60? je to mozne.Jacoolbo napísal:...ze isiel 60 . je to mozne ? na rovine ? ze obiehal auta
obiehal auta? no nie je problem ked staly
no ja som isiel 79.8 dolu travnatou lukou, po ceste som isiel 77.8, kopec 17% to vsetko na horaku, plaste 1.95.
Wow,to si ako dosiahol?Bobr napísal:Ja som siel na cestaku po takom dlhom tiahlom dolekopci presne 102.6 km/h tak to vam poviem sam som tomu neveril... ale bolo to veru najviac co som dosiahol... uplna parada... ale uz nikdy viac.
ved kazdy tachometer sa nastavuje podla priemeru kolesa a urcite tam neni odchylka 20km/h!!! ja a aj kamos ma tachometer a isli sme vedla seba a ukazovalo presne to iste cislo tak neviem o com hovoris /20km/h odchylka urcite nie/freestyler_55 napísal:...tu by ste si mali uvedomit jednu vec-->nemate vsetci tachometer nastaveny rovnako...jedemu moze ukazovat 40 a tomu co ide za nim (tak isto rychlo) moze ukazovat 60hm/h....(viem o com hovorim)
ja som dal na horskom z kopca okolo tych 80 (+-5) km/h(cesta je poriadne strma su tam dost ostre zakruty a poriadne vynasaju ale najstrmsia cast je 1,5 kilometra bez zakruty...) na rovine som isiel okolo tych 40-55...
ja som siel 250km/h behom po rovine a 370km/h dole kopcom. Jasne este povedz ze s to isiel na horskom bicykli.Lukáš Kumančík napísal:ja som isiel 79 a mam 14 rokov v aprili budem mat 15 a moj otec s bratom isli z jedneho kopca dost dlheho a poznali kamionistu tak sa s nim dohodli ze nech ide pred nimi a oni naberali rychlost a on im daval so svetlami signaly ze keby mali zabrzdit a tak a isli 98km/h az ich pristavili policajti ktori tomu tiez neverili a ti im aj povedali kolko isli ale pokutu nedali mimochodom ja som isiel tych 79 po rovine