w810i hlasitost zvuku

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

w810i hlasitost zvuku

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Je to len moj subjektivny nazor, alebo aj vam sa zda ze tento mobil prehrava hudbu, video... cez reprak (myslim ten zakladny zabudovany :D ) potichsie ako ostatne? alebo, dalo by sa to nejak ovplyvnit (hlasitost mam najvyssiu danu a zde sa mi to tichsie ako u inych mobilov)
qwerty-xyz

Re: w810i hlasitost zvuku

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Skolacik napísal:Je to len moj subjektivny nazor, alebo aj vam sa zda ze tento mobil prehrava hudbu, video... cez reprak (myslim ten zakladny zabudovany :D ) potichsie ako ostatne? alebo, dalo by sa to nejak ovplyvnit (hlasitost mam najvyssiu danu a zde sa mi to tichsie ako u inych mobilov)
Nastav si equalizer rucne na najvyssie -- vsetky hodnoty,uloz a skus. :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

kamarat ma W810i a ja K750i a zda sa mi ze hraju rovnako...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

will.i.am napísal:kamarat ma W810i a ja K750i a zda sa mi ze hraju rovnako...
HH presne mi s kamosom mame taketo rozlozenie j aw810 a on k750 a myslim ze hraju tichsie ako napr w300i alebo k610
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Chcel som ti akurat napisat ze s Wckom to neporovnavaj ale ja W810 je Wcko :D.Ja by som to dnes radil asi podla datumu vyroby cize takto by som radil priblizne hlasitost : W550 > K610 > W300 > W810 > K750 .Povedal by som ze W300vke "dovolili" vacsi odber repraku kvoli slabemu displeju.K610 ani nehovorim novy telefon > novy typ repraku
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Skolacik napísal:HH presne mi s kamosom mame taketo rozlozenie j aw810 a on k750 a myslim ze hraju tichsie ako napr w300i alebo k610
sestra ma W550i a ten ma 2 reproduktory a hra to velmi nahlas, to moj sa moze skryt...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Aj ja mma W550.Mam nieco spolocne s tvojou sestrou nemas foto, kontakt atd? :D :D.Ok normalne.W550 mam aj ja a ked to pustim an plno je to iny rachot.Kamos vravi ze ked stoji na balkone a vypeciem to pocuje to az hore (6 poschodie).Samozrejme ze nie zretelne ale nejake tie vysky a tak.W550ku by som dokazal aj zaradit aj medzi najlepsie hudobne telefony na trhu
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Ja mam w810i a ja sa nestazujem ale v skole ovbcas hra ticho tak siradsej nasadim sluchadka dodavane a ide to lepsie
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

hej v tomto mas pravdu je ironia ze je to walkman ale hra najslabsie zo vsetkych mobilov co poznam
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ako nerozumiem to chcete pocuvat hudbu cez reprak ved ho znicite nie je stavany na dlhe pocuvanie hudby. To si radsej kupte tie male bednicky.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Akoze nieje stavany na dlhe pocuvanie hudby?Kazdy reprak je stavany na dlhé počuvanie hudby.Tam ide len o to že do repráku ide prúd a ten vibruje tam sa prakticky nemá čo pokaziť.Ja osobne počúvam na full volume na mojej W550 každý deň keď to spriemerujem 6 hodín a žiadny problém.Neviem v čom vidíš že by sa mohol pokaziť.Skús popísať bližšie
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Dieg0 napísal:Akoze nieje stavany na dlhe pocuvanie hudby?Kazdy reprak je stavany na dlhé počuvanie hudby.Tam ide len o to že do repráku ide prúd a ten vibruje tam sa prakticky nemá čo pokaziť.Ja osobne počúvam na full volume na mojej W550 každý deň keď to spriemerujem 6 hodín a žiadny problém.Neviem v čom vidíš že by sa mohol pokaziť.Skús popísať bližšie
Ono bez tých sluchadiel, alebo iných kvalitných si len sotva vychutnáš hudbu. Ono tie repraky su sotva stavané na počuvanie muziky. Walkman by mal byt niečo, čo ked si pojdem po meste, napchavam sa bagetou, beham, byciklujem sa, skratka hoc čo, my nebude zavadzat. A ako chces vykonavat hocijaku činnost, ked v ruke drzis mobil, či ono ho maš na spodku vačku alebo ako?
hornblower napísal:Ako nerozumiem to chcete pocuvat hudbu cez reprak ved ho znicite nie je stavany na dlhe pocuvanie hudby. To si radsej kupte tie male bednicky.
Plne suhlasim, nielen, že si podla mna tie repraky zničite po určitom čase, predsa len tam su male membranky, čo nemože ponuknut kvalitu ani blizku kvalitným sluchadlam vratane priložených k mobilu.
Napísať odpoveď