môj názor: striedajte to čo poviete partnerke/ovi niekedy sa hodí to inokedy to na to ale musíte príst sami
Milovať vs. Ľúbiť
ja si myslím že je to jedno. Ide tu o viac ako slová. To sú len poskladané písmená do slova ktoré by to malo vyjadriť. Pokiaľ to človek myslí úprimne a zo srdca tomu druhému nezáleží na tom ako to poviem. A každému vyhovuje niečo iné.
môj názor: striedajte to čo poviete partnerke/ovi niekedy sa hodí to inokedy to na to ale musíte príst sami

-
midnight_man
Guru
all
Niekdo ti povie "MILUJEM TA" -No co je to platne ked to nemysli vazne?
Niekdo ti povie "MAM TA RAD" -No mysli to uprimne,,v tomto pripade je to viac ako Lubim ta..milujem ta,,Zalezi na tom cloveku,,na tej situacii pretoze slovo MAT RAD moze mat ovela vacsiu vahu ako LUbim ta,,milujem ta,,Kazdy tomu priklada inu dolezitost,,je to INDIVIDUALNE
Niekdo ti povie "MAM TA RAD" -No mysli to uprimne,,v tomto pripade je to viac ako Lubim ta..milujem ta,,Zalezi na tom cloveku,,na tej situacii pretoze slovo MAT RAD moze mat ovela vacsiu vahu ako LUbim ta,,milujem ta,,Kazdy tomu priklada inu dolezitost,,je to INDIVIDUALNE
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som to dal neviem ale mne sa to slovicko paci viac a pre mna znamena rovnako ako milovatP3Bo napísal:Mozno mi to zmazu ale chcem to vediet kto dal "lubiť" ?
//Som prehliadol prispevok od teba sorry uprimnaDUSA![]()
-
midnight_man
Guru
all
Ehm,,no s tymto nemozem suhlasit...maryinka napísal:podla mna mozes milovat len osobu, sktorou si mal uz nieco viac ako len bozky a dotyky, cize sex..az vtedy mozes hovorit,ze niekoho milujes.
-
cORP.
Addict
velmi dobre povedane milujes osobu pri ktorej citis ze bez nej uz sa zit neda je to proste polovicka tvojho tela spriaznena dusa milacik a proste vsetko najkrajsie na tomto svete a pre teba dokonale toto vswetko = milovat niekoho , lubit mozes aj rodicou a tak ale lubit ako lubit pozor tiez vyssie povedane kazdy to slovicko vravi inak napr ja som to rodicom asi ani nepovedal ze ich lubim pretoze ja ked lubim tak priatelku a potom ju zacnem milovat rodicov mam rad, velmi radmaryinka napísal:neviem ci si myslim spravne,ale podla mna mozes milovat len osobu, sktorou si mal uz nieco viac ako len bozky a dotyky, cize sex..az vtedy mozes hovorit,ze niekoho milujes..a pravdaze,musis to aj citit..je to silnejsi cit..si myslim a aj to tak citim
-
midnight_man
Guru
all
Te-wei napísal: veľmi ľúbim kuraciu polievku...
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
tym ako sa spravas , tym co robis , co povies ako to povies zalezi rozne od situacie moznosti je neurekomneo250 napísal:a ako inač sa to dá....??? aké iné praktiky poznáš![]()
![]()
-
midnight_man
Guru
-
neo250
Star
nemyslel som navod ale ma to zaujímalo, že aké praktikyslavo120 napísal:tym ako sa spravas , tym co robis , co povies ako to povies zalezi rozne od situacie moznosti je neurekom, ale aj slovicko LUBIM TA je cenne ak je zo srdca
............................................... aaa inac to si cakal ze ti tu niekto napise navod ako inak vyjradrit to slovo(respektive pocit na srdci ) ?
-
midnight_man
Guru