Digital napísal:LoL ! Jak možeš porovnávať Anarchiu s Fašismom v ludskych pravach ! To jak ta napadlo preboha ! To čo tu raste na našom Slovensku
Viem že sa to neda poronavat ja som iba udal priklad.Podla mna su anarchisti a ANTIFA obyčajné nuly,grázly,nespratníci,nevychovanci čo musia vždy vyskakovat.
MGSnake napísal:Viem že sa to neda poronavat ja som iba udal priklad.Podla mna su anarchisti a ANTIFA obyčajné nuly,grázly,nespratníci,nevychovanci čo musia vždy vyskakovat.
a videl si ty uz niekedy nacistu?normalneho vyholeneho nacka??vyzera ze este asi nie...
ANTIFA čo máš proti antifa, to fakt nechápem to vyznelo akokeby, že radšej máš náckov a fašistov ako ľudi proti rasizmu a fas., nac. ..., nechápem, čo ti vari niečo urobili?? Ak nie tak ver, že ťa napadne skôr dáky nácek s partiou ako antfa (ak nie si nácek )
Ja ako som už napisal niesom za žiadne spolky ani organizacie.Ale poznam par nackov a aj par ATIFA a poviem vam jedno.Ľudia z Antifa mi vraveli že ako možu policajti nechat nackov na pokoji,že mali by ich pozatvarat.Ja si myslim že by ich mali pozatvarat ale ked ich tak potom aj Antifu lebo obidve organizacie su podla mna extremisticke.Škodia ludom a ničia čo im pride do cesty.Videl som video z Čiech(Otrokovice 13.januar) čo Antifa zautočila na tych ludi čo mali pochod mestom a čo boli za zmyznutie drog a nasilia z českych ulic.Antifa ich bezdovodne napadla.to sa mi nepači.
zober si to tak.keby neboli nackovia nebola by ani antifa
//edit:som pozrel nejake video z otrokovic a musim zhodnotit ze tam antifa nenapadla az tak nevinnych ludi
možno maš pravdu no ja s tym nič nenarobim že su nackovia je to ich štýl a ked si myslia že je to spravne tak nech sa pači.A možno že mate pravdu že skor vas zmlati nacko jak antifa ale neviem prečo mne viac nereže antifa.Podla mna su to feťaci a zhulenci čo nevedia čo chcu.