Casta chorobnost - please poradte

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Casta chorobnost - please poradte

Príspevok od používateľa pinacolada »

so ide o to ze niekedy som byval chory raz do roka no v poslednom case musim lietat po doktoroch ovela castejsie.byvam chory priblize raz za tri mesiace a mometalne som druhy krat chory v priebehu dvoch tyzdnov :cry: tak sa obraciam na starsich a skusenejsich o nejake rady ako tento priebeh odvratit pripadne ako chorobam ucinne predchadzat.vopred diki :smt040 :smt017
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

logicky imunitu strácaš svojím životným štýlom teda si ako ja ...

niekedy som mohol v zime chodiť do pol pása vyzlečený a nič mi nebolo ..
lenže vtedy som ešte nemal comp ...

verím, že si pochopil :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:logicky imunitu strácaš svojím životným štýlom teda si ako ja ...

niekedy som mohol v zime chodiť do pol pása vyzlečený a nič mi nebolo ..
lenže vtedy som ešte nemal comp ...

verím, že si pochopil :)
ano :( ale to je zavislost.ja sa toho neviem zbavit.a skusal som to uz parkrat.normalne s cigaretami ani alkoholom nemam problem ale na compe som fakt zavisly
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jj, presne tak, sedenim doma imunita zlenivie... proste treba chodit castejsie von... avsak neprehanat to, ako ja minule... mesiac som bol skoro furt doma, v jeden den som sa rozhodol ze pojdem do plavarne, vecer von, opat o dva dni do plavarne a na druhy den som mal 39 °C :?
btw.: chripkovych virusov je tu viac nez dost, tak aj na to bacha
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja som tiež zrastený s počítačom a chorý nebývam moc často (tak raz za dva roky). Keď nemáte dosť pohybu, tak aspoň jedzte veľa ovocia
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

priroda, ovocje [nie moc a nie na noc], biomare immuno E+ [heh dost kvalitna vecicka, ked si chcete dat dokopy imun. system, priam "zazracna"]
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

uplink napísal:priroda, ovocje [nie moc a nie na noc], biomare immuno E+ [heh dost kvalitna vecicka, ked si chcete dat dokopy imun. system, priam "zazracna"]
Tak veru,zdrava strava,ale podla mna hlavne pohyb a to aktivny=vymakat sa,vypotit poriadne aspon raz za tyzden,najlepsie nejaky sport-ja som chory nebol,ani nepamätam :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No hadam aj pochopil ze ovocie a zelenina resp.vitaminy a otuzovanie by mu malo pomoct...v opacnom pripade by mal konzultovat svoj problem s lekarkou.

Tymto cem naznacit ze tema je vycerpana a ako taka by sa mohla zamknut a nemusela tu strasit...Co vy nato? :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:No hadam aj pochopil ze ovocie a zelenina resp.vitaminy a otuzovanie by mu malo pomoct...v opacnom pripade by mal konzultovat svoj problem s lekarkou.

Tymto cem naznacit ze tema je vycerpana a ako taka by sa mohla zamknut a nemusela tu strasit...Co vy nato? :wink:
ja na to ze ee.ked bude vycerpana tak do nej nebude nikto uz prispievat a sama zapadne prachom.zatial mozu ludia poradit nejake mudre veci.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No neviem co este okrem toho co sa tu este popisalo sa moze prezentovat...

Akurat tu jeden na druheho budeme resp. budete postovat ze ktora zelenina pomaha najviac...

Sak ked isel chalan k doktorke co sa hned nespytal ze co ma robit ked je furt chory...nepoviem keby si pricvikol ko*ot do dveri ze sa hanbi o tom hovorit s nou ale toto... :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

presne toto na sebe badam aj ja... neviem ci to bude len tym sedenim pred kompom ale ciastocne urcite hej :( a to zerem vsetky druhy ovocia a ine zdrave veci proste vitaminov mam dost a pride zima a ja som permanentne chory a aj sa pritom liecim :? neviem si predstavit ako to bude vyzerat sa nejakych 5-6 generacii :o
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ja sedim za pc denne cez tyzden 15h a nic mi nie je, tym to nebude :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ako pisali hore, ovocie zelenina, ale s mierou a trosku pohybu, sportu tiez nezaskodi, tiez nie je na zahodenie biokultura (ako jogurty a pod) ved to poznas
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ano treba posilivat imunitu, heh ale co ked v piatok v krcme ti sa zas oslabis, teraz je vo vzduchu aj nejaka divna chripka, ochories vyliecis sa a asi tak za tyzden sa ti to vrati, inak davate sa zaockovavat?bo ja som nikdy nebol a chory som tak raz do roka, sak si slahni caj so slivkou+paralen sa spotis jak svina a rano si v pohode
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nevim lidi ale pri mojom lifestyle by som mal byt asi permanentne chory. akurat sedim za pc, vecer dake pivo, cigy a to je vsetko co robim, akurat ze som kazdy den medzi ludmi. socializujte sa a bude vam fajn.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

neviem,ja som minuly rok (2006) nebol ani raz chory,maximalne co som chybal v skole bolo,ze som bol u zubarky.ze som zavisli na compe neviem nazvat,rodicia hovoria ze hej,ale ja im seriem.kazdy den chodim aj vonka s kamosmi a vecer som este tak hodinku,alebo podla toho ako mozem na pc..
Napísať odpoveď