Casta chorobnost - please poradte
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Casta chorobnost - please poradte
so ide o to ze niekedy som byval chory raz do roka no v poslednom case musim lietat po doktoroch ovela castejsie.byvam chory priblize raz za tri mesiace a mometalne som druhy krat chory v priebehu dvoch tyzdnov
tak sa obraciam na starsich a skusenejsich o nejake rady ako tento priebeh odvratit pripadne ako chorobam ucinne predchadzat.vopred diki

-
pinacolada
Guru wannabe
anoschw33k napísal:logicky imunitu strácaš svojím životným štýlom teda si ako ja ...
niekedy som mohol v zime chodiť do pol pása vyzlečený a nič mi nebolo ..
lenže vtedy som ešte nemal comp ...
verím, že si pochopil
jj, presne tak, sedenim doma imunita zlenivie... proste treba chodit castejsie von... avsak neprehanat to, ako ja minule... mesiac som bol skoro furt doma, v jeden den som sa rozhodol ze pojdem do plavarne, vecer von, opat o dva dni do plavarne a na druhy den som mal 39 °C
btw.: chripkovych virusov je tu viac nez dost, tak aj na to bacha
btw.: chripkovych virusov je tu viac nez dost, tak aj na to bacha
-
audiotrack
VIP
Tak veru,zdrava strava,ale podla mna hlavne pohyb a to aktivny=vymakat sa,vypotit poriadne aspon raz za tyzden,najlepsie nejaky sport-ja som chory nebol,ani nepamätamuplink napísal:priroda, ovocje [nie moc a nie na noc], biomare immuno E+ [heh dost kvalitna vecicka, ked si chcete dat dokopy imun. system, priam "zazracna"]
-
pinacolada
Guru wannabe
ja na to ze ee.ked bude vycerpana tak do nej nebude nikto uz prispievat a sama zapadne prachom.zatial mozu ludia poradit nejake mudre veci.Martin44 napísal:No hadam aj pochopil ze ovocie a zelenina resp.vitaminy a otuzovanie by mu malo pomoct...v opacnom pripade by mal konzultovat svoj problem s lekarkou.
Tymto cem naznacit ze tema je vycerpana a ako taka by sa mohla zamknut a nemusela tu strasit...Co vy nato?
-
Martin44
Professional
No neviem co este okrem toho co sa tu este popisalo sa moze prezentovat...
Akurat tu jeden na druheho budeme resp. budete postovat ze ktora zelenina pomaha najviac...
Sak ked isel chalan k doktorke co sa hned nespytal ze co ma robit ked je furt chory...nepoviem keby si pricvikol ko*ot do dveri ze sa hanbi o tom hovorit s nou ale toto...
Akurat tu jeden na druheho budeme resp. budete postovat ze ktora zelenina pomaha najviac...
Sak ked isel chalan k doktorke co sa hned nespytal ze co ma robit ked je furt chory...nepoviem keby si pricvikol ko*ot do dveri ze sa hanbi o tom hovorit s nou ale toto...
-
Vesper
Professional
presne toto na sebe badam aj ja... neviem ci to bude len tym sedenim pred kompom ale ciastocne urcite hej
a to zerem vsetky druhy ovocia a ine zdrave veci proste vitaminov mam dost a pride zima a ja som permanentne chory a aj sa pritom liecim
neviem si predstavit ako to bude vyzerat sa nejakych 5-6 generacii 
-
last_knight
Light Professional
-
peterkozel
Medium Professional
ano treba posilivat imunitu, heh ale co ked v piatok v krcme ti sa zas oslabis, teraz je vo vzduchu aj nejaka divna chripka, ochories vyliecis sa a asi tak za tyzden sa ti to vrati, inak davate sa zaockovavat?bo ja som nikdy nebol a chory som tak raz do roka, sak si slahni caj so slivkou+paralen sa spotis jak svina a rano si v pohode