Surodenci
-
Doctor X
Novice
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
JohnFrusciante
Star
ja mam 25 rocnu sestru a mame sa velmi radi. pomahame si a vobec sa nehadame (preto sa vobec nehadame lebo uz spolu nebyvame)
potom mam 19 rocnu sestru mame sa velmi radi. pomahame si a pohadame sa raz za tyzden aj to tak ze za 10 minut si vsetko vyhadzeme pred oci a potom sme uz zase taky ako predtym
mimochodom ja mam 17.
potom mam 19 rocnu sestru mame sa velmi radi. pomahame si a pohadame sa raz za tyzden aj to tak ze za 10 minut si vsetko vyhadzeme pred oci a potom sme uz zase taky ako predtym
mimochodom ja mam 17.
Ja mam 13 a mam 2 kusky bratov a 2 kusky sestier. Jeden brat a sestra su stastne (myslim teda) vydati, druhy brat a sestra este ziju v dome. So sestrou sa v posledne doby doooost casto hadam ale to len tak zo srandy a brata vidim cez tyzden od 7 vecer do 10 vecer, alebo podla toho kedy pride domov a kedy ja spim
Druhy brat, starsi, ten je uplne super, mam ho rad (nehovorim, ze toho prveho nie), boli sme spolu na dovolenke, zazitky neuveritelne
Proste super. A ta starsia sestra mi je pre moju sku**** smolu zastupkyna na skole.
ja mam sestru mladsiu o rok..poviem vam kebyze nie je zabitie trestne tak by som ju urcite zabila niekedy...straasne otravna,stale musi mat posledne slovo,ked si donesem kamosov nechce odist ale ked je to naopak ja hned musim padat..vobec si neda povedat,neuzna si vlastne chybu nikdy ani keby neviem co bolo a tie jej poznamky ako keby bola nieco viac ako ja ci co,napr ze dojde za mnou a povie mi ze:ten ten povedal ze si totalna krava,pritom ho nemala vobec ako stretnut ,nie to sa s nim este rozpravat a taketo stale nieco si vymysly aby ma zhodila alebo co ale pri tom sa len ona predo mnou zhadzujevazne moja sestra neni uplne v pohode,sem tam si s nou viem pokecat ale to malinko...skoda
..mohlo by sa to zmenit
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
30 rocnu sestru, ta uz s nami nebyva od konca vs, brata co ma 27, ten teraz pracuje v BA, dalsiu sestru co si hlada robotu lebo skoncila VS a ja. vsetko je ok, ked sa vsetci stretneme tak sa nemestime, najme ked dojde sestra s detmi, to je ludi, viac na nervy mi ide jej mala 4 rocna vydzubana dcera nez hocikto iny. dzeci nj.
ja mám 21 ročnú sestru.... nikdy by som ju za nič nasvete nevymenila..pretože náš vzťah je skvelý.... pomáhame si navzájom a kryjeme sa...
ak náhodou niektorá bola niekde vonku tak si robíme aliby... ved nemusia hned rodičia všetko vedieť...
mám ju rada a naozaj by som ju nemenila za nikoho iného.....
ak náhodou niektorá bola niekde vonku tak si robíme aliby... ved nemusia hned rodičia všetko vedieť...
mám ju rada a naozaj by som ju nemenila za nikoho iného.....
Re: Surodenci
čauko,
riesil uz niekto z vas, pripadne mate niekto nejaky tip aspon ako zacat,
ak chcem zistit meno svojho nevlastneho surodenca?
riesil uz niekto z vas, pripadne mate niekto nejaky tip aspon ako zacat,
ak chcem zistit meno svojho nevlastneho surodenca?