-=Babylon 5=-

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Exxon
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

-=Babylon 5=-

Príspevok od používateľa Exxon »

Sledovali ste niekto tento jedinecny sci-fi serial?

Ktoru postavu ste si oblubili, koho nemate radi?
Aj ked ako tak nad tym rozmyslam tak sa v cele serii nevyskytol nikto, kto by bol fakt ze nesympaticky... este aj ti zli boli dobri...

Kazdopadne ak k tomu mate co povedat tak sem s tym...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

kvalitny serial aj film, som to pozeraval ked som bol stvrtak na zakladnej :) najvacsi sympatak bol jednoznacne velvyslanec Kos a este zo zaciatku sa mi pacil Garibaldi ale neskor uz robil blbosti... 8)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jj velmi podareny serial, aj pokracovanie Crusade sa dalo, len skoda ze ho po 13 dieloch zrusili..

a co sa oblubenych postav tyka? neviem, ale Kosh bol typek - toho som mal najradsej asi...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Juuuj, vsetky casti som zhltol ako nic! :) Fakt fajn serialik. Z pociatku sa mi to zdalo, ze chcu neako kopirovat Star Trek, ale po zhliadnuti par casti ma to fakt chytilo. Priaznivcom sci-fi a trochen aj fantasy mozem len a len odporucit. ;)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no pozraval som to.sak co ine som mal robit po skole doma.sem tam sranda,sem tam nuda,sme tam trapne.proste sci-fi na pracovno tyzdenne poobedie
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pre tych co si povedia, hej take cosi som kedysi videl... tak na ozivenie pamati.

Kapitan Sheridan, velvyslanci: Delennova, G'Kar, Londo Mollari, Kosh. Babylon staff: kapitanka Ivanovova, neskor Lochleyova(krajsia), sef bezpecnosti Michael Garibaldi, doktor Stephen Franklin, potom Zack Allan... no a co si pametam nejakych dalsich tak: Vir Cotto, Lennier, Marcus...

//jj a Mr. Morden samozrejme, dik
Maki
Darca
Darca

Mr. Morden bol dolezita postava ;) taky sympatak...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ked to bezalo na markize tak som to pozeral, ale kedze to bolo davno vobec nic si nepamatam. ale pacilo sa mi to :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

skvely serial :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pamatam, boli to pekne casy, teraz som prave potiahol prvu seriu a ked bude nostalgicka atmosfera, pozriem:)
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

Tiez som pozeral na zakladke o pol piatej na markize, pamatam, bo vtedy som chodil domov z drudziny :)

Moj oblubenec bol Londo Molari - starý ochlasta a skrachovanec s dost oriinalnym zmyslom pre humor (a v originalnom zneni aj skvelym prizvukom :)
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Londo Mollari nieje ochlasta a v ziadnom pripade skrachovanec. Ako proti gustu ziaden disputat ale z coho si to usudil? Ak niekto tak Garibaldi je alkoholik....
btw zistil som ze nemam rad Lenniera(Minbari, taky ten s hrebenom okolo hlavy)
Maki
Darca
Darca

londo je uplne genialna postavicka... taky bohem co sa nakoniec zbada ze zivot je o niecom inom... a garigaldi sice alkoholik je, ale nakoniec sa z toho dostal..

btw: k lennierovi - bol pohodak - najma diel ked sa s nim londo zoznamoval a isli v Zocale hrat karty a pobili sa :D ale potom ako sa Delennova s Sharidannom dali dokopy tak bol divny a nepacil sa ani mne
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

pre mna to bola asi najlepsi nekomedialny serial, musel som sa ktrotit pri pozerani, tazke som si to davkoval len po 6-9 dielov denne... ale to uz bolo davno :(:( Skoda je len ze to malo iba 5 serii rep. ze crusader nenotocily.
Co sa tyka najlepsej postavy tak Garybaldy asi najlepsi, mal proste styl, No pacil sa mi ja Sheriden, hlave ma dostalo ked v jednom filme "ukradol" dva prototypy kryznikov :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Spolu so Star TRek patril k odreagovaniu po skole. Bolo to celkom slusne, ak sa mi podari najst dostatok casu tak si to zozeniem..Okrem toho sa do da aj kupit za lacne peniaze, neraz som uz rozmyslal, ze by som si kupil nejaku tu prvu seriu, ale potom by ma sralo, ze nemam dalsie a zasa by som musel dokupit vsetko. Takze zatial neriskujem.
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

Exxon napísal:Londo Mollari nieje ochlasta a v ziadnom pripade skrachovanec. Ako proti gustu ziaden disputat ale z coho si to usudil? Ak niekto tak Garibaldi je alkoholik....
ochlasta : v prvých sériách sa prakticky vyskytoval len v stanicnom bare :) az neskor ho zacali zobrazovat aj inak, ale to neznamena ze travil menej casu v bare, to znamena len to, ze ho v bare nenakrucali, dúfam ze chápes ? :)

skrachovanec : ak sa dobre pamatam, tak svoj post na B5 bral ako exil, vhynanstvo, nepodstatne miesto, odstrcili ho, aby nespatil cisarsky dvor. A co sa stalo ked sa stal cisarom ? Drakhovia mu nasadili parazita a ovladali ho (a zacal este viacej pit). A Tiene ho vyuzili k svojmu nastupu, pán Morden ho skorumpoval, atd.
bol to v podstate taky skrachovanec, aj ked vedel zo vsetkymi vzdy vybabrat. aj vo svojej mizerii v podstate vyhraval, ale stale bol v mizerii. A k tomu mal ten prizvuk :oops:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

http://imdb.com/title/tt0871427/

10 rocne vyrocie tak je teda vydany filmecek .. malicky :) snad v tom budu pokracovat..

osobne sa mi ten serial MOC lubi :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

NuSuey - Thank youuu! :) Dobre vediet. Idem pozriet, kde ho kupim. :D
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

hmm ty kupujes? fuh ja na tom tak dobre asi niesom ..zatim :)

ale uvital by som pokracovanie babylon 5 :)
Napísať odpoveď