Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hej boli (a sme ) ale ked pomaly kazdy mesiac po nejakej akcii vidis coraz castejsie mladistvych s otravou alkohlu v nemocnici tak by sa trebalo zamysliet lenze zisk je zisk a barman naleje. A ked to nikoho netrapi ze pri odchode z podniku vidim polovicku zakaznikov opretych o zabradlie a rozdychavaju (z toho pomaly ani jeden este nema ani 16 )tak ma to naprv pobavi a potom naserie ale ty s tym nic nenarobis pretoze oni su uz dospely a to ze sa s tebou bude 14 rocne dievca rozpravat o tom ako pila apsinth a ze jej to chuti tak to je uz ze vraj uplne normalne tak teda neviem... Mam taky dojem ze sa treba starat vyhradne o seba a svojich blizkych pretoze akonahle zacnes sekat dobrotu tak si povazovany vseobecneho debila
asi tak
strasne smutne... pit nieje frajerina..
sak pravidelne v 112 na markize davaju jak odvazaju deti s otravou alkoholu, rozum nieje na mieste
co je to za vychovu
ja mam 16 a tiez neslopem jak daaka lama co sa ide spit = pozor nato tazka cawowina
trocha do chuti, nejake to pivko, to je vsetko, aj to len malokedy
mne chlast este v 13 nechutil...teraz to zacalo ale ja sa viem ovladat
sak pravidelne v 112 na markize davaju jak odvazaju deti s otravou alkoholu, rozum nieje na mieste
ja mam 16 a tiez neslopem jak daaka lama co sa ide spit = pozor nato tazka cawowina
trocha do chuti, nejake to pivko, to je vsetko, aj to len malokedy
mne chlast este v 13 nechutil...teraz to zacalo ale ja sa viem ovladat
-
okonenipica
Zablokovaný
-
susenejablko
Light Star
mne osobne na tom najviac vadi to, ako si tie povedal by som deti (ja mam 14, stale som dieta...
) si myslia, ze ked sa napiju tak su nieco viac alebo cojawiem co... ale samozrejme, ak si niekto kazdy piatok vypije par piv, par pulcakov a ma len naladu, je to vpoho...ale ked mu raz zachuti a potom sa z neho stava daviaca troska, to je trochu blbeee... ja som s tym este nezacal, dufam, ze ani nezacnem, ajked si pripadam ze som mimo seckych, ale asi to v buducnosti (dospelosti) nebudem lutovat...
-
krupica_dnb
Medium Professional
Neskôr zistíš, prečo sa pije, tie správne dôvody kedy sa môže piť, kto si ich nájde je fpohode. Kto ti neodpovie na to prečo pije, je to s ním na zlej ceste...susenejablko napísal:mne osobne na tom najviac vadi to, ako si tie povedal by som deti (ja mam 14, stale som dieta...) si myslia, ze ked sa napiju tak su nieco viac alebo cojawiem co... ale samozrejme, ak si niekto kazdy piatok vypije par piv, par pulcakov a ma len naladu, je to vpoho...ale ked mu raz zachuti a potom sa z neho stava daviaca troska, to je trochu blbeee... ja som s tym este nezacal, dufam, ze ani nezacnem, ajked si pripadam ze som mimo seckych, ale asi to v buducnosti (dospelosti) nebudem lutovat...
-
P3Bo
Guru wannabe
Lenze ak raz zacnes oslavovat naprikal len svoje narodeniny a potom zacnes byt pozyvany od mnohych znamych na oslavy. takze ked chces prestat tak musis fakticky odmietat jedno pozvanie za druhym. Ja chodim von so 7 ludmi kazdy sa inac vola a kazdy ma v iny mesiac narodeniny co to znamena ? Ze kazdy mesiac si s nimi musim vypit na oslave. A ked mi niekto povie ze co je to pripitok tak nech sa spamata petoze potom sa uz rozbehnes a vzdy to skonci ronako
najlepsie ani nechodit von 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
..povedal by som ze to vidis dosti cerne .. ja ani nevim kolko nas je v partii, ale je nas dost a vacsinou to vyjde taq, ze kazdy mesiac sa aspon tri krat oslavuje ... ale zalezi od partie, pretoze ked povies, ze nepijes, taq nepijes, ked pijes a povies ze si uz nedas, taq si proste nedas, nech si myslia co chcu nie ? ... takze asi tolkoP3Bo napísal:bla ... 458 ...
No pravdu povediac, u nas v rodine pije snad kazdyokonenipica napísal:Ludia a teraz vazne, jedna otazka bokom.. Od koho ste prvykrat pili alkohol ? hmmm ?
no prvykrat som si odpil z otcovho piva,a to bola iba pena....no potom uz ked som bol trosku starsi tak ma krstnty prinutil vypit pohar piva, inac ma nechcel pustit von z miestnosti
Ale ako som pisal vyssie, niesme ziadny alkoholici, to len tak, odtial potial, ked som na Slovensku niekde u babky, u deda a podobne a ked maju (nestalo sa zatial, zeby nieco v bare nemali) tak sa spytaju ci nechcem, ale vela mi tiez nedaju, ani by som nechcel viac....dam si jedneho frnta, ale kontrolujem sa, a hlavne niekde na oslavach a podobne, inac dedo zo strany mojho otca ked ma domace vinko, tak nam 'detom' da aj flasu, ze si mame zobrat domov
hm... no tých detí je mi ľúto, a tých, čo im nalievajú by som dopriala vidieť tak ich vlastné deti... možno si tu teraz vyslúžim kritiku z radov tých mladších, ibaže ja by som to pohoršovanie nad pripitými deťmi neobmedzila iba do tých trinásť rokov ale ešte aj pár rôčkov vyššie... celkovo nikomu nie je príjemný pohľad na opitého človeka, ale keď ešte stretnete niekde v bare alebo na ulici tackajúce sa 15-16 ročné deti ako ledva chodia a nič im nerozumiete, pretože nedokážete z pomedzi tých všetkých vulgarizmov vyselektovať jednu zmyselnú vetu, tak ja považujem aj to za smutné...Bobrik napísal:Strašné mi to vadí lebo tie deti ešte nemaj vyvinutý mozog a už ho topia v alkohole a ľuďom čo im predaju bi som odsekol ruku len potom bi polka Slovákov chodila s jednou rukou!!!
Je to zalozene len cisto na vychove rodicov.Ci svoju 13 rocnu dceru pustia do druhej v noci von a nevadi im to, alebo o 22:00 je uz v posteli. 
Mam par takych kamaratok co este len ledva maju obciansky a uz toho prezili ozaj moc=drogy,cigarety (ale to uz je bezne u vsetkych deti, je to pre nich taka samozrejmost v partii),alkohol,sex.Kazdy vikend zje*ana v bare na mol.
A rodicia to maju na haku.
Svet sa v poslednej dobe vyvija velmi zle.Sa mi vidi, ze uz o par rokov budu deti od 10 rokov pit,fajcit a robit podobne veci.
Vec na zamyslenie.
Mam par takych kamaratok co este len ledva maju obciansky a uz toho prezili ozaj moc=drogy,cigarety (ale to uz je bezne u vsetkych deti, je to pre nich taka samozrejmost v partii),alkohol,sex.Kazdy vikend zje*ana v bare na mol.
Svet sa v poslednej dobe vyvija velmi zle.Sa mi vidi, ze uz o par rokov budu deti od 10 rokov pit,fajcit a robit podobne veci.