pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!

Informácie o software, ankety...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Element napísal:4 Smoake by si sa len cudoval ze cim, staci ked vypneš comp tak ze podrziš gombik a nie cez ponuku start hlavicka ktora cita disk necakane rychlo klesne skrabne nejjake boot sektor na disku a a on je dead... :roll:
hehe pekna hlupost tusim to bolo mozne kedysi ale novym diskom sa to nestane :wink:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

vendo napísal:hehe pekna hlupost tusim to bolo mozne kedysi ale novym diskom sa to nestane :wink:
presne a ja som mal staryy :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

prečo by sa nespustil win z tohto disku .. ked odpojí kamarát svoj a pichne tam tento tak ak je vše okey tak sa to spustí ale podla mna sa to nespustí lebo v oboch prípadoch aj ked je na shit disk alebo win tak sa to nesputstí.. ale mna by to tiež napadlo zobrať disk ku kamarátovi
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

makecommo napísal:tento problem robi ramka ak mas dve tak skus vybrat jednu alebo druhu a tak zistis ktora to je a system nabehne a ten hdd na 99,99% ja som to prekladal a ne raz a zaujimave ze nabehol len sa musi preinstalovat s dovodu inneho HW ktori je na doske lebo ten je uz nainstalovany posledne som daval zo semprona na pentium a tot naskocil jedna vec je kecat a druha vyskusat.
aj som spravil to co pises ale ziadna odozva vsetko postarom:(
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

triple napísal:prečo by sa nespustil win z tohto disku .. ked odpojí kamarát svoj a pichne tam tento tak ak je vše okey tak sa to spustí ale podla mna sa to nespustí lebo v oboch prípadoch aj ked je na shit disk alebo win tak sa to nespustí.. ale mna by to tiež napadlo zobrať disk ku kamarátovi
asi sa pytas mna :roll: lebo nemusi sa jednat o dva pocitace s rovnakym hardwareom, hlavne co sa tyka vyrobcov jednotlivych komponentov.
-ina MoBo
-ina chipova sada (nforce, sis, intel, via)
-ina graf. karta (amd-ati, nvidia...)
je mozne, ze windows nabehne, ale na co by som to skusal? ked hned na zaciatku by som musel odklikavat sprsku okien s chybovym hlasenim a nakoniec by to islo aj tak do blue?
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

ludia mam uz 2 tyzdne novy Win (Win XP Pro >neoficialny SP3>Wesmois) a je zatial bez problemov ani sa mi este nestalo ze sa restartuje comp pri zapinani takze to bolo tym Windowsom.THANK YOU!
sexos181
Novice
Novice

PRECO SA TI RESTARTUJE PC HNED PO STARTE :)

Príspevok od používateľa sexos181 »

Ked ti restartuje pocitac hned po zapnuti mas chybnu RAMKU skus ju vymenit z anejaku dobru a uvidis. alebo restartuj bios
Napísať odpoveď