hehe pekna hlupost tusim to bolo mozne kedysi ale novym diskom sa to nestaneElement napísal:4 Smoake by si sa len cudoval ze cim, staci ked vypneš comp tak ze podrziš gombik a nie cez ponuku start hlavicka ktora cita disk necakane rychlo klesne skrabne nejjake boot sektor na disku a a on je dead...![]()
pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Smoake
Star
aj som spravil to co pises ale ziadna odozva vsetko postarom:(makecommo napísal:tento problem robi ramka ak mas dve tak skus vybrat jednu alebo druhu a tak zistis ktora to je a system nabehne a ten hdd na 99,99% ja som to prekladal a ne raz a zaujimave ze nabehol len sa musi preinstalovat s dovodu inneho HW ktori je na doske lebo ten je uz nainstalovany posledne som daval zo semprona na pentium a tot naskocil jedna vec je kecat a druha vyskusat.
-
krija
VIP
asi sa pytas mnatriple napísal:prečo by sa nespustil win z tohto disku .. ked odpojí kamarát svoj a pichne tam tento tak ak je vše okey tak sa to spustí ale podla mna sa to nespustí lebo v oboch prípadoch aj ked je na shit disk alebo win tak sa to nespustí.. ale mna by to tiež napadlo zobrať disk ku kamarátovi
-ina MoBo
-ina chipova sada (nforce, sis, intel, via)
-ina graf. karta (amd-ati, nvidia...)
je mozne, ze windows nabehne, ale na co by som to skusal? ked hned na zaciatku by som musel odklikavat sprsku okien s chybovym hlasenim a nakoniec by to islo aj tak do blue?
PRECO SA TI RESTARTUJE PC HNED PO STARTE :)
Ked ti restartuje pocitac hned po zapnuti mas chybnu RAMKU skus ju vymenit z anejaku dobru a uvidis. alebo restartuj bios