// n1^ edit : A po zahojení zostávajú fľaky .
Svrbiace vyrážky ( ochvaty )
Svrbiace vyrážky ( ochvaty )
V poslednom "čase" asi od leta sa mi robia po tele ochvaty ( svrbiace vyrážky ) . Urobia sa mi aj 2-3 na raz .
Pýtal som sa aj kožnej lekárky odpovedala, že je to z jedla...
Čo si myslite o tom ? Naozaj je to z jedla ? Robia sa aj vám ?
Akne to nie je, ze ? Moze to byt vselico. Alergicka reakcia na stravu alebo chyba imunitneho systemu (niecim narusena - napr. roznymi mykozami).
Vacsina koznych lekarov dava na vyrazky vselijake masticky a pritom 90% z vyrazok su systemoveho razu a nie kozneho.
Len tak pre srandu, skus na par dni vyradit absolutne vsetko sladke (aj ovocie), vsetko z muky (akejkolvek, nielen ), kvasene, mliecne ... no vela toho nebudes moct, ale aspon zistis ci je to kozna choroba
Skus zeleninku, ryby, kura ..
Vacsina koznych lekarov dava na vyrazky vselijake masticky a pritom 90% z vyrazok su systemoveho razu a nie kozneho.
Len tak pre srandu, skus na par dni vyradit absolutne vsetko sladke (aj ovocie), vsetko z muky (akejkolvek, nielen ), kvasene, mliecne ... no vela toho nebudes moct, ale aspon zistis ci je to kozna choroba
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Svrbiace vyrážky ( ochvaty )
Niesom si isty ale je to dost pravdepodobne bol som na lieceni kde mi zistili jednu chorobu a bol som odstaveny od sladkeho a mastnych jedal. Takmer som zomrel ze nemam svoju stravu ale musi sa uznat ze sa mi ohromne precistila plet. A nasledne som prisiel domov a behom jedneho mesiaca som bol tam kde predtym! Odvtedy verim ze spravnou zivotospravou sa da vselico porobit ako s pletou tak aj celkovo so zdravim.n1^ napísal: ...Pýtal som sa aj kožnej lekárky odpovedala, že je to z jedla...Čo si myslite o tom ? Naozaj je to z jedla ...
P3Bo napísal:Niesom si isty ale je to dost pravdepodobne bol som na lieceni kde mi zistili jednu chorobu a bol som odstaveny od sladkeho a mastnych jedal. Takmer som zomrel ze nemam svoju stravu ale musi sa uznat ze sa mi ohromne precistila plet. A nasledne som prisiel domov a behom jedneho mesiaca som bol tam kde predtym! Odvtedy verim ze spravnou zivotospravou sa da vselico porobit ako s pletou tak aj celkovo so zdravim.
Celá rodina mala ochvaty ale im to ustúpilo, už majú len sem tam ( Aj ja ).
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak,tak-sväta pravdaP3Bo napísal: Odvtedy verim ze spravnou zivotospravou sa da vselico porobit ako s pletou tak aj celkovo so zdravim.