Ako zabezpecit svoje sms??
Ako zabezpecit svoje sms??
nedalo by sa do mobilceku hodit nejaky soft ktory by mi pomohol tak ze by mi ostatni ludia necitali sms???ze by bolo treba nejake heslo...
thx
mam NOKIU 6020
thx
mam NOKIU 6020
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ale nezufaj. Takychto programov je na svete dost, lenze veacsina z nich je na nokie so symbianom.
Skusim nieco pohladat konkretne na tvoj mobil.
Keby si mal nokiu so symbianom odporucam:
SMS Guard
Skusim nieco pohladat konkretne na tvoj mobil.
Keby si mal nokiu so symbianom odporucam:
SMS Guard
Kód: Vybrať všetko
SMS Guard helps you protect your messages, it implements password in your inbox, whenever someone tries to open your inbox it prompt for password.ok
ok thx...diki ti
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Alebo, ze by si bol typek do toho, tak si stiahnes z telefonu fullflash, firmware, ktory si sam upravis, pridas "funkciu" uzamknutie klavesnice na kod a fungujes si na tom. Ja som v mojej 3310@3315 mal uz kopu tuningovych FW, a poviem ti, tak minimalne dva z nich mali uzamknutie klavesnice na kod. Chcel som si to aj sam vyhrabat tuto funkciu a spravit si ju do vlastneho FW, ale skoncil som stale len na grafike a par funkciach navyse, toto som nedokazal vytiahnut. Ale co sa pamatam, tak tuto funkciu ma N3410, z ktorej to pravdepodobne aj bolo vykradnute a nasledne pouzite v N3310. Ale fungovalo to barovo
Takze jedine zmena telefonu, pripadne zasah do FW, ale to by si fakt, ze musel best poznat firmware + pozhanat programy na upravu FW a potom si to dat niekde prehrat na mobil... Otazka je, ci ti to za to stoji a ci to vobec mozne je v tvojich podmienkach. Najjednoduchsie bude, ked si zozenies iny mobil alebo budes nosit teleskopicke kladivo vo vacku a kademu s nim pekne najebes ked ti bude citat SMSky v telefone