w810i hlasitost zvuku
-
nejakymarko
Addict
w810i hlasitost zvuku
Je to len moj subjektivny nazor, alebo aj vam sa zda ze tento mobil prehrava hudbu, video... cez reprak (myslim ten zakladny zabudovany
) potichsie ako ostatne? alebo, dalo by sa to nejak ovplyvnit (hlasitost mam najvyssiu danu a zde sa mi to tichsie ako u inych mobilov)
-
qwerty-xyz
Re: w810i hlasitost zvuku
Nastav si equalizer rucne na najvyssie -- vsetky hodnoty,uloz a skus.Skolacik napísal:Je to len moj subjektivny nazor, alebo aj vam sa zda ze tento mobil prehrava hudbu, video... cez reprak (myslim ten zakladny zabudovany) potichsie ako ostatne? alebo, dalo by sa to nejak ovplyvnit (hlasitost mam najvyssiu danu a zde sa mi to tichsie ako u inych mobilov)
-
nejakymarko
Addict
Chcel som ti akurat napisat ze s Wckom to neporovnavaj ale ja W810 je Wcko
.Ja by som to dnes radil asi podla datumu vyroby cize takto by som radil priblizne hlasitost : W550 > K610 > W300 > W810 > K750 .Povedal by som ze W300vke "dovolili" vacsi odber repraku kvoli slabemu displeju.K610 ani nehovorim novy telefon > novy typ repraku
Aj ja mma W550.Mam nieco spolocne s tvojou sestrou nemas foto, kontakt atd?
.Ok normalne.W550 mam aj ja a ked to pustim an plno je to iny rachot.Kamos vravi ze ked stoji na balkone a vypeciem to pocuje to az hore (6 poschodie).Samozrejme ze nie zretelne ale nejake tie vysky a tak.W550ku by som dokazal aj zaradit aj medzi najlepsie hudobne telefony na trhu
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akoze nieje stavany na dlhe pocuvanie hudby?Kazdy reprak je stavany na dlhé počuvanie hudby.Tam ide len o to že do repráku ide prúd a ten vibruje tam sa prakticky nemá čo pokaziť.Ja osobne počúvam na full volume na mojej W550 každý deň keď to spriemerujem 6 hodín a žiadny problém.Neviem v čom vidíš že by sa mohol pokaziť.Skús popísať bližšie
Ono bez tých sluchadiel, alebo iných kvalitných si len sotva vychutnáš hudbu. Ono tie repraky su sotva stavané na počuvanie muziky. Walkman by mal byt niečo, čo ked si pojdem po meste, napchavam sa bagetou, beham, byciklujem sa, skratka hoc čo, my nebude zavadzat. A ako chces vykonavat hocijaku činnost, ked v ruke drzis mobil, či ono ho maš na spodku vačku alebo ako?Dieg0 napísal:Akoze nieje stavany na dlhe pocuvanie hudby?Kazdy reprak je stavany na dlhé počuvanie hudby.Tam ide len o to že do repráku ide prúd a ten vibruje tam sa prakticky nemá čo pokaziť.Ja osobne počúvam na full volume na mojej W550 každý deň keď to spriemerujem 6 hodín a žiadny problém.Neviem v čom vidíš že by sa mohol pokaziť.Skús popísať bližšie
Plne suhlasim, nielen, že si podla mna tie repraky zničite po určitom čase, predsa len tam su male membranky, čo nemože ponuknut kvalitu ani blizku kvalitným sluchadlam vratane priložených k mobilu.hornblower napísal:Ako nerozumiem to chcete pocuvat hudbu cez reprak ved ho znicite nie je stavany na dlhe pocuvanie hudby. To si radsej kupte tie male bednicky.