preco winamp?
preco winamp?
Poprosim o uvedenie niekolko dovodou preco je lepsi winamp oproti windows media player 11
Dik
Dik
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
je mi sympaticky...
co sa tyka playlistu WMP je dost onicom oproti winampu... winamp zere menej z ram aj z CPU...
winamp je viacej prisposobeny hudbe ako WMP ktory je lepsi na VIDEA...
asi tolko
co sa tyka playlistu WMP je dost onicom oproti winampu... winamp zere menej z ram aj z CPU...
winamp je viacej prisposobeny hudbe ako WMP ktory je lepsi na VIDEA...
asi tolko
no tiez pravda... ja som nepouzival na hudbu nikdy nic ine ako Winampaudiotrack napísal:ja ti poviem asi len toľko: je to vec vkusu. Niekomu sa nepáči ani winamp ani wmp.
-
audiotrack
VIP
-
uplink
VIP
winamp
- malo systemovych prostriedkov [ram, cpu]
- nenarocne skiny na priestor [vacsina]
- 100% lepsia podpora driverov zvukovky [mozes si navolit driver priamo od zvukovky, nejde to cez ziadnu "emulaciu" alebo plugin]
- tona pluginov od vymyslu sveta
- nepada
- asi najpriatelskejsi defaultny interface a spracovany playlist
- editovatelnost playlistov
mrkvosrot media player
- kopec systemovych prostriedkov
- obrovske nechutne skiny, ktore sa daju zniest len od rozliska 1280*1024 [pokial su to neni minimalistic]
- len zakladna podpora driverov na playback [ano blbec wmp si mysli ze default direct sound driver je to naj co mozete pouzit na mp3z proste mizerna podpora pokial mate lepsiu zvukovku]
- velmi chabe pluginy a zeru nehorazne systemovych prostriedkov, castokrat zabuggovane, proste pain in the ass..
- pada a velmi rad, mrzne a nestaci ze len on, vzdy rad so sebou zoberie aj explorer a nemenej casto aj cely system do BSOD
- k playlistom sa nevyjadrujem, od 11ky sa to zmenilo k lepsiemu, ale stale je to mizeria...
- malo systemovych prostriedkov [ram, cpu]
- nenarocne skiny na priestor [vacsina]
- 100% lepsia podpora driverov zvukovky [mozes si navolit driver priamo od zvukovky, nejde to cez ziadnu "emulaciu" alebo plugin]
- tona pluginov od vymyslu sveta
- nepada
- asi najpriatelskejsi defaultny interface a spracovany playlist
- editovatelnost playlistov
mrkvosrot media player
- kopec systemovych prostriedkov
- obrovske nechutne skiny, ktore sa daju zniest len od rozliska 1280*1024 [pokial su to neni minimalistic]
- len zakladna podpora driverov na playback [ano blbec wmp si mysli ze default direct sound driver je to naj co mozete pouzit na mp3z proste mizerna podpora pokial mate lepsiu zvukovku]
- velmi chabe pluginy a zeru nehorazne systemovych prostriedkov, castokrat zabuggovane, proste pain in the ass..
- pada a velmi rad, mrzne a nestaci ze len on, vzdy rad so sebou zoberie aj explorer a nemenej casto aj cely system do BSOD
- k playlistom sa nevyjadrujem, od 11ky sa to zmenilo k lepsiemu, ale stale je to mizeria...
-
will.i.am
Darca
programy ktore do systemu zabudoval mrkvosoft (wmp, IE...) pouzivaju len lamy co si sadli za pc prvy raz. winamp nema konkurenciu. sice modern skin si niekedy zozerie viac ramky ako by mal, ale to sa da odpustit. sice som este na windowse nepocul lepsi zvuk ako na linuxovom XMMS ale na win je jednoducho winamp najlepsi a to bez debaty... keby mal lepsie moznosti prehravania filmov tak by som nepouzival ani bs player...
-
last_knight
Light Professional
Ja mam winamp hlavne kvoli jednoduchosti ovladania, pripada mi prirodzenejsie ako u WMP pri ktorom som pri snahe vytvorit playlist stracal nervy(mozno zvyk z winampu, ked som chcel pridat dalsie tracky tak mi WMP predchadzajuce vyhodil), nejak som ho kvoli tomu znenavidel 
S winampom som nadmieru spokojny, mam ho minimalizovany v liste a pri zvacseni zabera iba radok na vrchu obrazovky, WMP a hudba mi nejdu dokopy, ale je to iba moj nazor, ktory vznikol iba z toho, ze mi nesadlo jeho rozhranie.
S winampom som nadmieru spokojny, mam ho minimalizovany v liste a pri zvacseni zabera iba radok na vrchu obrazovky, WMP a hudba mi nejdu dokopy, ale je to iba moj nazor, ktory vznikol iba z toho, ze mi nesadlo jeho rozhranie.
-
JurijRubanov
Light Star
Ja osobne používam WMP11: prepracovaná media library, efekty SRS, synchronizácia Media information. Osobne na mojom compe naštartuje omnoho rýchlejšie ako Winamp. A práve vďaka SRS WOW je zvuk oveľa kvalitnejší (a komu by sa to chcelo inštalovať do Winampu...). A taktiež je praktické skrívanie prehrávača na spodnú lištu.
No napriek tomu: Media Player Classic RULEZZ
No napriek tomu: Media Player Classic RULEZZ
no neviem ci SRS WOW robi zvuk kvalitnejsim
.. podla mna to riadne skresluje.. na mp3 uz ine ako foobar2000 ani nepouzivam.. sice vyzera oproti WMP alebo Winampu otrasne, ale pocuvam usami a nie ocami
vhlad preto radim na posledne miesto.
Ale dlhe roky som uprednostnoval winamp pred WMP, uz len preto ze je tam naozaj len tolko co chcem, ziadne dalsie okna a somariny cez pol obrazovky... a zvuk sa mi tiez javil lepsi u winampu, kedysi som si ho este prilepsoval enhancerom.
Ale dlhe roky som uprednostnoval winamp pred WMP, uz len preto ze je tam naozaj len tolko co chcem, ziadne dalsie okna a somariny cez pol obrazovky... a zvuk sa mi tiez javil lepsi u winampu, kedysi som si ho este prilepsoval enhancerom.
-
t0m4s3
Admin
Ja pouzivam verziu 5.xx so starym skinom, takze ziadna tazkopadnosthezo napísal:keď sme už pritom, ktorú verziu winamp preferujete? Já mám už pekných pár rokov 2.71 a spokojnosť nadovšetko. Videl som že vyšla nejaká aktuálne nová 5.33, ale od 5.xx sa mi tie winampy zdajú tažkopádne.
-
will.i.am
Darca
presne tak. modern skin niekedy zerie viac ramky ako by mal, ale inak v nom ziadnu tazkopadnost nevidim ani ja...t0m4s3 napísal:Ja pouzivam verziu 5.xx so starym skinom, takze ziadna tazkopadnostOd 2.xx ho nerozoznas.
2-kovy winamp je dost predpotopny a mal by si nanho zabudnuthezo napísal:keď sme už pritom, ktorú verziu winamp preferujete? Já mám už pekných pár rokov 2.71 a spokojnosť nadovšetko. Videl som že vyšla nejaká aktuálne nová 5.33, ale od 5.xx sa mi tie winampy zdajú tažkopádne.
ber to len tako radu