Ako zabezpecit svoje sms??

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mad dogg
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako zabezpecit svoje sms??

Príspevok od používateľa mad dogg »

nedalo by sa do mobilceku hodit nejaky soft ktory by mi pomohol tak ze by mi ostatni ludia necitali sms???ze by bolo treba nejake heslo...

thx

mam NOKIU 6020
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Neviem, či to Tvoj telefón dokáže, ale niektoré Nokie obsahujú funkciu uzamknutie klávesnice ochranným kódom - na odomknutie klávesnice musíš zadať ochranný kód (ale toto je skôr zabezpečenie proti vniknutiu do aparátu). Akurát neviem, či to zvláda aj 6020 :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keby telefón podporoval Symbian, tak jednoznačne poradím MumSMS.. ale 6020.. :roll:
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

po precitani SMS si ich skopiruj do compu a v telefone vymaz :)
mad dogg
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:? :? hm...tak az take dolezite nesu(zeby som ich daval do PC)....bo moja kamoska ma taku funkciu na jednom samsungu!!!tam jej to surovo zablokuje SMS!

hmm...takze nic ::
:(

co uz skoda
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ale nezufaj. Takychto programov je na svete dost, lenze veacsina z nich je na nokie so symbianom.
Skusim nieco pohladat konkretne na tvoj mobil. :wink:

Keby si mal nokiu so symbianom odporucam:
SMS Guard

Kód: Vybrať všetko

SMS Guard helps you protect your messages, it implements password in your inbox, whenever someone tries to open your inbox it prompt for password.
mad dogg
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ok

ok thx...diki ti
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Alebo, ze by si bol typek do toho, tak si stiahnes z telefonu fullflash, firmware, ktory si sam upravis, pridas "funkciu" uzamknutie klavesnice na kod a fungujes si na tom. Ja som v mojej 3310@3315 mal uz kopu tuningovych FW, a poviem ti, tak minimalne dva z nich mali uzamknutie klavesnice na kod. Chcel som si to aj sam vyhrabat tuto funkciu a spravit si ju do vlastneho FW, ale skoncil som stale len na grafike a par funkciach navyse, toto som nedokazal vytiahnut. Ale co sa pamatam, tak tuto funkciu ma N3410, z ktorej to pravdepodobne aj bolo vykradnute a nasledne pouzite v N3310. Ale fungovalo to barovo :wink: Takze jedine zmena telefonu, pripadne zasah do FW, ale to by si fakt, ze musel best poznat firmware + pozhanat programy na upravu FW a potom si to dat niekde prehrat na mobil... Otazka je, ci ti to za to stoji a ci to vobec mozne je v tvojich podmienkach. Najjednoduchsie bude, ked si zozenies iny mobil alebo budes nosit teleskopicke kladivo vo vacku a kademu s nim pekne najebes ked ti bude citat SMSky v telefone :wink:
Napísať odpoveď