Budeme zlatičko5-ula napísal:no takze kedze je dnes ten den vsetkym prajem tento den plny lasky....a zalubenych odkazov..budte dneska vsetci na seba mily:)
Valentin 14. februara
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
No takže Valentína budem tráviť tak isto sám, lebo priateľka nie je momentálne doma. Darček som už kúpil. No vlastne si ho vybrala sama, ale myslela to skôr zo srandy
A tak som jej ho kúpil (radšej nebudem hovoriť, aby náhodou si to neprečítala). Spolu budeme až v sobotu tak náš Valentín bude vtedy
Aj keď by som bol najradšej s ňou už dnes. Tak dovtedy to nejak vydržíme. Okrem toho som zaobstaral 2 lístky na Japončíkov do KE
a ešte jedno CD, ktoré si dávno priala. Dúfam, že sa poteší.
Taktiež prajem všetkým párom pekného Valentína a aby vaša láska každým dňom rástla
Taktiež prajem všetkým párom pekného Valentína a aby vaša láska každým dňom rástla
-
Harlequin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
peknéé len ten smajlik je taky nepekny... lebo nevi ukazat laskuFortron napísal:Mna dnes prekvapila,zavolala mi rano,že kedy idem do školy,už som niečo tušil,tak som vstal s postele a za pol hodku už bola u mna,niečo sme popili a potom![]()
a do toho prišiel nečakane otec domov,ale nič nezistil,aspoň sa tak tvári.
... priatelkou... tiez nie lebo je daleko... 400km... a musi do skoly ako ja aaa je to blbe... nevyslo to... chcely by sme byt spolu a ona a ja chceme stravit spolu pekny den a vecer len sa treba zbavit jej otca