OK, s poriadkom zacni v amerike, a to od spominanych viz. Ani sa nemusia pre nas zrusit, len nech sa u nas pre amikov zavedu v rovnakej vyske vzhladom k priemernemu platu, ako pre nas v amerike. Inak osobne nemam potrebu ist do statu, kde ked nedam ruky pri cestnej kontrole na volant ma zastrelia, ako aj ked zabludim na cudzi pozemok. Rovnako kde je najviac dusevne chorych, samovrazd(neviem ci nie po japonsku?), a kde sa skvari na el. kreslach najviac z toho scvoknutych.Les napísal:... A potom by ste chceli, aby kazdemu Slovakovi vydali vizum do USA... ... Len jedno ma strasne sere a to je to, ze vam tu musi prist American, aby vam tu urobil poriadok... Jaj kolko roboty ma este caka !!!
Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.
Re: Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.
daco hej...proste les je čudak a ja ho velmi nemam rad ale toto mu vyslo a je to pravda len to netreba brat doslovne....na slovensku su taky ludia ze si zavidia aj nos medzi ocami...hojko napísal:skura3: Cital si aj Lesove vyjadrenia v casoch, ked sa aktivne zapajal do diskusii a opisoval Slovensko???
ja ani neviem o com to tu vlastne tocite ... ved je jasne ze kazda krajina ma svoje zle ale aj dobre stranky ... to co pisal les viac menej ani pravda asi nieje ale z casti monzo ... alel bolo tu halvne pisane o tych zlych strankach , urcite slovensko nieje tou najlepsou krajinou na svete .. to urcite nie ... ale k usa ... kazdy druhy den si mozeme v spravach pozriet ze na nejakej zakladnej skole nejake debilne americke decko ktore ako vacsina americanov by nevedelo na mape ukazat ani len afriku niekoho odstreli (pravdepodobne preto ze jeho spoluziaci maju 130 kg a on ma 180 alebo ze su len priemerny obcania a jeho matku ktora je asi 10 krat rozvedena nechcu v nemocnici operovat lebo nema dostatocnu poistku) zbranou ktoru ukradol rodicom ( tu maju doma len tak zo srandy) a predtym sa samozrejme uplne zdrogovel drogami co ukradol svojej starsej sestre ktora je uz asi tak od 12 rokov sexualne aktivna
toto co som napisal je samozrejme uplny vymysel
ale zda sa mi to podobne tomu co pisal les
vytiahol som som len tie najhorsie veci co sa verejne zname .... urcite tym nechcem povedat ze to stale plati ... je to asi take iste ako pisat ze som nasiel v krikoch kostru labute 
toto co som napisal je samozrejme uplny vymysel
To s tou ip-ckou som uz niekde na fore cital, ze si to hojko pozeral.eritrocit napísal:Vincko, Vincko. Ty si teda objavil Ameriku. Les je Les a o amerike on nemá ani páru. Totižto ani jedna jeho IP adresa z ktorej písal na fórum nie je z ameriky, ale všetky sú slovenskej národnosti.
Ale už to nechajme, lebo si na nás zoberie svoju strieľajúcu kravatu a budeme mať pochlebe
Hojko: verim tomu ze s tym reznom sa to na slovensku robi, alebo nejaky iny sposob robenia si srandy zo zakaznikov na ich ucet