Šikana

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

chcete pravdu mi mame v triede jedneho sikanovaneho chalana ako mne je ho luto kolkokrat som ho z toho tahal..... ako sikana je svina vec ale stale sa najde dajaky bastard
dudinko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

eritrocit napísal:Ja mám inú skúsenosť a inak som ju riešil. Mám brata, má 13 rokov. Nie je to žiadna posera, má strašnú silu, no nemá v povahe biť sa.
Dvaja zasrani - 14 a 12 ročný sa mu vyhrážali že ho zbijú. Došlo to k tomu, že ten 14 ročný môjmu bratovi dal facku.
Brat prišiel domov a samozrejme, povedal mi to.
Predovšetkým som brata zjazdil ako hada, prečo mu to nevrátil, veď má silu, je o 20 kíl ťažší a o jeho obratnosti vám písať radšej nebudem.
No a na druhý deň, som ráno šiel pred jeho školu. Brat sa robil že ma nepozná a šiel za tým idiotom. Ten sa mu zasa vyhrážal a skákal do bitky. Z nenazdajky som prišiel k nemu, chytil som ho za vetrovku, tresol som s ním o zem a začal som na neho nieže kričať. Revať.
Ten sa skoro zosral od strachu.
Troška som ho chcel postrašiť, tak som natiahol ruku a zreval som na neho či ja mu mám teraz prije***ť.
Nakoniec som ho postavil do rohu a počkal som toho druhého. História sa opakovala, ale s tým, že ten začal utekať, tak keď som ho dobehol ako bonus dostal dva po papuly. No a oboch za golier a rovno do riaditeľne. No a do riaditeľne som takmer doslova dotiahol v zuboch. Nestačili prepletať nohami.
Riaditeľke som všetko vysvetlil.....

Záver? Na jeho škole nie je noha, ktorá by sa mu odvážila ublížiť. Tí dvaja dostali dvojky s chovania a pozvanie rodičov do školy na pohovor. A o hanbe, ktorú títo najväčší gangstri na škole zažili sa ani nezmieňujem. Totižto, ako som na nich začal revať, celá škola bola na oknách. A ešte si spomínam ako na mňa jeden chlapček volal: Ujo, dajte mu aj za mňa, aj do mňa si dovoľovali.
Pekne, len ma zaujima ze ci to "po papuly" bola facka, alebo aj nieco viac?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ak keby to facka nebola tak by asi neudrel zasrana celou silou :? a tiez si myslim ze aj facka je niekedy dostatocne silna nato aby dokazala zlozit na zem aj dospeleho chlapa zalezi od koho ju dostanete takze nejake pouzitie sily je podla mna zbytocnost staci vytahat za ucho :)
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

tiez poznam sikanu, denne ju vidim, je to smutne, ze sa stale najdu taki co si zacinaju do slabsich, a este smutnejsie je to, ze aj keby si chcel pomoct tomu clovekovi, tak ked pomozes, nebudes s nim po cely zivot, takze je niekedy lepsie nechat ho otukat, bohuzial
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Mám spolužiaka, má 15 rokov, deviatak je celkom vysokej a úzkej postavy. Tiež je obeťou šikany. Totiž teraz na našej škole si strašne veľmi dovolujú malý ôsmaci, že ich treba niekedy priučiť.
Ale s5 k téme raz som tomu spolužiakovi povedal nech ma počká mal ist so mnou domov a ja som mal ist este na obed, ench ma jednoducho pocka v satni. Za 5 minut som prisiel a on uz plakal v šatni že ho skopali asi 10 osmaci (sak viete). A ked som s nim isiel zo skoly pred skolou cakali asi 20 krpci. Isli sme okolo zacali do neho pi*ov*** som im zakričal, že pokial nechcu mat problemy nech odidu a isli sme domov. No medzitym ked on odisiel domov zacali mu vyklopkavat na dvere (asi 20 chalani) a nadavat mu atd. Mimochodom ten spoluziak nie je slaby len sa boji lebo nema dost kamaratov. Tak na druhy den som sa ho spytal kto mu vyklopaval so spoluziakmi sme sa dohodli (my asi 3 chalani) a pockali sme si ich po skole, no a ked vysli dotycni sa robili ze nas nevidia isli domov a my sme zakričali nech pride a nech sa ide byt so spolužiakom (s tym co ho sikanovali) a oni ze vy nas chcete zbyť a tak :D po 30 minut presviedcani sa odvazil ist no a samozrejme spoluziak ho zmlatil.(pozn. sikanoval ho taky mali spratek za pomoci 20 jeho spoluziakov, ved viete pan boss, ktory sa po par fackach rozplače.)

Sikana je svinstvo a je dost svinska na psychiku (teda ja som ju nezažil na vlastnej koži ale ani by som nechcel.). No problem je niekedy aj v tych co su sikanovani, že neriesia tieto problemy. :(
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hm.. mam pocit, ze dost ludi netusi co slovo sikana vobec znamena, ze?
ja som chodil na zakladku, na ktorej bola v kazdom rocniku jedna romska trieda kam sa davali vsetci romovia, ktori sa v normalnych triedach neudrzali.. pravidelne sa mi stavalo, ze ma cigani vtiahli do ich triedy, skopali ma, opluli, potrhali tricka atd. a vyhodili ma z triedy von.. ucitelia boli na nich prikratki a mali z nich niekedy vacsi strach ako my...(tym nehovorim, ze toto sikana bola)-poznal som vsak par typkov, ktori sikanovani boli.. a to bola sikana po ktorej chalani museli prestupit na inu skolu a pravidelnu museli navstevovat psychologa(a mozno aj doteraz musia)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja som stym nikdy nemal problem,..
nie som submisivna povaha a vtom to asi bude,.. a nemal som ani klasicku zakladku, takze to mozno bude aj tym,...

ale ako stredna skola a sikana? to nehrozi,.. na takej skole to fakt nehrozi,...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Traktorista napísal:ja som stym nikdy nemal problem,..
nie som submisivna povaha a vtom to asi bude,.. a nemal som ani klasicku zakladku, takze to mozno bude aj tym,...

ale ako stredna skola a sikana? to nehrozi,.. na takej skole to fakt nehrozi,...
A aku skolu si mal ?? 8.rocne gym. ?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dudinko: Mám 22 rokov, milujem slobodu a keď som mu po papuly dával myslel som na to. Dostal dve facky, také otcovské, po ktorých mu líco ostane 10 minút červené a nakoniec mu nebude nič.
Nenechám sa zavrieť za to že nejakému zasranému kreténovi rozbijem hubu. :wink:

Schw33k: To ako si šiel za jeho mamou. Čo ja viem. Ono je to tak, že matka toho zasraného zjazdila, ale samotný účinok naňho? Žiadny. Alebo len taký, dvojdňový.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Tyrani rastú vtedy keď im to my dovolíme.Čím viac ľudí sa nepostaví proti nim tak im "sláva" stúpa do hlavy.Pravdu povediac nezačnem si len do cigánov lebo aj keby som ho zmlátil tak na mňa príde celá rómska rodina (oh pardon cigánska).Proste ciganov nemám rád, nevedia veci riešiť férovo.Mimochodom ja som pár krat zažil takú kvázi facku ale tú som opetovne vrátil a často sa mi to nestáva.To skôr len tak z haluze v triede :o)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

mám jedného kamaráta... pracuje ako hrobár a to myslím doslovne...
raz mi spomínal že ked chodil na strednú a bol druhák tak nejakí chalani zo športového gymplu mu stále robili zle.. on to mal niekde..ale tak nevšímal si ich...
raz mu jeden len tak strelil ked išiel po chodbe...on povedal že ešte raz sa ho dotkne tak na druhý den nevíde zo školy živý.. chalan mu vylepil ešte jednu..
ten moj kamoš dlabal na to... na druhý den ten môj kamoš si zavolal svojich kolegov a kamošov čo tiež robia na cintoríne...
Ked ten chalan išiel domov ( ten čo strelil môjmu kamošovi ) tak si ho zavolali k sebe a otvorili dodávku...kde bola truhla...
Chalanovi povedali že, vidíš tú truhlu? si ju dobre pozri , lebo ešte raz sa len dotkneš môjho kamoša...tak je tvoja....
chalan sekal dobrotu ešte sa mu aj ospravedlnil a dokonca ho aj zdravil... :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Shark NX napísal:Ta "prava" sikana sa odohrava na Strednej ... na zakladke to su slabe odvary ... ale cest vynimkam ... Na strednej v 1. Rocniku som sa stal obetov sikany asi do polroku Potom som zacal chodit do posilky a zmlatil som hlavneho sikaniera od vtedy je klud ... a povahovo som sa strasne zmenil ... Som aky som bol ale vela sa vo mne zmenilo ...
vzoprel si sa to je super :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

sirmisoturbo napísal:Wow, eritrocit. No mna osobne nikto nesikanuje. Ale spoluziakovi sa "vyhrazal" jeden deviatak z neviem akeho dovodu, ze ho zbije po skole. Ja by som si kludne skocil, aj za hociktoreho kamosa.
bIJEM SA IBA KED TO JE VAZNE NEVYHNUTNE ALE KED NIEKTO SKOCI DO KAMOSA TAK SA NEOVLADAM LEBO MI JE JEDNO KED MI NIEKTO NIECO UROBI JA MU TO VRATIM ALE KED KAMOSA FUJ TO MAM NERVY
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja som bol na ZS sikanovany hmm.. kolko. asi zo 3 roky?
bol som taky, ze som sa s nikym nebavil, nechal som sa vyuzivat a tak, ale potom sa to zvrtlo a so zopar ludmi sme doteraz dobri kamosi (s ktorymi sme boli aj na strednej v rovnakej triede).
ale ako bitku som nikdy nedostal, len take slovne provokacie a drobne postrkovacky a pod. obcas som to aj povedal ucitelke, ale ak si dobre pamatam, tak to nijako nepomohlo (iba ich napomenula, ale oni pokracovali).
no poviem vam, ze dnes by som si to uz nenechal... neviem, bal som sa, i ked som vysoky (vzdy som bol).
Dnes si to uz celkom nepamatam, ale rodicia obcas spominaju, ze kedysi este na ZS, ked brat isiel zo skoly, tak ho zastavil nejaky fagan (neviem, co chcel), ale prisiel som ja a dal som mu co proto :D
(mne sa len daco mari, ked mi to spominaju, ale veruze si bohvieako nepamatam).
ale od strednej mam pokoj a ked ma niekto chce vyuzivat (tzn. furt nieco pozicat, opisat a pod.) tak mu poviem, ze nedam a hotovo (davam len dobrym kamosom, ktori viem ze aj mne pomozu, ked budem potrebovat a nie lajdakom). No a teraz na vyske uz mam len dobrych kamosov, s ktorymi si navzajom pomahame.
Ja som bol vzdy taky typ, ze som sa nestaral o okolie, vo vztahoch som velmi opatrny a neverim len tak hocikomu... a prave na takychto si sikanovatelia zasadnu :roll:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

osobne som to nezažil teda aspon ne vo forme že by ma niekto mlatil aj ked tiež som typ človeka do ktoreho si velmi vela ludi na zš dovolovalo raz ma chcel zmlatit jeden spolužiak skončilo to tak že som dostal nervy a zmlatil som ho ja a zmlatil som ho tak že som mal ja zle v škole aj doma a pri tom som bol vždy mierny človek a on mi vrazil prvy ale niečo ako spravodlivost v tomto zrejme neexsistuje to že sa ma spolužiaci zastali že on si začal tieš nepomohlo okrem tohto incidentu si do mna nikto vyraznejšie nevyskočil a nikdy som sa okrem v tedy ani nebil akurat raz som sa stretol s tym že jeden sopliak mi zmlatil sestru tak som si ho počkal a dal mu par faciek už si na nu nedovolil
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Keby mi niekto zmlátil brata tak by na tú bitku odo mňa len tka ľahko nezabudol.Kto vie čo by som sakra robil keby mi niekto zmlátil sestru...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dieg0 Tak tomu ver keby brata tak lamem sanku a nos ... ale keby zmlatil segru tak zlomim koleno na opacnu stranu a postaram sa o nejaku stopu na tvari ... nejaku skaredu jazvu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vidim že je tu pekna kôpka sadistov :lol: Ale v celku suhlasim zeby som sa zastal hociakeho biteho diecata to sa mi hnusi udriet babu. (nemam surodencov musim sa starat len sam o seba :P )
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

eritrocit napísal:Schw33k: To ako si šiel za jeho mamou. Čo ja viem. Ono je to tak, že matka toho zasraného zjazdila, ale samotný účinok naňho? Žiadny. Alebo len taký, dvojdňový.
náš úmysel bol ísť za jeho otcom ... len náše poučenie nemalo byť v tom , že ho rodičia pokarhajú a on na to za dva zabudne ... my sme normálne jeho mame povedali , že buď sa ona postará o neho , ak nie a bude stále agresívny , jednoducho sme jej povedali , že ho zbijeme my ...

Inak sa to riešiť nedá , bohužiaľ , potrebovali sme ho vystrašiť
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

na zakladke prve 4 roky som nevedel co to slovo znamena a ked som siel na osemrocne tak som pocitil taku slabsiu sikanu aj ja.ze mi davali prezyvky a vyvysovali sa nadomnou.ale to bola vcelku aj moja vina.potom som sa zmenil a som sa so vsetkymi skamosil.
Napísať odpoveď