rad ti ju vysvetlim: chlapec dostal vodicak a tak jazdi kade tade aby mohol vypravat kamaratom ako frci s autom po cestach.................(end of story)Reli.c napísal:vôbec nechápem tvojej poznámke. mohol by si mi ju vysvetliť?!
takychto vodicov tu neni treba a hlavne takych ktory nadavaju na zakon lebo pren dostali pokutu........... radsej nech sa nad nim zamyslia a mozno po roku soferovania pridu na to ze takto ked vydia auto z dialky mozu lepsie obiehat/ist opatrnejsie/rychlejsie a neviem co este....
mozno mas pravdu ...................... ale asi nie....................Reli.c napísal: iba vendo je dokonalý
policajti ma nechytili pozor si davam kazdemu sa to stane ale kazdy by mal k tomuto pristupovat asi tak ze : sakra a mam o 1000 kaciek menej teraz si budem davat sakra pozor na to co robim a budm jazdit opatrnejsie a nie tak ze k*rva p*ca v*jebanci a pod...
btw body25 mas krasny avatar.......... uz vidim pricinu tvojich "silackych" a blbych reci, ale pomaly si zvykam
a aby som nebol uplne off tak pridam ze tieto svetla vam uzasne pomozu v takych usekoch ako Martin-Zilina ked idete a vidite cely polkruh zatacky len cez stromy tazko rozoznate auto ale ked ma svetla bim! vidite ako je daleko pekne zvazite svoje sance a uz mozete obiehat