Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?

O športe...
yoplin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Jacoolbo napísal:...ze isiel 60 . je to mozne ? na rovine ? ze obiehal auta :D
60? je to mozne.
obiehal auta? no nie je problem ked staly :lol:

no ja som isiel 79.8 dolu travnatou lukou, po ceste som isiel 77.8, kopec 17% to vsetko na horaku, plaste 1.95.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jacoolbo je to mozne tzv "Favoritky" maju extremne maly valivy odpor cize neni problem na nich dosiahnut kratkodobo taku rychlost .. a ked mas velmi dobru kondicku a pravidelne sa venujes bicyklovaniu tak aj dlhodobo ...
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Asi pred 10 rokmi som išiel na horskom 50 Km/h... teraz by som to nedal :wink:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja som siel na cestaku po takom dlhom tiahlom dolekopci presne 102.6 km/h tak to vam poviem sam som tomu neveril... ale bolo to veru najviac co som dosiahol... uplna parada... ale uz nikdy viac. :P
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Bobr napísal:Ja som siel na cestaku po takom dlhom tiahlom dolekopci presne 102.6 km/h tak to vam poviem sam som tomu neveril... ale bolo to veru najviac co som dosiahol... uplna parada... ale uz nikdy viac. :P
Wow,to si ako dosiahol? :lol: Gumy sa neprepálili?Heh,ja som bol na horskom dole kopcom(ako sú Lázky smerom na Bystričku) bez pedálovania 50km/h .....na jar pôjdem prekonať ..... :D
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ja som isiel 79 a mam 14 rokov v aprili budem mat 15 a moj otec s bratom isli z jedneho kopca dost dlheho a poznali kamionistu tak sa s nim dohodli ze nech ide pred nimi a oni naberali rychlost a on im daval so svetlami signaly ze keby mali zabrzdit a tak a isli 98km/h az ich pristavili policajti ktori tomu tiez neverili a ti im aj povedali kolko isli ale pokutu nedali mimochodom ja som isiel tych 79 po rovine :twisted:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

52 dole jahodnou (pri KE) po LESNEJ ceste
a uz som to chcel pokorit ale kamos sa mi zamotal pred bike :D
na tom strku mi nebolo vsetko jedno, najma v tych zakrutkach :)
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

No moj rekord bude nieco okolo 60 zhruba :) Ale to na najlacnejsom madarskom biku :D Ale rad by som dal aspon tak 80 :D
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

ja na ceste 65 dole kopcoma v horach tak 50-60 na takej starej asfaltovej zvaznici...kamos sa na tej ceste zosipal v 40 prislo mu zle ale inac je v poho biker... mal silny otras mozgu,narazene rebra,laket rozbitu hlavu a cel pooskierany.. tyzden lezal v nemocnici ale uz pohodka.... uz si aj prilbu kupil :)
freestyler_55
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freestyler_55 »

...tu by ste si mali uvedomit jednu vec-->nemate vsetci tachometer nastaveny rovnako...jedemu moze ukazovat 40 a tomu co ide za nim (tak isto rychlo) moze ukazovat 60hm/h....(viem o com hovorim)

ja som dal na horskom z kopca okolo tych 80 (+-5) km/h(cesta je poriadne strma su tam dost ostre zakruty a poriadne vynasaju ale najstrmsia cast je 1,5 kilometra bez zakruty...) na rovine som isiel okolo tych 40-55...
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

freestyler_55 napísal:...tu by ste si mali uvedomit jednu vec-->nemate vsetci tachometer nastaveny rovnako...jedemu moze ukazovat 40 a tomu co ide za nim (tak isto rychlo) moze ukazovat 60hm/h....(viem o com hovorim)

ja som dal na horskom z kopca okolo tych 80 (+-5) km/h(cesta je poriadne strma su tam dost ostre zakruty a poriadne vynasaju ale najstrmsia cast je 1,5 kilometra bez zakruty...) na rovine som isiel okolo tych 40-55...
ved kazdy tachometer sa nastavuje podla priemeru kolesa a urcite tam neni odchylka 20km/h!!! ja a aj kamos ma tachometer a isli sme vedla seba a ukazovalo presne to iste cislo tak neviem o com hovoris /20km/h odchylka urcite nie/
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Lukáš Kumančík napísal:mimochodom ja som isiel tych 79 po rovine :twisted:
:hehe: tento bol dobrý, daj ešte jeden. Týmto môžeš odrbávať svojich rovesníkov a baliť azeťácke sople. Aspoň keď sadáš na bicykel tak nehúl.
Puma17
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Puma17 »

ja som isiel od Hollohazy do Kekedu (to je za slovenskymi hranicami, blizko Skarosa) max 70 km/h. viac sa ani nedalo ist lebo su tam strasne zakruty (nieco ako serpentiny). Ale zazitok to bol perfektny.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

kedze nemam tachac,tak mozem len odhadovat, ale kedze mam favorita s pologaluzkami, tak mozem hadat vysoko... :) po rovnej ceste som isiel mozno takych 50-60 a pomahal mi vietor (bol to taky kratky usek medzi dedinami, tak som isiel prakticky zarovno s autami...obiehali ma pomaliicky...) a dolukopecom netusiim ale bolo to rychlo jak fras...
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

64 KM/h horsky Bycikel : AUTHOR.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Lukáš Kumančík napísal:ja som isiel 79 a mam 14 rokov v aprili budem mat 15 a moj otec s bratom isli z jedneho kopca dost dlheho a poznali kamionistu tak sa s nim dohodli ze nech ide pred nimi a oni naberali rychlost a on im daval so svetlami signaly ze keby mali zabrzdit a tak a isli 98km/h az ich pristavili policajti ktori tomu tiez neverili a ti im aj povedali kolko isli ale pokutu nedali mimochodom ja som isiel tych 79 po rovine :twisted:
ja som siel 250km/h behom po rovine a 370km/h dole kopcom. Jasne este povedz ze s to isiel na horskom bicykli. :lol:

K teme: Moj bike je DEMA RAVEO (model 2004). Podobne komponenty ako tu http://dema.dynatech.sk/index.php/sk/bike/Raveo-2006/ .Moju maximalnu rychlost som nameral ked som isiel dolu kopcom, mal som rychlost 62 km/h . Tachometer bol vtedy uplne novy. Po rovinke som dal 44 km/h . Tak neviem ako tu niekto moze potit ze isiel 80-90. Samozrejme ak sa tomu nevenuje profesionalne. Potom ma u mna r3sp3ct
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

na horskom 67 KM/H po asfaltke
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja som isiel okolo 57 km/h na horskom , ale to uz mi tak triaslo s kolesom ze som sa az bal. :P :lol: uz som vylepsil dnes na 63 KM/h :P
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Maximálne som fičal tak asi 25 km/h max :D
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Nad 60 km/h. Teoreticky by som dal viac, ale strach mi nedovolil.
Napísať odpoveď