Surodenci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Voodoo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Voodoo »

Mám najsuper brata na svete je odo mňa starší o 13 rokov a vychádzam s ním v poho, podporuje ma vo väčšine vecí, lebo máme spoločné záujmy atď. :smt023 Dokázal by som aj pre neho zabiť :smt067 a som mu vdační za veľa, ale veľa vecí, čomu dokonca života velice ťažko splatím :aasmile1:
Doctor X
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Doctor X »

haha mam mladsiu sestru ale celkom f poho a ked nie tak ju sparalizujem :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mam kopec surodencov(ci uz vlastnych alebo nevlastnych) a vobec ma to netrapi... so surodencami si rozumiem skvele(okrem jedneho nevlastneho, ktoreho nepoznam)-maybe ho raz pozvem do posty pre teba :wink:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja mam 25 rocnu sestru a mame sa velmi radi. pomahame si a vobec sa nehadame (preto sa vobec nehadame lebo uz spolu nebyvame)
potom mam 19 rocnu sestru mame sa velmi radi. pomahame si a pohadame sa raz za tyzden aj to tak ze za 10 minut si vsetko vyhadzeme pred oci a potom sme uz zase taky ako predtym
mimochodom ja mam 17.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja mam 17 rocnu sestru 21 rocneho brata a nevlastneho 29 rocneho ten je super ako vlastny :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Ja mam 13 a mam 2 kusky bratov a 2 kusky sestier. Jeden brat a sestra su stastne (myslim teda) vydati, druhy brat a sestra este ziju v dome. So sestrou sa v posledne doby doooost casto hadam ale to len tak zo srandy a brata vidim cez tyzden od 7 vecer do 10 vecer, alebo podla toho kedy pride domov a kedy ja spim :lol: Druhy brat, starsi, ten je uplne super, mam ho rad (nehovorim, ze toho prveho nie), boli sme spolu na dovolenke, zazitky neuveritelne :D Proste super. A ta starsia sestra mi je pre moju sku**** smolu zastupkyna na skole.
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Kebyze moja sestra je zastupkina na mojej skole tak ja robim taky bordel v skole jaaj to by bol zivot
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Nevid to az tak ruzovo, cokolvek spravim do dna to vie matka.
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

hmm no ta s ktorou byvam ma 3 roky a lezie mi hodne na nervy ak sa s nou nemam chut hrat a ona za mnou leze , ale inak sme v pohode kedze som o dost starsia {mam 14} tak hadky vyhravam ja , posluchat ma musi , lepsie ako mat 12 rocneho surodenca ktory dokaze mysliet aj sam
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Mám mladšieho 13 ročného brata....niekedy raz za čas sa dá s ním pokecať a tak,ale niekedy si lezieme poriadne na nervy(naposledy dnes) :lol: Radšej staršiu sestru :D (len haluzím)
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

brat 12 meno oliver namysleny fagan proste basketak
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

mam sestru dva roky starsiu (ja 19 na 21) vychazdame spolu dobre odkedy sa vidime raz za 2 mesiace :D :D
ale ne pohoda je dobre mat starsiu sestru :wink: :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

21 Rocneho Brachu ... je celkom v pohode az na to ze je niekedy az moc hyperaktivny ...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Mám brata, tento rok bude mať 20 a je dosť dopohody no niekedy su aj nezhody zvlast koli PC, tak trochu mu aj zavidim :) Ale ked sme boli malý tak to bolo čosi hrozne. Niekedy sa mi aj zda, že on, starší, má menej rozumu ako ja :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

lolci, nemate na mna. ja a moji troji surodenci sme vsetci chalani :D to je obcas dobre sranda, dobra bitka,... ked sme boli mensi, tak sme sa castejsie bili ako teraz. :smt062 teraz si uz rozumieme a pomahame si. teda vacsinou. ked su nezhody, tak sa pobijeme. a je po probleme :roll:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ja mam sestru mladsiu o rok..poviem vam kebyze nie je zabitie trestne tak by som ju urcite zabila niekedy...straasne otravna,stale musi mat posledne slovo,ked si donesem kamosov nechce odist ale ked je to naopak ja hned musim padat..vobec si neda povedat,neuzna si vlastne chybu nikdy ani keby neviem co bolo a tie jej poznamky ako keby bola nieco viac ako ja ci co,napr ze dojde za mnou a povie mi ze:ten ten povedal ze si totalna krava,pritom ho nemala vobec ako stretnut ,nie to sa s nim este rozpravat a taketo stale nieco si vymysly aby ma zhodila alebo co ale pri tom sa len ona predo mnou zhadzujevazne moja sestra neni uplne v pohode,sem tam si s nou viem pokecat ale to malinko...skoda :( ..mohlo by sa to zmenit
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

no este dodavam ze v pohode je v tom ze sa kryjeme za hocijakej situacie...to je fajn... :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

30 rocnu sestru, ta uz s nami nebyva od konca vs, brata co ma 27, ten teraz pracuje v BA, dalsiu sestru co si hlada robotu lebo skoncila VS a ja. vsetko je ok, ked sa vsetci stretneme tak sa nemestime, najme ked dojde sestra s detmi, to je ludi, viac na nervy mi ide jej mala 4 rocna vydzubana dcera nez hocikto iny. dzeci nj.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ja mám 21 ročnú sestru.... nikdy by som ju za nič nasvete nevymenila..pretože náš vzťah je skvelý.... pomáhame si navzájom a kryjeme sa...
ak náhodou niektorá bola niekde vonku tak si robíme aliby... ved nemusia hned rodičia všetko vedieť... :twisted:
mám ju rada a naozaj by som ju nemenila za nikoho iného..... :smt057
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Surodenci

Príspevok od používateľa CheZteR »

čauko,
riesil uz niekto z vas, pripadne mate niekto nejaky tip aspon ako zacat,

ak chcem zistit meno svojho nevlastneho surodenca?
Napísať odpoveď