Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

okonenipica napísal:Preco ? Ked ma niekto moc nizku karmu, tak to uz o niecom svedci nie ? Naco tu su takyto ludia ?
pretoze aj taky musia byt,... tieto osoby a individua sposobuju to ze je tu obcas aj sranda... bez nich by bola nuda :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

karma by mal byt bonus, hlavne je dodrziavat pravidla a ked ich niekto dodrziava, nevidim dovod na ban... karma svedci o tom, ze bud mas dohodnutych par ludi co ti ju davaju, alebo par ludi sa proti tebe spikne a to velmi rychlo klesa. kazdy den ked da minus, normalne aktivny user je za par dni v minuse a nema sancu sa z neho dostat.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

enter00:Také spiknutie sa tu tuším už riešilo. Proste to nejde niekomu uberať vkuse karmu len na zaklade predsudkov alebo sympatii.

-Keď už niečo robiť s usermi, čo sú hlboko v mínuse, tak im dať nejaký špeciálny rank, no podľa karmy to zadávať nie je najštestnejšie. Napr. taký martin44 je v mínuse prevážne koli svojim radikalnym nazorom. Ale nemyslím si, že by ho trebalo odtialto koli tomu vykopnúť alebo ho zmemožniť nejakým rankom.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

frikso - ano, nastastie sa modi a admini o forum staraju, takze sa to da pri podozreni odsledovat a napravit. vzdy to ale ide urobit tak, ze to bude pripadat ako normalne "vyjadrenie nesuhlasu", nepojde to tak rychlo, ale za mesiac dva mas zrazu minus karmu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

enter00: keby to aj niekto takto spravil, bolo by trochu zvláštne, že obľúbený user začne strácať karmu. Bolo by to zvláštne aj tebe, keby si mal niekoľko mínusiek po sebe, tak by si sa opýtal moderátora, nech sa ti na to pozrie a on už by videl, že to bolo od stejného užívateľa a spravil by opatrenia proti tomu.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No Pinco, toto si napísal tomu pravému. Enter totižto mal karmu už v mínusových číslach. A to vďaka jednému tĺkovi, ktorý za to bol potrestaný. No a takto to bolo dosť dlho no a náš Enter nepovedal nič :D
Takže tak či tak, ak máte podozrenie, že si na vás niekto zasadol, napíšte nám to. Karma vám bude vrátená a previnilec potrestaný.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

okonenipica napísal:Preco ? Ked ma niekto moc nizku karmu, tak to uz o niecom svedci nie ? Naco tu su takyto ludia ?
No napriklad martin44 ... nehnevajte sa na mna ale ten clovek ma dobre a zle nazory 50:50 .. bud total zayebe alebo ma obsahovo-plne, niekedy poucne prispevky... avsak taky ucen10 :cry:

//masto ale si mu dal :lol:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

eritrocit napísal:No a takto to bolo dosť dlho no a náš Enter nepovedal nič :D
:D bolo to z dvoch dovodov, za a som nevedel, ze sa da pozret za ktory prispevok a s akym textom si dostal karmu, a za b, napisal som dost jasne vyjadrene nazory v temach typu tiso, 11.9, pospolitost a myslel som si, ze trafena hus zagagala. za svojim nazorom si vzdy stojim, aj za cenu -karmy, takze som to neriesil.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Enter. odo mňa si tiež schytal mínus, ale nie za tú tému. Veď ty vieš v ktorej téme sme si vymenili mínuská, ale to je vážne jedno :D
Nabudúce ak ti karma začne rapídne klesať, daj vedieť. My sme tiež len ľudia, námatkovo si prezeráme históriu karmy ale všetkých ustrážiť nemôžeme, to nejde.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 napísal::D bolo to z dvoch dovodov, za a som nevedel, ze sa da pozret za ktory prispevok a s akym textom si dostal karmu, a za b, napisal som dost jasne vyjadrene nazory v temach typu tiso, 11.9, pospolitost a myslel som si, ze trafena hus zagagala. za svojim nazorom si vzdy stojim, aj za cenu -karmy, takze som to neriesil.
neviem ci si na mna narazal ale ja za ine, opacne nazory k- nedavam. moznoze raz som ti dal ale to si ma uz musel poriadne nastvat ale niesom si isty, ale v takych temach stracam aj ja, aj ked som z opacnej nazorovej strany.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

eritrocit napísal:Nabudúce ak ti karma začne rapídne klesať, daj vedieť.
kolko bodov je rapidne klesanie?5,10,20 ??
//drago:a ako podla teba zistim (bez pomoci moda) ci to je od jedneho alebo od 10 userov?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

pinacolada napísal:kolko bodov je rapidne klesanie?5,10,20 ??
asi to myslel tak ze ked ti klesa a vsetko je od jedneho ci dvoch userov...ale ked ti davaju rozni ludia minuska tak bohuzial :) za to uz mozes ty
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pinacolada napísal:kolko bodov je rapidne klesanie?5,10,20 ??
však keď sa Ti niečo nezdá spýtaj sa nejakého módaRátora ... len vždy iba cez SS , lebo ja som sa opýtal tutok cez príspevok , keď mi kleslo 20pts za pár minút a nakoniec ešte som bol ja ten zlý však canopus :P

// " ju aj ty " chcem oznámiť , že Drago má môj avatar :smt043

//uplink: kua az teraz som si simol ze som tam pouzil rovnake farby : D aj do pikachu...daco s tym porobim : )
// ok :) stačí to kúsok stmaviť mne
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

zelovoc napísal:neviem ci si na mna narazal ale ja za ine, opacne nazory k- nedavam. moznoze raz som ti dal ale to si ma uz musel poriadne nastvat ale niesom si isty, ale v takych temach stracam aj ja, aj ked som z opacnej nazorovej strany.
nie, vobec nie na nikoho konkretne. (eritrocit, viem, vsak sme si svoje povedali :P ). len ako reakciu nato, ze mi radikalne klesala karma - nejakych 30 bodov za neviem aky cas a kedze som nevedel za ktore prispevky, neriesil som.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hihi-na entera som prisiel ja :) lebo som nechapal ako user, ktory tu ma(IMO) najrozumnejsie nazory moze byt v minusovej karme...
mne osobne vacsinou tam kde som dostal minus-dostal som aj plus cize to neriesim, ale pobavila ma minus karma za prispevok v sporte-cim by ste chceli byt?-moja odpoved profesionalnym hracom stolneho futbalu(a k K- som dostal komentar pche) :P co uz potesi... :wink:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

ja som dostal (-) s komentarom: Podla mna si aj ty mne dal ...potom som klikol na temu a tam som urcite nikomu nedal karmu ...asi im dam vsetkym (-) a bude :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja napr. dostal - karmu za to že nepoužívam kondomy :P
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

to je strasne pekne zaco ste dostali minus k ale nemusite to pisat sem ... sem piste iba ak mate nejake otazky ohladom karmy alebo vam velmi ubudlo a mate podozrenie ze to bolo proti pravidlam.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no mna by zaujimalo podla coho sa dava karma novacikom? ma dva prispevky aj to ohladom toho, ze nieco preda a karma 12,5. podla akeho kluca ste davali karmu novym??
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

last_knight napísal:no mna by zaujimalo podla coho sa dava karma novacikom? ma dva prispevky aj to ohladom toho, ze nieco preda a karma 12,5. podla akeho kluca ste davali karmu novym??
A pozrel si sa na datum registrácie?
Napísať odpoveď