pretoze aj taky musia byt,... tieto osoby a individua sposobuju to ze je tu obcas aj sranda... bez nich by bola nudaokonenipica napísal:Preco ? Ked ma niekto moc nizku karmu, tak to uz o niecom svedci nie ? Naco tu su takyto ludia ?
Pripomienky ku KARME
karma by mal byt bonus, hlavne je dodrziavat pravidla a ked ich niekto dodrziava, nevidim dovod na ban... karma svedci o tom, ze bud mas dohodnutych par ludi co ti ju davaju, alebo par ludi sa proti tebe spikne a to velmi rychlo klesa. kazdy den ked da minus, normalne aktivny user je za par dni v minuse a nema sancu sa z neho dostat.
enter00:Také spiknutie sa tu tuším už riešilo. Proste to nejde niekomu uberať vkuse karmu len na zaklade predsudkov alebo sympatii.
-Keď už niečo robiť s usermi, čo sú hlboko v mínuse, tak im dať nejaký špeciálny rank, no podľa karmy to zadávať nie je najštestnejšie. Napr. taký martin44 je v mínuse prevážne koli svojim radikalnym nazorom. Ale nemyslím si, že by ho trebalo odtialto koli tomu vykopnúť alebo ho zmemožniť nejakým rankom.
-Keď už niečo robiť s usermi, čo sú hlboko v mínuse, tak im dať nejaký špeciálny rank, no podľa karmy to zadávať nie je najštestnejšie. Napr. taký martin44 je v mínuse prevážne koli svojim radikalnym nazorom. Ale nemyslím si, že by ho trebalo odtialto koli tomu vykopnúť alebo ho zmemožniť nejakým rankom.
enter00: keby to aj niekto takto spravil, bolo by trochu zvláštne, že obľúbený user začne strácať karmu. Bolo by to zvláštne aj tebe, keby si mal niekoľko mínusiek po sebe, tak by si sa opýtal moderátora, nech sa ti na to pozrie a on už by videl, že to bolo od stejného užívateľa a spravil by opatrenia proti tomu.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No Pinco, toto si napísal tomu pravému. Enter totižto mal karmu už v mínusových číslach. A to vďaka jednému tĺkovi, ktorý za to bol potrestaný. No a takto to bolo dosť dlho no a náš Enter nepovedal nič
Takže tak či tak, ak máte podozrenie, že si na vás niekto zasadol, napíšte nám to. Karma vám bude vrátená a previnilec potrestaný.
Takže tak či tak, ak máte podozrenie, že si na vás niekto zasadol, napíšte nám to. Karma vám bude vrátená a previnilec potrestaný.
No napriklad martin44 ... nehnevajte sa na mna ale ten clovek ma dobre a zle nazory 50:50 .. bud total zayebe alebo ma obsahovo-plne, niekedy poucne prispevky... avsak taky ucen10okonenipica napísal:Preco ? Ked ma niekto moc nizku karmu, tak to uz o niecom svedci nie ? Naco tu su takyto ludia ?
//masto ale si mu dal
eritrocit napísal:No a takto to bolo dosť dlho no a náš Enter nepovedal nič![]()
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
neviem ci si na mna narazal ale ja za ine, opacne nazory k- nedavam. moznoze raz som ti dal ale to si ma uz musel poriadne nastvat ale niesom si isty, ale v takych temach stracam aj ja, aj ked som z opacnej nazorovej strany.enter00 napísal:bolo to z dvoch dovodov, za a som nevedel, ze sa da pozret za ktory prispevok a s akym textom si dostal karmu, a za b, napisal som dost jasne vyjadrene nazory v temach typu tiso, 11.9, pospolitost a myslel som si, ze trafena hus zagagala. za svojim nazorom si vzdy stojim, aj za cenu -karmy, takze som to neriesil.
-
pinacolada
Guru wannabe
však keď sa Ti niečo nezdá spýtaj sa nejakého módaRátora ... len vždy iba cez SS , lebo ja som sa opýtal tutok cez príspevok , keď mi kleslo 20pts za pár minút a nakoniec ešte som bol ja ten zlý však canopuspinacolada napísal:kolko bodov je rapidne klesanie?5,10,20 ??
// " ju aj ty " chcem oznámiť , že Drago má môj avatar
//uplink: kua az teraz som si simol ze som tam pouzil rovnake farby : D aj do pikachu...daco s tym porobim : )
// ok
nie, vobec nie na nikoho konkretne. (eritrocit, viem, vsak sme si svoje povedalizelovoc napísal:neviem ci si na mna narazal ale ja za ine, opacne nazory k- nedavam. moznoze raz som ti dal ale to si ma uz musel poriadne nastvat ale niesom si isty, ale v takych temach stracam aj ja, aj ked som z opacnej nazorovej strany.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
hihi-na entera som prisiel ja
lebo som nechapal ako user, ktory tu ma(IMO) najrozumnejsie nazory moze byt v minusovej karme...
mne osobne vacsinou tam kde som dostal minus-dostal som aj plus cize to neriesim, ale pobavila ma minus karma za prispevok v sporte-cim by ste chceli byt?-moja odpoved profesionalnym hracom stolneho futbalu(a k K- som dostal komentar pche)
co uz potesi... 
mne osobne vacsinou tam kde som dostal minus-dostal som aj plus cize to neriesim, ale pobavila ma minus karma za prispevok v sporte-cim by ste chceli byt?-moja odpoved profesionalnym hracom stolneho futbalu(a k K- som dostal komentar pche)
-
last_knight
Light Professional