanie:) 2x500 je uz iny pripad, kapacita dostatocna aj na rok dopredu a v podstate maximum co sa v rozumnej cene da kupit.
marsman - hm, cenovo a kapacitou mozno, ale bude vacsi hluk a nemam sata konektorov na rozdavanie:) 2x500 je uz iny pripad, kapacita dostatocna aj na rok dopredu a v podstate maximum co sa v rozumnej cene da kupit.