-=Babylon 5=-
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-=Babylon 5=-
Sledovali ste niekto tento jedinecny sci-fi serial?
Ktoru postavu ste si oblubili, koho nemate radi?
Aj ked ako tak nad tym rozmyslam tak sa v cele serii nevyskytol nikto, kto by bol fakt ze nesympaticky... este aj ti zli boli dobri...
Kazdopadne ak k tomu mate co povedat tak sem s tym...
Ktoru postavu ste si oblubili, koho nemate radi?
Aj ked ako tak nad tym rozmyslam tak sa v cele serii nevyskytol nikto, kto by bol fakt ze nesympaticky... este aj ti zli boli dobri...
Kazdopadne ak k tomu mate co povedat tak sem s tym...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Exxon
Light Star
pre tych co si povedia, hej take cosi som kedysi videl... tak na ozivenie pamati.
Kapitan Sheridan, velvyslanci: Delennova, G'Kar, Londo Mollari, Kosh. Babylon staff: kapitanka Ivanovova, neskor Lochleyova(krajsia), sef bezpecnosti Michael Garibaldi, doktor Stephen Franklin, potom Zack Allan... no a co si pametam nejakych dalsich tak: Vir Cotto, Lennier, Marcus...
//jj a Mr. Morden samozrejme, dik
Kapitan Sheridan, velvyslanci: Delennova, G'Kar, Londo Mollari, Kosh. Babylon staff: kapitanka Ivanovova, neskor Lochleyova(krajsia), sef bezpecnosti Michael Garibaldi, doktor Stephen Franklin, potom Zack Allan... no a co si pametam nejakych dalsich tak: Vir Cotto, Lennier, Marcus...
//jj a Mr. Morden samozrejme, dik
londo je uplne genialna postavicka... taky bohem co sa nakoniec zbada ze zivot je o niecom inom... a garigaldi sice alkoholik je, ale nakoniec sa z toho dostal..
btw: k lennierovi - bol pohodak - najma diel ked sa s nim londo zoznamoval a isli v Zocale hrat karty a pobili sa
ale potom ako sa Delennova s Sharidannom dali dokopy tak bol divny a nepacil sa ani mne
btw: k lennierovi - bol pohodak - najma diel ked sa s nim londo zoznamoval a isli v Zocale hrat karty a pobili sa
pre mna to bola asi najlepsi nekomedialny serial, musel som sa ktrotit pri pozerani, tazke som si to davkoval len po 6-9 dielov denne... ale to uz bolo davno
:( Skoda je len ze to malo iba 5 serii rep. ze crusader nenotocily.
Co sa tyka najlepsej postavy tak Garybaldy asi najlepsi, mal proste styl, No pacil sa mi ja Sheriden, hlave ma dostalo ked v jednom filme "ukradol" dva prototypy kryznikov
Co sa tyka najlepsej postavy tak Garybaldy asi najlepsi, mal proste styl, No pacil sa mi ja Sheriden, hlave ma dostalo ked v jednom filme "ukradol" dva prototypy kryznikov
-
seth82
Darca
Spolu so Star TRek patril k odreagovaniu po skole. Bolo to celkom slusne, ak sa mi podari najst dostatok casu tak si to zozeniem..Okrem toho sa do da aj kupit za lacne peniaze, neraz som uz rozmyslal, ze by som si kupil nejaku tu prvu seriu, ale potom by ma sralo, ze nemam dalsie a zasa by som musel dokupit vsetko. Takze zatial neriskujem.
ochlasta : v prvých sériách sa prakticky vyskytoval len v stanicnom bareExxon napísal:Londo Mollari nieje ochlasta a v ziadnom pripade skrachovanec. Ako proti gustu ziaden disputat ale z coho si to usudil? Ak niekto tak Garibaldi je alkoholik....
skrachovanec : ak sa dobre pamatam, tak svoj post na B5 bral ako exil, vhynanstvo, nepodstatne miesto, odstrcili ho, aby nespatil cisarsky dvor. A co sa stalo ked sa stal cisarom ? Drakhovia mu nasadili parazita a ovladali ho (a zacal este viacej pit). A Tiene ho vyuzili k svojmu nastupu, pán Morden ho skorumpoval, atd.
bol to v podstate taky skrachovanec, aj ked vedel zo vsetkymi vzdy vybabrat. aj vo svojej mizerii v podstate vyhraval, ale stale bol v mizerii. A k tomu mal ten prizvuk
-
NuSuey
Professional
http://imdb.com/title/tt0871427/
10 rocne vyrocie tak je teda vydany filmecek .. malicky
snad v tom budu pokracovat..
osobne sa mi ten serial MOC lubi
10 rocne vyrocie tak je teda vydany filmecek .. malicky
osobne sa mi ten serial MOC lubi