Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ahojte ja sa chcem poradiť v skole som za buchol do jednej baby som do nej cely blázon nemožem na nu prestať myslieť no neviem nabrat odvahu a povedať jej čo k nej cítim a je tu aj další problém ma frajera ja mám 17 ona 18 a jej frajer má auta a tak okolo 20 teda vážne tažká konkurencia chodia spolu už vyše roka čo by ste na mojom mieste robili skúsili by ste to risknúť alebo to nechali tak ..............problém je v tom že ja na nu stále myslím asi som sa vážne zaľúbil :smt057
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mozno by si sa jej mal prihovorit. Nebude najlepsie ak jej hned zhurta povies ze ju milujes ona ti totizto povie ze lubi ineho a nemoze ho nechat len tak ( vlastna skusenost ) . Skus sa jej zacat viac venovat a prekonat prvotny strach po nejakej dobe jej to povedz. :)
slavo120
Professional
Professional

Heh dalsi problém poznáme sa len zvidenia len pár krát som s nou hovoril a nemám veľa príležitostí si s nou pokecať lebo ju stretávam len v škole a tam sa stále vykecáva s kamarátkami a vtedy tam predsa nemožem nabehnúť a preto by som chcel vedieť či jej to mám proste povedať lebo veľa príležitostí mať asi nebudem a ma aj vážnu známosť mám právo jej to vobec kaziť ????
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Po pravde na to pravo nemas ale mal by si to aspon vyskusat lebo to neskor budes mozno lutovat. :? Ste z jednej skoly urcite mate nejakych spolocnych znamych dajak sa posnaz aby ste sa blizsie spoznali. A hlavne ked ju vidis tak neciv jak kus vola ale nieco zo seba vykokci aby si ta vsimla a postupne sa s nou zoznamuj . Je to zatial len platonicka laska. Nemas co stratit :)
slavo120
Professional
Professional

Hej sak ja som ju spoznal cez jednu moju kamaratku co je s nou spoluziacka a ona mi v tom pomáha inač by som ju asi ani vobec nepoznal a to co pises ze nečum ako kus vola tak uz sa mi to stalo ked som s nou prvy krát hovoril tak som zo seba dosatl len jednu vetu a ona tak namna kukala no vážne zážitok :oops: dobre že zazvonilo a musela ísť na hodinu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Viem co prezivas ale musis si uvedomit ze je to len dievca ( sice to ktore lubis ) ale tiez sa chce zabavit a viest plnohodnotnu debatu. Mozno by bolo vyhodnejsie niekde na diskoteke kde by si daco do seba mohol hodit na zvysenie sebavedomia. :wink:
slavo120
Professional
Professional

NO lenze ju na diskotéke tažko zohnám ona ani nebýva v tom istom meste ako ja len do školy chodí tej istej a po diskotékach asi moc nechodí aspoň som nepostrehol ona asi skor sa váľa dakde so svojím priateľom normálne keď nanu myslím tak ma ide roztrhnúť že niekoho má ja viem že je to blbé a mal by som jej dopriať keď ju mám rád ale proste mi to nedá......... a čas stále beží a ja nechcem zistiť že už je neskoro a nič som neurobil aspoň to skúsiť.......mi máme teraz prázdniny tak zase ju týždeň neuvidím a zaten čas može na mna úplne zabudnút a preto musím niečo urobiť čo najskor
slavo120
Professional
Professional

Mne sa zdá že ona aj vie čo k nej cítim lebo jej to asi povedala kamarátka ale i tak by bolo lepšie si s nou prehovoriť a skúsiť niečo pri najhoršom ma odrype ale aspoň niečo skusim a budem vedieť ako na tom som si myslím co by ste robili vy lebo ja nanu nemožem nemysliet a občas ma ide z toho roztrhnúť
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pochybujem ze ta nejak surovo odkoopne pretoze tym ze ju lubis si jej minimalne zlepsil naladu ono je to podla mna pre kazdeho cloveka pekne ked vie ze ho niekto lubi ale proste potom pride ten pocit sklamania ze jej (mu ) nemozes povedat to iste . Ona ta bude mat rada minimalne ako kamarata. Bud rad ze niekoho ma. Bol som v rovankej situacii ako ty akurat ta moja nemala chlapca a ked sa ju pokusal balit iny alebo sa len obzrela za niekym tak som toho dotycneho skoro zabil .Problem bol v tom ze nikdy mi nepovedala surovo nie ale vacsinou iba " nikdy nehovor nikdy " -Uz ju vsak nechcem trvalo to dlho ale momentalne si rozumieme lepsie ako kedykolvek predtym a porozpravam sa s nou o vela veciach o ktorych sa nerozpravam ani s najlepsim kamosom . Najdi si ine dievca to je jedina rada ktoru ti mozem dat. Mozno si povies ze je to somarina ze chces iba ju ale pokus sa o nieco u ineho dievcata a uvidis ake to bude krasne ked ti poviedievca ze ta lubi :)
slavo120
Professional
Professional

Tak dik za radu ja proste chcem s nou si o tom pokecať človek nikdy nevie čo keď mi dá šancu (i keď vážne pochybujem) a ako kamarátku by som ju bral aj tak stále na nu myslím a ani to by nebolo málo no viac z toho asi nebude ona má svojho frajera rada a myslím že i keby nikoho nemala šancu mi nedá..............a ako hovoríš ukáže sa niekdo lepší nový kto sa mi zase zapáči len keby bol niejaký liek nato ako ju dostať z hlavy :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:..... len keby bol niejaký liek nato ako ju dostať z hlavy :?
Jediny liek aky existuje je ten ze sa dostanes medzi ludi a zacnes si hladat dievca( cim skor tym lepsie) proste ked chces tak nehladaj lasku hladaj iba niekoho pre pokecanie a uvidis vtedy ked to budes najmenej cakat sa niekto objavi. Hlavne sa moc nezameriavaj na vonkajsiu krasu pretoze mam taky dojem ze to co vidis na tej tvojej dievcine je hlavne krasa. Hladaj niekoho kto by ti rozumel asi tolko :)
slavo120
Professional
Professional

Tak v tom sa míliš ona neni škaredá ale zase není to nijaká krásavica proste normálne dievča a aj ja sám som sa čudoval že ako ju možem mať vlastne tak rád keď ju ani nepoznám ale tak asi to bude láska na prvý pohľad srdcu ne prikážem no čo už.........asi skúsim zaloviť v iných vodách no vážne neviem či na niekoho narazím..........a ešte k tomu mi v škole sme taký "skvelý kolektív" a všetci vedia že sa mi páči a vždy keď ide okolo tak majú také uštipačné reči typu : "slavo žena ti ide" úplne jak debili sa správajú a ona to počuje aj vidí ako sa uškŕňajú tak čo si potom o mne pomyslí keď mam takých "kamarátoch"
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Poznam to :lol: nemyslia to zle iba si ta doberaju. A jedna vec ...na pravu lasku treba dvoch :)
slavo120
Professional
Professional

No sak jasne ze nie hned zhurta jej to poviem aj tak to uz tuši :) ale povedat jej to musím tak či tak veď to nemožem nechať takto nie a predsa len to vyznie inak keď to bude počuť odo mna a nakoniec možme byť dobrý kamaráti (aspoň dúfam)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Mozem sa ta daco spytat okonenipica? Od koho by si cakal pozitivnu odozvu skôr na vetu : " Milujem Ťa ! " Od dievcata ktore sa s tebou takmer nikdy nerozpravalo alebo od dievcata s ktorym travis vacsinu svojho volneho casu ?
slavo120
Professional
Professional

Tak asi skor od dievcata s ktorym travim svoj volny cas to ano sak aj take mam ale to su proste kamaratky ona je pre mna ina a ja necakam ze mi padne ku noham (i ked mohla by :D ) no dajak to uz dopadne dufam ze v ramci moznosti dobre
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Pozri stratit nemožeš nič chybal by pričiel jej čavo za tebou a začal ti to "vysvetlovať".A to že ma auta to nič neznamena.Ak to dievča nieje povrchné tak jej určite nebude vadiť že ty auto nemaš.Určite sa jej prihovor a najpr sa stan jej kamaratom.Ked zisti že s tebou je jej lepšie nechá ho tak.Alebo počkaj na chvílu ked im to vo vztahu zaškrípe a vtedy zasiahni. :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

P3Bo napísal:Mozem sa ta daco spytat okonenipica? Od koho by si cakal pozitivnu odozvu skôr na vetu : " Milujem Ťa ! " Od dievcata ktore sa s tebou takmer nikdy nerozpravalo alebo od dievcata s ktorym travis vacsinu svojho volneho casu ?
Prepac asi sa nieco prerusilo. Ja som ta pochopil tak, ze si isiel za niakym dievcatom s ktorim sa ledva poznas a povedal si jej ze ju milujes :D

(mam 40 teplotu tak prepac)

edit: 39,5 :)
slavo120
Professional
Professional

Ok spravne nacasovanie moze byt dobra zbran to ano :D a hlavne nech sa to uz pohne ja ju budem brat aj ako kamaratku ako sa hovori clovek nikdy nevie ako to dopadne...........a pokazit to uz viac nemozem sak nas prvy rozhovor bol teda poriadny trapas tak teraz sa schopit a idem do toho :)
slavo120
Professional
Professional

A vy by ste ako zacali rozhovor s nou klasicky ako sa mas ?? co robis aky si mala den alebo nieco extra ??? nechcem aby som sa zase zasekol lebo to by bolo uz vazne zle po 2krat a ako chalan musim daco hovorit aby rec nestala
Napísať odpoveď