Ako zacat s dievcatom ked sa nepoznate
Re: Pomoc
kebyze ty chodis s niekym vyse roka a niekto ti zacne balit babu co by si mu spravil, sak sa priznaj!!! pochybujem ze by si to nechal len tak!!!slavo120 napísal:problém ma frajera ja mám 17 ona 18 a jej frajer má auta a tak okolo 20 teda vážne tažká konkurencia chodia spolu už vyše roka:smt057
ja som to tam ešte chcel dopisat že počkaj kym sa rozidu ale podla mna ked im to zaškripe tak ona bude zronena,smutna a vtedy by nabehol on a utešil ju a ona by zistila že je fajn.robinkoo napísal:tak tato rada sa mi moc nepaci!!! pockaj si a ked sa uplbne rozidu vtedy zasiahni inac zasiahne on teba
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Treba si ujasnit fakty ked za nim pride jej frajer a poriesi si to s nim rucne strucne tak jej len dokaze ko velmi ju ma rad aspon ja to tak vidim ze ona svojho frajera zacne este viac lubit .... to treba moc opatrne do toho ist menej napadne nez ju hned niekde pozvat alebo tak staci ked jej najprv zacnes zdravit a pomaly sa jej budes pytat kam chodi a tak (myslim ze jedinnou cestou je najst nieco co vas bavi obidvoch inac s nou nemas o com kecat )
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nie som nepovedal cakat myslim ze som to tu napisal uz x-krat musis sa z nou blizsie zoznamit. Ak to povies prilis skoro tak ta odkopne a riskujes ze za tebou dobehne jej frajer a nakope ta ak pride ta spravna a ty to povies tak tym len ziskas a ked pride nahodou jej frajer tak bude podla mna aspon vyzerat ako niekto kto ju obmedzuje a prinajmensom dost agresivny clovek... Musis sa najprv zacat snazit toto je uz velmi keby keby si preskocil hlavne prvu vec a to je rozhovor s nou 
myslim ze ked sa niekto s niekym cerstvo rozide, sice ju rychlejsie zmotas ale nebude to v pohode ja by som jej dal cas aspon tak mesiac lebo zbytocne sa zmotas!!! a budes pri nej a ona bude rozmyslat este nad byvalym rok je rok chapes asi si na seba dost zvykli...moj nazorMGSnake napísal:ja som to tam ešte chcel dopisat že počkaj kym sa rozidu ale podla mna ked im to zaškripe tak ona bude zronena,smutna a vtedy by nabehol on a utešil ju a ona by zistila že je fajn.
-
midnight_man
Guru
all
Zobral si mi to priamo z ust,, Nehrn sa ua nikym ak sa "cerstvo rozide,,neskonci to dobre,,prve chvilky su sice take ze hned niekoho ineho,,ale neskor ked sa jej to ulezi v hlave,,zacne rozmyslat nad byvalim,,no ty sa uz "namotas" a neskoncis dobre,,takze ti odporucam zatiahnut rucnu! hned,,cakat...nic nepokazisrobinkoo napísal:myslim ze ked sa niekto s niekym cerstvo rozide, sice ju rychlejsie zmotas ale nebude to v pohode
-
midnight_man
Guru
alll
Sory troska som predbehol dopredu...myslis ze je dobre riesenie namotat sa ,,,lebo ked spravne vyuzije situaciu tak ta babena by si s nim mozno aj zacala,,ak je cerstvo rozidena,,,ale neskor by zacala rozmyslat nad byvalim a zaver asi ves..ale to zas predbieham,,,nech skusi byt jej kamaratom,,dobrym kamaratomP3Bo napísal:som sa zasmial teraz on este s nicim nezacal a uz koncit ?? Neviem ci to je najlepsie riesenie