preco winamp?

Informácie o software, ankety...
ajo55
Amateur
Amateur

preco winamp?

Príspevok od používateľa ajo55 »

Poprosim o uvedenie niekolko dovodou preco je lepsi winamp oproti windows media player 11
Dik
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je mi sympaticky...
co sa tyka playlistu WMP je dost onicom oproti winampu... winamp zere menej z ram aj z CPU...
winamp je viacej prisposobeny hudbe ako WMP ktory je lepsi na VIDEA...
asi tolko
audiotrack napísal:ja ti poviem asi len toľko: je to vec vkusu. Niekomu sa nepáči ani winamp ani wmp.
no tiez pravda... ja som nepouzival na hudbu nikdy nic ine ako Winamp
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja ti poviem asi len toľko: je to vec vkusu. Niekomu sa nepáči ani winamp ani wmp.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

audiotrack: Ja vsak nepoznam nikoho, komu sa WMP paci ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

winamp

- malo systemovych prostriedkov [ram, cpu]
- nenarocne skiny na priestor [vacsina]
- 100% lepsia podpora driverov zvukovky [mozes si navolit driver priamo od zvukovky, nejde to cez ziadnu "emulaciu" alebo plugin]
- tona pluginov od vymyslu sveta
- nepada
- asi najpriatelskejsi defaultny interface a spracovany playlist
- editovatelnost playlistov

mrkvosrot media player

- kopec systemovych prostriedkov
- obrovske nechutne skiny, ktore sa daju zniest len od rozliska 1280*1024 [pokial su to neni minimalistic]
- len zakladna podpora driverov na playback [ano blbec wmp si mysli ze default direct sound driver je to naj co mozete pouzit na mp3z proste mizerna podpora pokial mate lepsiu zvukovku]
- velmi chabe pluginy a zeru nehorazne systemovych prostriedkov, castokrat zabuggovane, proste pain in the ass..
- pada a velmi rad, mrzne a nestaci ze len on, vzdy rad so sebou zoberie aj explorer a nemenej casto aj cely system do BSOD
- k playlistom sa nevyjadrujem, od 11ky sa to zmenilo k lepsiemu, ale stale je to mizeria...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ked ti poviem,ze kazdy koho poznam(teda az na laikov co nevedia o tom ze su aj ine programy ako zakladna vybava=>wmp,IE,atd) tak kazdy pouziva na prehravanie budby a videa nieco ine.. na hudbu je proste winamp da best.. pripadne ak sa ti nepaci tak napr Jet Audio abo Foobar...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

programy ktore do systemu zabudoval mrkvosoft (wmp, IE...) pouzivaju len lamy co si sadli za pc prvy raz. winamp nema konkurenciu. sice modern skin si niekedy zozerie viac ramky ako by mal, ale to sa da odpustit. sice som este na windowse nepocul lepsi zvuk ako na linuxovom XMMS ale na win je jednoducho winamp najlepsi a to bez debaty... keby mal lepsie moznosti prehravania filmov tak by som nepouzival ani bs player...
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

WMP11 je super aj IE7,to znamená že teraz som sadol za pc prvy raz a asi budem aj lam... no co už?
Je to vec vkusu,winamp sa mi nepáčil a na prehravanie hudby a
obyčajného videa mi stačí WMP11.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

ppk napísal:Je to vec vkusu,winamp sa mi nepáčil a na prehravanie hudby a obyčajného videa mi stačí WMP11.
jj.. vec vkusu.. mne zase bohate stači WinAMP.. ;) hlavne kvôli jeho jednoduchosti.. :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

audiotrack a Hojko maju pravdu :) ja nepouzivam ani jeden
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam winamp hlavne kvoli jednoduchosti ovladania, pripada mi prirodzenejsie ako u WMP pri ktorom som pri snahe vytvorit playlist stracal nervy(mozno zvyk z winampu, ked som chcel pridat dalsie tracky tak mi WMP predchadzajuce vyhodil), nejak som ho kvoli tomu znenavidel :)
S winampom som nadmieru spokojny, mam ho minimalizovany v liste a pri zvacseni zabera iba radok na vrchu obrazovky, WMP a hudba mi nejdu dokopy, ale je to iba moj nazor, ktory vznikol iba z toho, ze mi nesadlo jeho rozhranie.
ajo55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ajo55 »

Ok diky, lebo ja som pouzival winamp ale pred rokmi, este stary... A odvtedy som tak casto preinstalovaval Windows :P ze som to ani neinstaloval a uz sa mi zda ze (alebo aspon dufam) to tu nebudem preinstalovavat dlhsie a chcem mat poriadok v programoch, tak sem davam len tie naj veci :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja winAmp nemám ani len naištalovaný .. je pravda že som na zanevrel ked som mal bull shit comp a všetko mi z toho mrzlo ale tak s vmmp som spokojný na obyčajný music to je pohodička a jednoduchá..
ale tak je to vec názoru ale musím povedať že občas ma vmmp serie ked mrzne
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

keď sme už pritom, ktorú verziu winamp preferujete? Já mám už pekných pár rokov 2.71 a spokojnosť nadovšetko. Videl som že vyšla nejaká aktuálne nová 5.33, ale od 5.xx sa mi tie winampy zdajú tažkopádne.
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Ja osobne používam WMP11: prepracovaná media library, efekty SRS, synchronizácia Media information. Osobne na mojom compe naštartuje omnoho rýchlejšie ako Winamp. A práve vďaka SRS WOW je zvuk oveľa kvalitnejší (a komu by sa to chcelo inštalovať do Winampu...). A taktiež je praktické skrívanie prehrávača na spodnú lištu.

No napriek tomu: Media Player Classic RULEZZ
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no neviem ci SRS WOW robi zvuk kvalitnejsim :) .. podla mna to riadne skresluje.. na mp3 uz ine ako foobar2000 ani nepouzivam.. sice vyzera oproti WMP alebo Winampu otrasne, ale pocuvam usami a nie ocami :) vhlad preto radim na posledne miesto.

Ale dlhe roky som uprednostnoval winamp pred WMP, uz len preto ze je tam naozaj len tolko co chcem, ziadne dalsie okna a somariny cez pol obrazovky... a zvuk sa mi tiez javil lepsi u winampu, kedysi som si ho este prilepsoval enhancerom.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hezo napísal:keď sme už pritom, ktorú verziu winamp preferujete? Já mám už pekných pár rokov 2.71 a spokojnosť nadovšetko. Videl som že vyšla nejaká aktuálne nová 5.33, ale od 5.xx sa mi tie winampy zdajú tažkopádne.
ja mam ted 5.31... nexce sa mi stale nahadzovat novy :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hezo napísal:keď sme už pritom, ktorú verziu winamp preferujete? Já mám už pekných pár rokov 2.71 a spokojnosť nadovšetko. Videl som že vyšla nejaká aktuálne nová 5.33, ale od 5.xx sa mi tie winampy zdajú tažkopádne.
Ja pouzivam verziu 5.xx so starym skinom, takze ziadna tazkopadnost ;-) Od 2.xx ho nerozoznas.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

winamp 2.91 pouzivam ako prehravac uz dlhe roky a nemam dovod menit.
wmp pustam niekedy, na specificke videa, inak BS player a zoom player kvoli coreavc, VLC na stream.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

t0m4s3 napísal:Ja pouzivam verziu 5.xx so starym skinom, takze ziadna tazkopadnost ;-) Od 2.xx ho nerozoznas.
presne tak. modern skin niekedy zerie viac ramky ako by mal, ale inak v nom ziadnu tazkopadnost nevidim ani ja...
2-kovy winamp je dost predpotopny a mal by si nanho zabudnut :wink:
ber to len tako radu :D
Napísať odpoveď