Milovať vs. Ľúbiť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Co je podla vas viac?

Milovať
251
85%
Ľúbiť
45
15%

Celkom hlasov: 296

mmichall
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mmichall »

ja si myslím že je to jedno. Ide tu o viac ako slová. To sú len poskladané písmená do slova ktoré by to malo vyjadriť. Pokiaľ to človek myslí úprimne a zo srdca tomu druhému nezáleží na tom ako to poviem. A každému vyhovuje niečo iné.
môj názor: striedajte to čo poviete partnerke/ovi niekedy sa hodí to inokedy to na to ale musíte príst sami :) :)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Niekdo ti povie "MILUJEM TA" -No co je to platne ked to nemysli vazne?
Niekdo ti povie "MAM TA RAD" -No mysli to uprimne,,v tomto pripade je to viac ako Lubim ta..milujem ta,,Zalezi na tom cloveku,,na tej situacii pretoze slovo MAT RAD moze mat ovela vacsiu vahu ako LUbim ta,,milujem ta,,Kazdy tomu priklada inu dolezitost,,je to INDIVIDUALNE ;)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

P3Bo napísal:Mozno mi to zmazu ale chcem to vediet kto dal "lubiť" ?

//Som prehliadol prispevok od teba sorry uprimnaDUSA :)
ja som to dal neviem ale mne sa to slovicko paci viac a pre mna znamena rovnako ako milovat :smt050 ale mne sa to zda byt podobne priatelke vravim obe takze to tak mixujem aby sa nestalo ze jedno nepoviem a druhe hej :)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

neviem ci si myslim spravne,ale podla mna mozes milovat len osobu, sktorou si mal uz nieco viac ako len bozky a dotyky, cize sex..az vtedy mozes hovorit,ze niekoho milujes..a pravdaze,musis to aj citit..je to silnejsi cit..si myslim a aj to tak citim :twisted:
midnight_man
Guru
Guru

all

maryinka napísal:podla mna mozes milovat len osobu, sktorou si mal uz nieco viac ako len bozky a dotyky, cize sex..az vtedy mozes hovorit,ze niekoho milujes.
Ehm,,no s tymto nemozem suhlasit... :-D kedze nemam na to este roky,,a predsa si myslim ze milujem ;) nemyslim ze to zalezi od sexu koho milujeme a koho nie,,sex za zaobide bez lasky...laska bez sexu(ked narazam na maldsich ludi) cize na mna,,,u mna sa to zaobide zatial aj bez toho,, tot odomna vse
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

maryinka napísal:neviem ci si myslim spravne,ale podla mna mozes milovat len osobu, sktorou si mal uz nieco viac ako len bozky a dotyky, cize sex..az vtedy mozes hovorit,ze niekoho milujes..a pravdaze,musis to aj citit..je to silnejsi cit..si myslim a aj to tak citim :twisted:
velmi dobre povedane milujes osobu pri ktorej citis ze bez nej uz sa zit neda je to proste polovicka tvojho tela spriaznena dusa milacik a proste vsetko najkrajsie na tomto svete a pre teba dokonale toto vswetko = milovat niekoho , lubit mozes aj rodicou a tak ale lubit ako lubit pozor tiez vyssie povedane kazdy to slovicko vravi inak napr ja som to rodicom asi ani nepovedal ze ich lubim pretoze ja ked lubim tak priatelku a potom ju zacnem milovat rodicov mam rad, velmi rad :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja nemilujem momentálne nikoho ale veľmi ľúbim kuraciu polievku...

asi tak.
midnight_man
Guru
Guru

all

Te-wei napísal: veľmi ľúbim kuraciu polievku...
:lol: :lol: to musi byt zaujimaveeee :-D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Te-wei napísal:Ja nemilujem momentálne nikoho ale veľmi ľúbim kuraciu polievku...
asi tak.
a dvojstranova diskusia moze ist dpc, ty si to tu vybalil jasne a strucne :aasmile29:
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

milovat ma pre mna vacsiu vahu ako lubit....ale viac sa mi paci slovicko lubit :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Mat rad
Lubit
Milovat

Ak to myslis skutocne vazne..vsetky su cenne.. ak len predstieras alebo sa s tym zahravas su vsetky bezcenne a ublizuju :wink:
mixalko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ľúbim ťa

Príspevok od používateľa mixalko »

My máme s mojou ženou zachované toto vyznanie. Ale je pravda, že láska sa dá a vyjadruje 1000 inými spôsobmi.
Niekto mi raz povedal:

Milovať môžeš viacerých, ale ľúbiť iba jedného /nu
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

P3Bo napísal:Ked to myslis vazne tak je to rovnako myslim. A laska sa da vyjadrit viac krat ako tymito dvoma slovami si myslim ze je to dajak dost otrepane stale hovorit dievcatu : " Ľubim Ta " da sa to vyjadrit aj milionkrat inac . :wink:
a ako inač sa to dá....??? aké iné praktiky poznáš :P :P :P
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

neo250 napísal:a ako inač sa to dá....??? aké iné praktiky poznáš :P :P :P
tym ako sa spravas , tym co robis , co povies ako to povies zalezi rozne od situacie moznosti je neurekom :wink: , ale aj slovicko LUBIM TA je cenne ak je zo srdca :) ............................................... aaa inac to si cakal ze ti tu niekto napise navod ako inak vyjradrit to slovo(respektive pocit na srdci ) ? :D
midnight_man
Guru
Guru

ty vole to si co vytiahol :D este lustin prispevok tu vidim :D no fasa....k teme :D je to hratka so slovickami nic ine...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

slavo120 napísal:tym ako sa spravas , tym co robis , co povies ako to povies zalezi rozne od situacie moznosti je neurekom :wink: , ale aj slovicko LUBIM TA je cenne ak je zo srdca :) ............................................... aaa inac to si cakal ze ti tu niekto napise navod ako inak vyjradrit to slovo(respektive pocit na srdci ) ? :D
nemyslel som navod ale ma to zaujímalo, že aké praktiky :lol: :lol: :lol:
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Je to asi ťažko povedať ale ľúbiť môžeme vela vecí. Proste ľúbiš nejake jedlo, vec ale aj osobu. Ale keď sa povie milovať to by sa malo skôr týkať viac človeka, lebo to je asi čosi viac ako ľúbiť. Milovať jednu osobu :). Aj keď niekomu povieš milujem ťa tak to vyznie krajšie :oops: . :smt050
leo235
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa leo235 »

No neviem ako to je v skutocnosti:) Ale ja som si to vzdy predstavoval tak, ze Lubim ta je nieco ako "I love you" a Milovat je nieco ako "Fall/Be in love with"...

Nic to sice neriesi ale tak ja si vsetko prirovnavam ku anglictine:)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

fall in love znamena zalubit sa a be in love znamena byt v stave zalubenosti ;)
midnight_man
Guru
Guru

Je mi jedno ci jej poviem milujem ta zlato :) alebo lubim ta milacik. Ona vie ako to myslim :)
Napísať odpoveď