Kedy by ste sa chceli narodit ?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Kedy by ste sa chceli narodit ?
Neviem ci to tu uz bolo (ked hej tak mi to o5 zmazte
) ale tak ked som si cital dawow prispevok tak ma napadlo kedy ( v akom období ) a kde by ste sa chceli narodit ? Ja by som chcel v Antickom grécku- Sparta za čias grécko perzských vojen a keby sa postastilo tak zomriet v Termopylach 
-
lekoklatik
VIP
-
peterkozel
Medium Professional
2100? fuu tak to tu bude urcite vyzerat dost husto podla toho ako sa tžo vvija teraz, som spokojny s tym presne tak ako to jeStilo napísal:len pripomeniem ze nelutujem kde, kedy a u koho som sa narodil - takze 4.septembra 1986 v BA.. a keby som si mal vybrat rok narodenia tak okolo 2100 v zapadnej alebo v strednej europe
-
jin
VIP
V akejkoľvek dobe, kde by sa človek nezaoberal svojimi vnútornými problémami a bol by oslobodený od tiahy zložitého rozmýšľania a zaoberania sa zmyslom života, zmyslom vecí. V takej dobe, kde by sa človek tešil z jednoduchých vecí, ako napríklad, že má čo dať do úst, má strechu nad hlavou v pivnici zásobu obilia a ženu v posteli. Aby človek ako radosť či šťastie vnímal čisto bez závoja nástrah...to by som si prial...
Chcel by som sa narodiť približne okolo roku 1910 v USA , lebo sa mi páčili tamojšie pomery, hudba a mafia
, čo viac dodať
alebo niekedy v antickom období za čias Rimanov a užívať si život v samotnom Ríme, byť cisárom alebo súčasťou senátu, prežiarať sa do bezvedomia alebo nebojácne tiahnúť do bitiek za Rím atď...šak viete o čom hovorím

ja by som sa chcela narodit v Starovekej Indii ..ani neviem preco ale zaujalo ma to a vtedy to bola dost vyspela civilizacia...alebo nejake taketo staroveke staty(staty??)..nieco ako staroveky rim alebo grecko proste je to uz davno za nami a chcela by som vediet jak sa vtedy zilo...
ale co sa tyka len miesta kebyze mozem zmenit urcite by to boli USA...tam by som sa chcela narodit urcite,a preco?pretoze zboznujem take velke mesta,vsade plno ludi,nocny zivot,..-to bude asi tym ze teraz zijem v malom meste kde doplujem z jedneho konca na druhy(to trosku prehanam:)).. .ale aj tak to tu mam celkom rada..

ale co sa tyka len miesta kebyze mozem zmenit urcite by to boli USA...tam by som sa chcela narodit urcite,a preco?pretoze zboznujem take velke mesta,vsade plno ludi,nocny zivot,..-to bude asi tym ze teraz zijem v malom meste kde doplujem z jedneho konca na druhy(to trosku prehanam:)).. .ale aj tak to tu mam celkom rada..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
cORP.
Addict
ja by som sa chcel narodit tam kde by to v aktualnej situacii bolo pre mna najvyhodnejsie
, ale tiez sa mi velmi pacilo pbdobie okolo 1930 tj obdobie mafie ta hudba a ten styl zivota klobuciky sacka
paci sa mi to , alebo potom niekde okolo roku 2050 neviem preco tak ale myslim ze vtedy elektronika bude uplne brutalna a neriskujem ziadnu zemsku katastrofu ale 2100 to uz je dalej tak neviem co sa tam udeje ale tak moj nazor