Motoristi budú svietiť celý rok

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Reli.c napísal:vôbec nechápem tvojej poznámke. mohol by si mi ju vysvetliť?!
rad ti ju vysvetlim: chlapec dostal vodicak a tak jazdi kade tade aby mohol vypravat kamaratom ako frci s autom po cestach.................(end of story)
takychto vodicov tu neni treba a hlavne takych ktory nadavaju na zakon lebo pren dostali pokutu........... radsej nech sa nad nim zamyslia a mozno po roku soferovania pridu na to ze takto ked vydia auto z dialky mozu lepsie obiehat/ist opatrnejsie/rychlejsie a neviem co este....
Reli.c napísal: iba vendo je dokonalý
mozno mas pravdu ...................... ale asi nie....................
policajti ma nechytili pozor si davam kazdemu sa to stane ale kazdy by mal k tomuto pristupovat asi tak ze : sakra a mam o 1000 kaciek menej teraz si budem davat sakra pozor na to co robim a budm jazdit opatrnejsie a nie tak ze k*rva p*ca v*jebanci a pod... :roll:
btw body25 mas krasny avatar.......... uz vidim pricinu tvojich "silackych" a blbych reci, ale pomaly si zvykam :roll:

a aby som nebol uplne off tak pridam ze tieto svetla vam uzasne pomozu v takych usekoch ako Martin-Zilina ked idete a vidite cely polkruh zatacky len cez stromy tazko rozoznate auto ale ked ma svetla bim! vidite ako je daleko pekne zvazite svoje sance a uz mozete obiehat :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

bukelo napísal:a moj favorit aj ked mas klucik doma, tak svetla mu mozu svietit, bez polohy I na spinacej skrinke. Zaujimave

// Zigulaky to mali perfektne spravene, vypli ste motor, vyplo sa vsetko na aute.
Asi ma nechapes ... Ty mas vypinac na vypnutych svetlach ... a pri otoceni klucikom od I sa ti same rozsvietia svetla ... mozes aj vypinac vytrhnut ... jedine jak vidis ze si si ich nezapol je ze ti nesvieti pristrojovka
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja aj tak svietim furt...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

uplne za, je to spravne azle je ze to uz davno nie je
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

safan napísal:ja aj tak svietim furt...
ty mas auto? :shock:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

safan napísal:ja aj tak svietim furt...
chlape. tu sa rozoberajú svetla na aute, a nie odrazky na bycikli. a toto že ti ocko dá sem-tam zašoferovať na poľnej ceste je pekné, ale nieje to to, o čom sa tu bavíme :?.

///eritrocit ospravedlňujem sa. teraz som sa presvedčil. Reli.c
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Podla mňa je len dobre, že je celoročné svietenie povinné... Ja osobne som zvyknutý svietiť celý rok... :wink: Nejaká tá žiarovka naviac nikoho nezabije... :roll:

A s tou rýchlosťou je to tiež fajn. Konečne nebudú nervózni kamionisti zbytočne predbiehať ... :wink:
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

vendo napísal:rad ti ju vysvetlim: chlapec dostal vodicak a tak jazdi kade tade aby mohol vypravat kamaratom ako frci s autom po cestach :wink:
ja len ze to urcite nie je pravda som bol rad ze som sa dostal do auta. A nechal som sa uniest, tym prvym prispevkom. nehovor ze by ta to nenastvalo za taku blbost dostat pokutu.(ale nezvalujem to na nich ale na seba ze som si to nevsimol) A moju hudbu do toho netahaj ok? To nemam rad ale ked sa ces hadat tak pod na SS lebo tu by ma vyhodili. :twisted:

a ohladom temy?? ponaucil som sa a svetla su v pohode ked na nich nezbudnete :D :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

body25 napísal:a ohladom temy?? ponaucil som sa a svetla su v pohode ked na nich nezbudnete :D :D
toto je spravny pristup
kto pozna koniec vrutok smerom na zilinu, tam kde je esso pumpa sa super predbiehaju kamiony :D "cez zebru" dnes som siel do ZA a predomnou kamion, myslel som ze ho dam, ale takych 500m dalej je odbocka kde policajti radi stoja, a videl som tam odbocovat nejake biele auto tak som to nechal tak, presiel som ten kusok a akurat sa tam policajti otacali - pred par sekundami prisli, este ani nezastali a policajt uz bezal z auta a zastavoval auto co slo za mnou - lebo nesvietilo, teraz na to fakt dozeraju takze nepozornost sa nevyplaca
safan
Star
Star

Reli.c napísal:chlape. tu sa rozoberajú svetla na aute, a nie odrazky na bycikli. a toto že ti ocko dá sem-tam zašoferovať na poľnej ceste je pekné, ale nieje to to, o čom sa tu bavíme :?.

///eritrocit ospravedlňujem sa. teraz som sa presvedčil. Reli.c
vtipny si cely. :? mam klucik co je na tom take?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

safan napísal:vtipny si cely. :? mam klucik co je na tom take?
a rokov?

edit///Stenky - ide o to, že on ešte ani šofer nieje :?
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

teraz sa tu natahujte kto je vacsi sofer :roll:
safan
Star
Star

Reli.c napísal:a rokov?

edit///Stenky - ide o to, že on ešte ani šofer nieje :?
18,5
stenky : ide o to ze vie hovno o mne :?
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Osobne si myslím, že celoročné svietenie mohlo byť u nás už dávno. Nie je na tom nič zlé a pre bezpečnosť by sa malo spraviť čokoľvek. A určite je vidieť auto ktoré svieti lepšie ako to, čo je neosvetlené.
Pretože keď je zamračené zákon nebral ohľad na to či sa má svietiť alebo nie. Pritom ako som už povedal osvetlené je vždy lepšie vidieť.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

komu z vas nie je jasny predmet temy? myslim ze ste tu viaceri. Toto nie je tema o tom kolko ma safan rokov ani kto je aky vodic. je to o tom ci svietenie svetiel pocas celeho roka bude mat nejake pozitivne dosledky.
podla mna ano pretoze ako tu uz niekto napisal, ak to zachrani co i len jeden zivot ma to zmysel. No a ked este k tomu zvazime ze to vodicov nestoji nic tak nevidim dovod preco by to malo byt zle.
tak ako napisal safan, aj ja svietim pocas celeho roka. pripada mi to omnoho jednoduchsie a pohodlnejsie ako sledovat kalendar ci uz je 15. novembra alebo nie.

to body25: urobil si chybu a za chyby sa plati. tak ti treba, snad budes davat vacsi pozor
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

mastermind napísal: to body25: urobil si chybu a za chyby sa plati. tak ti treba, snad budes davat vacsi pozor
jasne na svetla si myslim ze uz nezabudnem.. teraz ked svetla nebudem zanedbavat tak chodcov :hehe: nie iba si robim srandu..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

To schvalia poslanci, ked uz nie ten nevyrazny dedko ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

jj cil to bolo v spravach .. ten stary paprda senilny uz nevie co robi :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Prestaňte mi urážať rodáka :D