Svrbiace vyrážky ( ochvaty )

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
n1^
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Svrbiace vyrážky ( ochvaty )

Príspevok od používateľa n1^ »

V poslednom "čase" asi od leta sa mi robia po tele ochvaty ( svrbiace vyrážky ) . Urobia sa mi aj 2-3 na raz . :? Pýtal som sa aj kožnej lekárky odpovedala, že je to z jedla... :roll: Čo si myslite o tom ? Naozaj je to z jedla ? Robia sa aj vám ?

// n1^ edit : A po zahojení zostávajú fľaky . :(
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Mozno napisem hlupost, ale aj tak. Moja sestra nemoze jest orechy, vobec. Zje orech a spravia sa jej, ale na tvari vyrazky, ktore ma aj teraz, a musi to stale cistit niecim, aby sa to umiernilo (ma ist na nejaku operaciu, ci co).
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Akne to nie je, ze ? Moze to byt vselico. Alergicka reakcia na stravu alebo chyba imunitneho systemu (niecim narusena - napr. roznymi mykozami).
Vacsina koznych lekarov dava na vyrazky vselijake masticky a pritom 90% z vyrazok su systemoveho razu a nie kozneho.
Len tak pre srandu, skus na par dni vyradit absolutne vsetko sladke (aj ovocie), vsetko z muky (akejkolvek, nielen ), kvasene, mliecne ... no vela toho nebudes moct, ale aspon zistis ci je to kozna choroba :D Skus zeleninku, ryby, kura ..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Svrbiace vyrážky ( ochvaty )

Príspevok od používateľa P3Bo »

n1^ napísal: ...Pýtal som sa aj kožnej lekárky odpovedala, že je to z jedla... :roll: Čo si myslite o tom ? Naozaj je to z jedla ...
Niesom si isty ale je to dost pravdepodobne bol som na lieceni kde mi zistili jednu chorobu a bol som odstaveny od sladkeho a mastnych jedal. Takmer som zomrel ze nemam svoju stravu ale musi sa uznat ze sa mi ohromne precistila plet. A nasledne som prisiel domov a behom jedneho mesiaca som bol tam kde predtym! Odvtedy verim ze spravnou zivotospravou sa da vselico porobit ako s pletou tak aj celkovo so zdravim. :)
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

P3Bo napísal:Niesom si isty ale je to dost pravdepodobne bol som na lieceni kde mi zistili jednu chorobu a bol som odstaveny od sladkeho a mastnych jedal. Takmer som zomrel ze nemam svoju stravu ale musi sa uznat ze sa mi ohromne precistila plet. A nasledne som prisiel domov a behom jedneho mesiaca som bol tam kde predtym! Odvtedy verim ze spravnou zivotospravou sa da vselico porobit ako s pletou tak aj celkovo so zdravim. :)

Celá rodina mala ochvaty ale im to ustúpilo, už majú len sem tam ( Aj ja ). :) Ja sa pýtam z čoho to môže byť, aký mate na to názor . :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Tak ako bolo spomenute ... bud stravovacimi navykmi, alebo dakou mykozou :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No a to ti tá kožná lekárka neurobila nejaké ďalšie vyšetrenia? Ak je to niečo, čo ťa dosť obmedzuje a otravuje, určite zájdi na nejaké alergické testy, tam ti najlepšie vedia zistiť, z čoho to môžeš mať.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

P3Bo napísal: Odvtedy verim ze spravnou zivotospravou sa da vselico porobit ako s pletou tak aj celkovo so zdravim. :)
Tak,tak-sväta pravda :smt048 .
Napísať odpoveď